Kako TA prati loše tako prati i dobre vijesti, a večeras je objavljeno da država ima s čim platiti 6 mlrd državnog jamstva za brodogradilišta. Dobili su kredite od naših banaka. Roha ih nagovorio. Nasmijani i Sanader i Roha, tako da bi se mogli malo i opustiti. Sutra u jutro će malo pustiti da se isprodaju pa lagani optimizam. Mirovincima ostaje više novca za dionice. Država je spašena.
dlkv sutra prvo do Vladovih 250, pa odbijanac (nadam se) !
peace
pošto trenutačno dangubim (kao i uvijek kada se "dop(i)sujem" s pojedincima), pozdravljam švarcija.
i podsjećam ga da su nedavno bili objavljeni i neki targeti za tisk (potom obrisani- modrić, štamoš).
malo, malo, pomalo…pozdrav
nisam čitao. slobodno ih napiši, može i na PM.
P.S. Sutra u 21:00 na HTV, Komandos!!
Ne propustite!!
Jedno pitanje: radi li netko s GomodeTraderom.de? I da li znate koje podatke koristi (stavlja na graf) za intraday Crobexa nakon 16.00? Mislim, mogu se snać s njemačkim na skijalištu, ali ne znam pronać kakvi su to podaci. On bez problema dere svjećice do 22.00!?!? Primjer:
http://www.godmode-trader.de/de/chart/CROBEX-Index-,i1246177.html Pa tamo Zeitraum: Intraday!
Hvala!
Jedno pitanje: radi li netko s GomodeTraderom.de? I da li znate koje podatke koristi (stavlja na graf) za intraday Crobexa nakon 16.00? Mislim, mogu se snać s njemačkim na skijalištu, ali ne znam pronać kakvi su to podaci. On bez problema dere svjećice do 22.00!?!? Primjer:
http://www.godmode-trader.de/de/chart/CROBEX-Index-,i1246177.html Pa tamo Zeitraum: Intraday!
Hvala!
Ili ja tebe ne razumijem, ili ti onaj graf…
Ili ja tebe ne razumijem, ili ti onaj graf…
Rekoh: Zeitraum:Intraday:
Harghh, sumnjah duže vremena da postoji after hours Crobexa na crno! Istina, teško je bilo zamisliti da se to odigrava u nekom bavarskom podrumu [lol]
pitanje za EWT-ovce
jučer smo na dnevnom grafu sjeli na liniju trenda po 3. put (ili 2. put ako se dodir 14.4. ne računa kao touch down.)
može li to biti završetak 5. vala (ili 3. u ovoj drugoj varijanti)?
Rekoh: Zeitraum:Intraday:
[/quote]
Prevelika koincidencija sa DIJA.U zadnje vrijeme smo ispali iz korelacije sa Amerima.Jedino u padu
smo bili jači,a u rastu nikakvi..Ali ovo se poklapa sa razumnim pristupom.Ali ZSE i logika nisu skupa.
I zato bi bilo dobro da ovo prenosite svakog dana u 22 h kada zatvore Ameri.To bi bio glas razuma,
a na temelju kretanja indeksa u svijetu.
pitanje za EWT-ovce
jučer smo na dnevnom grafu sjeli na liniju trenda po 3. put (ili 2. put ako se dodir 14.4. ne računa kao touch down.)
može li to biti završetak 5. vala (ili 3. u ovoj drugoj varijanti)?
zapravo…
kada se na teletraderu skinu oscilatori i sl.,
a graf stavi na cijeli ekran,
vide se tri savršena dodira linije trenda 20.11.; 14.4. i jučer