Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@tony

same here!
i to 5 od C, al mi niko ne vjeruje [wink]

@mmm

ta utakmica na HTu je, uz slicnu takvu na PODR, jedna od najzanimljivijih za gledat.
doduse, jos ih se gomila igra, ali mi momcad gubi
[tongue]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

Ej miže, kad će taj obrnuti h&s?
Pa čekamo ga ko ozebli sunca [bye]

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

Evo skoro 2 tjedna sam bio na putu po EU, pa sad letimično preletio stanje i događanja tih posljednjih dva tjedna. Vidim da je burza još padala. Volumeni se smanjuju, strmina povećava… Ukratko, mislim da smo definitivno u 5. valu po EWT-u.

Svi smo sretni zbog tebe,nadam se da si se odmorio,ja sam cijelo vrijeme stajala kući i kuhala.Još kad bi obrazložio svoje mišljenje, mislim ovaj dio o 5.valu.
[/quote]

Nažalost, nisam se odmorio, bilo je jako radno.
Ovo mi je dojam na temelju sitnica pomoću kojih se inače najbolje razlikuje 5. od 3. vala: a to je usporedba kretanja cijena i volumena… Na temelju toga mi se čini da smo nedavno započeli 5. val. Ako stignem nekako ovih dana (prebukirano sve do Božića), složit ću neki graf.

@tony

same here!
i to 5 od C, al mi niko ne vjeruje [wink]

@mmm

ta utakmica na HTu je, uz slicnu takvu na PODR, jedna od najzanimljivijih za gledat.
doduse, jos ih se gomila igra, ali mi momcad gubi
[tongue]

ili možda 5ica od 3jke od A :-))))

14% glasača je glasalo protiv ulaska u EU ....

neka digne ruku ko misli da če 1503 sutra izdržati.

[bye]

[/quote]

Ja bih volio viditi jednu krasnu TA koja nam kaže dokle će ovaj tjedan padati vrijednost Crobexa.

Obzirom kako smo uhvatili ritam, sutra slijedi pravi sell off, možda i do minus 15% (obzirom da u zadnje vrijeme padove na stranim burzama pratimo x 2), znači do 1275.

I eto, čisto silom inercije, probišmo mi nabrzinu sve targete do petka, ko nožem kroz sir…

A onda ponovo vjerojatno slijedi nova analiza i novi targeti…jer index će padati dugo, dugo, dugo… [bye]

Sutra imamo buy signal!

Crobex je u padajućem trendu do sada cca. 1 godinu i pao je cca. 72%.

Crobex je u padu prakticki od svibnja prosle godine.

http://www.stocktock.com/wp-content/uploads/2008/11/nov25-spx.png

…vrlo vjerojatan razvoj na SPX do petka. Gdje smo mi tu? 1100-1200?

Ekstrapolacijom terafunkcionalnih veličina momenta te analizom po Riley/Wilkinson modelu, dalo bi se sa popriličnom sigurnošću (90%) ustvrditi da nas sutra čeka prvo pad na 1456,78, te do kraja dana rast na 1489,93. Procjenu potkrepljujem stanjem Bow/Finn indikatora trenda te analizom Russ/Mae/Jones (tzv. RMJ) globalnog faktora stanja svijesti sudionika na tržištu kapitala.

Hell is Empty and all the Devils are Here

budd ti si pukao [lol]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

Samo da znas kako te nisam prozvao niti napao!
Za razliku sto ti radis!
I ja sam kao ti jasno i glasno rekao kada sam izasao iz svih pozicija : Crobi 4000bodova, TNPL na 4500kn te od tada cekam.
Kupovinom po ovom cijenama povecao sam si broj TNPL za samo 400%, a ti me neki tjedan ispljujes kako ce likovi u kesu popusiti i prosli tjedan zajedno sa Vipijem me napadnes kako drukam nadolje!
A samo sam rekao da ocekujem isto – nastavak trenda.

I recu ti jos nesto: moja analiza se temelji na 30godisnjem grafu DJIA ,a nju sam elaborirao na Ewt forumu davnih dana. I jos je aktualna. A sve sam to rekao i na ovom forumu.

Citam sve analize na TA forumu i do sada nitko nije osporio moju dugorocnu analizu sa svojom.

Stvarno ne znam koliko to moras imati para da ne mozes izaci iz svih pozicija ako vidis da dugorocno ne valja!
Moj dobar prijatelj sa kojim svaki dan uskladjujem analize ima 2M pa je izasao. jbg.

Nemam ja nist protiv tebe, ali shvati kako su neki na vrijeme vidjeli sranje.
[/quote]
Nisam ja tebe osobno nigdje napao..
Imam poprilicno više novaca nego tvoj pajdo, al kazem da je to nebitno
mogu ja i sutra izici, ali meni su ovo sve ok cijene!
Možda dinkove mašinice budu radile sve dok crobex ne dodje na 500 bodova, možda dji dodje na 400 bodova iz vrha 29, koji se smatra mega jedinicom, al ja ne vjerujem u kataklizme.
Pa i slobodni zidari su vidjeli sranje pa su i dalje davali lovu po francuskoj.
Ja ponavljam,na ovom forumu su sami genijalci, ulaze na dnu, prodaju na vrhu. A nitko nikada nije stavio transakcije kada je kupio.
Rijetki napišu isti dan kada su prodali,a kamoli isti sat..Ako crobex ovaj tjedan okrene i npr odbije se karikiram do 2500-2000 ili 1700, svi ce odjednom pisati kako su ušli na dnu.
A što se tiće dugoroćnosti, pa meni ipak valja, jer ako bude kako vi predvidjate, buraz kupuj konzerve,ulje i brašno, nikakav keš ti ne bu pomogao
[/quote]

nece ti crobex pasti na 500.
ht nece pustiti jako nisko.
mislim da bi to ipak bilo previse….

ostale dionce H&S ….
[bye]

caccone, nije to ewt…samo neke zajedničke točke na oba grafa kak ih ja vidim.
dajte odmoderirajte kolegu.

New Report

Close