Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

hihi, ovo je dobro, di smo mi?

http://social.stocktock.com/profiles/blogs/1929-to-1933

Znači Dow Jones Industrial je tada pao 89,2% i bio u padajućem trendu pune 3 godine. Ako pogledamo i kasnije krize u svijetu dođemo do zaključka da su svaki puta padajući trendovi trajali cca. 3 godine.

Vodimo li se tom logikom i ako usporedimo to sa sadašnjom krizom koju mnogi i uspoređuju s tadašnjom velikom depresijom, dionice u svijetu su u padajućem trendu oko 1,5 godinu. Znači na pola puta padajućeg trenda.

Crobex je u padajućem trendu do sada cca. 1 godinu i pao je cca. 72%.

Gledano tom logikom još bi mogli pasti kakvih 20%, ali opreza nikada dosta.

mi bi trebali biti na negdje Đia 105pts. negdje u 8.mjesecu ’31.
ajde, vecinu smo prevalili, sudeci po ovom [lol] [lol]

nego, ima jedna lijepa stvar za primjetit.
svaki put vrh odbijanca dodje skoro po posljednjeg dna.
nice [wink]

samo ne znam kako ce to nama pomoci [cry] [cry] [cry]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

Kako bi tek pobrojali valove u Dow Jonesu u Velikoj depresiji. Pa ima ih najmanje 13 i svi skoro jednaki i manje ili više kreću se unutar padajućeg cjenovnog kanala i neposredno prije oporavka dionice padale slobodnim padom puna tri mjeseca krećući se po donjem cjenovnom kanalu, a onda mjesec dana uslijedila stagnacija pa tek lagani oporavak. Znači nikakvog klina ili slično. Jednostavno je nestalo volatilnosti i kako dionice više nisu imale kamo padati (pale 89,2%) uslijedio je lagani oporavak.

danas smo blizu jednoj "obljetnici" crobexa koja bi mogla proci neprimjeceno, pa da podsjetim. na oko 1500 je fibo omjer (78,6 %) pada u odnosu na prijasnji desetgodisnji impuls (s 431 na 5392). nazalost, kroz prijasnje fibo brojeve smo prosli glatko:(

Znači Dow Jones Industrial je tada pao 89,2% i bio u padajućem trendu pune 3 godine. Ako pogledamo i kasnije krize u svijetu dođemo do zaključka da su svaki puta padajući trendovi trajali cca. 3 godine.

Vodimo li se tom logikom i ako usporedimo to sa sadašnjom krizom koju mnogi i uspoređuju s tadašnjom velikom depresijom, dionice u svijetu su u padajućem trendu oko 1,5 godinu. Znači na pola puta padajućeg trenda.

Crobex je u padajućem trendu do sada cca. 1 godinu i pao je cca. 72%.

Gledano tom logikom još bi mogli pasti kakvih 20%, ali opreza nikada dosta.
[/quote] graf po skolski ……

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

ovaj je jos pregledniji….sa volumenima smo tu negdje…..

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

….

za target HT –
znam kak si do njega dosao jer sam i ja to isto vidio, ali ti tvrdim da to nije 100% siguran nacin.

ali zato ovo je!

[i]"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi!"[/i]

Inače, danas je došlo do razvoja novih nepovoljnih formacija. Bolje rečeno, došlo je do početka njihove "materijalizacije". Priložena slika je više kao primjer. Sličnih stvari da se vidjeti na dosta dionica, koje su odolijevale padu, zadnjih dana.

[i]"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi!"[/i]

Evo skoro 2 tjedna sam bio na putu po EU, pa sad letimično preletio stanje i događanja tih posljednjih dva tjedna. Vidim da je burza još padala. Volumeni se smanjuju, strmina povećava… Ukratko, mislim da smo definitivno u 5. valu po EWT-u.

Evo skoro 2 tjedna sam bio na putu po EU, pa sad letimično preletio stanje i događanja tih posljednjih dva tjedna. Vidim da je burza još padala. Volumeni se smanjuju, strmina povećava… Ukratko, mislim da smo definitivno u 5. valu po EWT-u.

Svi smo sretni zbog tebe,nadam se da si se odmorio,ja sam cijelo vrijeme stajala kući i kuhala.Još kad bi obrazložio svoje mišljenje, mislim ovaj dio o 5.valu.

ja nas vidim u zelenoj točki, a dno u veljači.

Inače, danas je došlo do razvoja novih nepovoljnih formacija. Bolje rečeno, došlo je do početka njihove "materijalizacije". Priložena slika je više kao primjer. Sličnih stvari da se vidjeti na dosta dionica, koje su odolijevale padu, zadnjih dana.

Nepovoljne formacije imamo već godinu dana. Daj nešto novije

Hell is Empty and all the Devils are Here

New Report

Close