Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

pa evo ti i moje stanje— -45%. dobro sam prošao. hehehehe. Biče bolje, osim ako ne bude. [lol]

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

Samo da znas kako te nisam prozvao niti napao!
Za razliku sto ti radis!
I ja sam kao ti jasno i glasno rekao kada sam izasao iz svih pozicija : Crobi 4000bodova, TNPL na 4500kn te od tada cekam.
Kupovinom po ovom cijenama povecao sam si broj TNPL za samo 400%, a ti me neki tjedan ispljujes kako ce likovi u kesu popusiti i prosli tjedan zajedno sa Vipijem me napadnes kako drukam nadolje!
A samo sam rekao da ocekujem isto – nastavak trenda.

I recu ti jos nesto: moja analiza se temelji na 30godisnjem grafu DJIA ,a nju sam elaborirao na Ewt forumu davnih dana. I jos je aktualna. A sve sam to rekao i na ovom forumu.

Citam sve analize na TA forumu i do sada nitko nije osporio moju dugorocnu analizu sa svojom.

Stvarno ne znam koliko to moras imati para da ne mozes izaci iz svih pozicija ako vidis da dugorocno ne valja!
Moj dobar prijatelj sa kojim svaki dan uskladjujem analize ima 2M pa je izasao. jbg.

Nemam ja nist protiv tebe, ali shvati kako su neki na vrijeme vidjeli sranje.

@kjelic

ajd ak’ nije problem da nabacis tu điju ovdje na forum?

thx

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

Samo da znas kako te nisam prozvao niti napao!
Za razliku sto ti radis!
I ja sam kao ti jasno i glasno rekao kada sam izasao iz svih pozicija : Crobi 4000bodova, TNPL na 4500kn te od tada cekam.
Kupovinom po ovom cijenama povecao sam si broj TNPL za samo 400%, a ti me neki tjedan ispljujes kako ce likovi u kesu popusiti i prosli tjedan zajedno sa Vipijem me napadnes kako drukam nadolje!
A samo sam rekao da ocekujem isto – nastavak trenda.

I recu ti jos nesto: moja analiza se temelji na 30godisnjem grafu DJIA ,a nju sam elaborirao na Ewt forumu davnih dana. I jos je aktualna. A sve sam to rekao i na ovom forumu.

Citam sve analize na TA forumu i do sada nitko nije osporio moju dugorocnu analizu sa svojom.

Stvarno ne znam koliko to moras imati para da ne mozes izaci iz svih pozicija ako vidis da dugorocno ne valja!
Moj dobar prijatelj sa kojim svaki dan uskladjujem analize ima 2M pa je izasao. jbg.

Nemam ja nist protiv tebe, ali shvati kako su neki na vrijeme vidjeli sranje.
[/quote]
Nisam ja tebe osobno nigdje napao..
Imam poprilicno više novaca nego tvoj pajdo, al kazem da je to nebitno
mogu ja i sutra izici, ali meni su ovo sve ok cijene!
Možda dinkove mašinice budu radile sve dok crobex ne dodje na 500 bodova, možda dji dodje na 400 bodova iz vrha 29, koji se smatra mega jedinicom, al ja ne vjerujem u kataklizme.
Pa i slobodni zidari su vidjeli sranje pa su i dalje davali lovu po francuskoj.
Ja ponavljam,na ovom forumu su sami genijalci, ulaze na dnu, prodaju na vrhu. A nitko nikada nije stavio transakcije kada je kupio.
Rijetki napišu isti dan kada su prodali,a kamoli isti sat..Ako crobex ovaj tjedan okrene i npr odbije se karikiram do 2500-2000 ili 1700, svi ce odjednom pisati kako su ušli na dnu.
A što se tiće dugoroćnosti, pa meni ipak valja, jer ako bude kako vi predvidjate, buraz kupuj konzerve,ulje i brašno, nikakav keš ti ne bu pomogao

Joj Knele ne vrijedi ti to objašnjavati tehničarima što znači dno DJIA na 400. Pa to ti je nekima izgleda prava igrica postala, mislim, pogađati dno.

Ja ću evo reći da je dovoljno da DJIA padne ispod 5000, pa da burza u nas Hrvata instant postane pluskvamperfekt, uključujući i one šortane kune koje su pojedini uspjeli uštediti pravilnim odabirom izlaza iz dionica.

A onda neka se tehnicira i analizira do mile volje što ćemo i kuda ćemo dalje. A najbolje će svakako proći bar onaj sa sigurnim poslom koji mu omogućava redovnu isplatu plaće, a koji nema nikakav kredit.

Ne, ne želim ni govoriti o eventualnom oporavku crobexa ako ljosne na još niže grane u skladu s trenutnim trendovima, jer oporavka definitivno neće u tom slučaju biti još dugo, dugo, dugo, dugo. Predugo i za šortane kune…

pozdrav

Sutra nam se 1450 smije,a vjerovatno i dublje, kako su ameri krenuli.
a lijepo sam napisao da ispod 1600 – BUNAR
ljudi nista drugo vec izvuc pouku iz ovog a to je (ne kao ovaj aleksa) stoploss, stoploss i samo stoploss.

@aleksa

imas temu sto smo trzili danas i stvarno bolje bi ti bilo da procitas neku knjigu o TA bit ce ti puno stvari jasnije pocni sa murfijem. vec da UBIJAS DOSLOVNO
NHF

http://www.youtube.com/watch?v=UrU5t6ab7Vo

Vlad !!
Napisao sam ti na PS najtuzniju i najduzu pricu koju si ikada cuo i procitao u zadnjih 100 godina. Pogledaj prostudiraj pa mi odgovori MOLIM te. Gori vatra………sve gori…more raste potopit će i Slavoniju, a ne samo Grobex.
Pozdrav svima !!

I very much love INGRA !!

Tridesetogodišnji đija je mnogo dugačak pa ne stane u jedan post??No problem ,podjeli na više komada i označi brojevima pa ćemo ga sastaviti.Baš me zanima kako ta zmija-đija izgleda u živo[lol]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

od nedavno sam se registrirao na forum i u mom portfelju je kodt 60% udjela i namjeravam ga povecati i zelim ti reci da nisi pogrijesio sa ovom kupnjom .

samo -r-a

Nhf takodjer, al kad mi netko tko piše ovakve postove objašnjava što bih trebao a što ne, ne preostaje mi drugo nego da mu se nasmijem [lol]

..kad smo već kod stanja portfelja,ja sam na istom,imam isti broj dionica več godinu dana.

@alexandar

jes ti stvarno tako jak ili se samo praviš??

od nedavno sam se registrirao na forum i u mom portfelju je kodt 60% udjela i namjeravam ga povecati i zelim ti reci da nisi pogrijesio sa ovom kupnjom .

samo -r-a

Nhf takodjer, al kad mi netko tko piše ovakve postove objašnjava što bih trebao a što ne, ne preostaje mi drugo nego da mu se nasmijem [lol]

[/quote]

trebao si napisat da je o bilo kad je kodt bio na 4000 da se i ostali smiju
a aleksa jesi ti stvarno tako jak ili se samo pravis?

http://www.youtube.com/watch?v=UrU5t6ab7Vo

hihi, ovo je dobro, di smo mi?

http://social.stocktock.com/profiles/blogs/1929-to-1933

14% glasača je glasalo protiv ulaska u EU ....

New Report

Close