Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

dva bika sjede na vrhu brda u hladovini, promatraju krave na ispaši,
Veli mladi bik starom biku, mogli bi se sada zaletit dole i povalit dvije kravice…
Stari bik mu mirnim glasom odgovori… NE … mogli bi se prošetati do dole i povalit sve … [proud]

Pitanje je jel nas već povaljuju ili se još šetaju

[/quote]

meni se cini da su i bikove poceli povaljivat

[/quote]

Jep svi bikovi su naje*ali

When wealth is lost, nothing is lost; when health is lost, something is lost; when character is lost, all is lost. ~Billy Graham

.. crobex mora shvatiti da se negdje mora zaustaviti !!

nakon svakog od ovih padova je išao kratki rally

rally 1) od 15.4. do 15.5 Crobex +31%

rally 2) od 10.10. do 14.10. Crobex +33%

Sukladno tome uskoro bi se mogao očekivati rally slične jačine što bi Crobex sa npr 1,500 odvelo do cca 2,000 bodova

Unačelu bi se mogao složiti s tobom……. no na osnovu čega bi imali rally….s njim smo trebali krenuti 21.11. , slično amerima i europi. S obzirom da su futuresi u amera duboko u minusu, moglo bi se desiti da tamo dođe do promjene ovog kratkoročnog trenda…..a dalje zna se.
Postoji jedna mogućnost koja drži tvoju teoriju , a ta je da ameri danas dožive manju korekciju unutar ovog up kratkoročnog trenda i opet nastave par dana prema gore, pa im se onda mi priključimo…….
Ne znam, vrlo riskantno. Ne bi se štel mešat.
[/quote]

Debelo smo oversold i IMHO samo se čeka okidač – neka dobra makro objava ili pozitivne naslovne stranice jedno jutro u dnevnim novinama bi mogle potaknuti kupnju a onda će se i keš koji sjedi sa strane priključiti jer je nervozan i boji se da ne propusti dno.

*disclaimer: ne mislim da je bear market time gotov ali jedan bear market rally mi se čini jako izgledan

[/quote]
slažem se 100%

i ti drzis da je 4. flat,odustao ja od toga

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

Crobex je glup – on je samo crta na papiru i teško će nešto shvatit. Prodavači će možda shvatit, ali tek kad ostanu bez gaća..

Pozdrav.

Budući da smo danas jako pali, sutra bi znao slijediti blagi oporavak, ali ako prekosutra probijemo ispod 1500, onda je Crobex na 1000 bodova vrlo izgledna varijanta i to izgleda čak i prije nego je većina očekivala.

Crobex je glup – on je samo crta na papiru i teško će nešto shvatit. Prodavači će možda shvatit, ali tek kad ostanu bez gaća..

Pozdrav.
[/quote]

odavno sam ja bez gaca nego mi iz pelena pocelo curit sa strane [smiley]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

Ima li friških TA informacija? Vlad, poslao sam ti PM, pa bi mi bilo drago ako stigneš odgovoriti…

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

slažem se 100%
[/quote]
"vec sam napisao, svi drukeri koji bezrazložno plaše ljude, osim Vladeka, koji je ipak puno pogodio, neka se ne pojavljuju na forumu, jer UBIT CU IH U POJAM, doslovno!"

Tvoja poruka od proslog tjedna.
Jel se slazes da si fulao 100% ?

Molio bih Vlada ako može odgovoriti na pm,pozdrav svima nadam se da ste ok poslije današnjeg dana

..ova atmosfera licitacije, u biti konsenzusa, da se ide na 1000pts, ili nize, je puno povoljnija za neki odbijanac od 20-30% nego kad se pricalo o klinu i " evo oddbijanca samo sto nije".

cak mozda ne bude ni rebound, nego malo stabilniji i dugotrajniji up-trend.kao onomad sa 3200.

oni najoptimisticniji bi rekli da ide 1. val rasta..

will see.. [huh]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

slažem se 100%
[/quote]
"vec sam napisao, svi drukeri koji bezrazložno plaše ljude, osim Vlada, koji je ipak puno pogodio, neka se ne pojavljuju na forumu, jer UBIT CU IH U POJAM, doslovno!"

Tvoja poruka od proslog tjedna.
Jel se slazes da si fulao 100% ?

[/quote]
naravno da ne

ne volim javno pisati o kolicini novca, ali moj portfelj meni ne dozvoljava da ulazim i izlazim 10 puta ..ušao sam potpuno na razini od 1680, izišao s djelom na 1750..i s tim djelom ulazim sutra, al to mi je mali portfelja
Ja za razliku od drugih uvijek napišem što sam kupio i koliko, te što sam prodao i koliko, navedem i transakciju.

sutra mislim kupit 20 ak leda, 20 ak zvzd i 20 ak igh i to je to, taj dio prodajem jedino ako bude odbijanac, dugorocni dio portfelja NE prodajem taman da crobex ide na 200 bodova.A ovdje su svi jako pametni pa napišu tri dana nakon odbijanca, da su ušli i tri dana nakon potopa da su prodali.
U p.materinu, pa ispada da nitko ne gubi, svi samo zaradjuju, valjda marsovci dolaze pa kupuju kad je skupo a prodaju kad je jeftino, jer na ovom forumu svi ispadaju genijalci.

p.s čak i kad sam dolare kupovao na 4,6 sam javno napisao na forumu

New Report

Close