…hajde mrzljak…pošto nisam dovoljno pismen za analize o kojima pričaš…molim te da mi jednostavnim izrazima prepričaš što ti na osnovu istih kratkoročnih analiza/predviđanja vidiš u narednih (2-3-7 dana)…???
…hajde molim te…jer ja si nisam uspio stvoriti tu sliku…pa se čujemo za tjedan dana ili koliko već hoćeš…da vidimo je li to to…
pa čovjek nije stavljao analize svaki dan , za sve periode .. ali one koje sam ja vidio bili su više točne nego netočne ..
a koliko se sjećam mislim da je procjena / analiza / predviđanje da crobex ide na razine 4000-4100 u sljedećih 7 do 10 dana .. pogledaj slike koje je slao croman ..
dobro nakon ovakvog pada ne treba biti doktor matematike da se zaključi da je lokalni oporavak ispred nas …
inače BTW. američki nasdaq i s&p liče na double-bottom pattern .. a nadam se da svi znamo što to onda znači ..
i za crobex bi se moglo reći da je napravio duplo – dno .. ali kod nas se nezna na što su novopečeni investitori sve spremni tj. koliko su neracionalni u svojim odlukama .. tako da je nesigurnost bilo kakvog predviđanja veća ..
ooo ima još budnih ..
pa ono .. duplo dno na razini 3700 .. dva puta dostignuto .. na kraju dana zaključno možda se ne vidi .. ali na intra-day grafu bi se to moglo prispodobiti ..
mislim čuo sam to i na cnbc-u kao komentar na graf nasdaka … da im liči na doble-bottom . nije da ne liči ali nakon 3-4 mjeseca će biti jasnije : jel to samo stanka u daljnjem slobodnom paadu ili nešto drugo ..
mislim lako je na grafu koji se cijeli dogodio zaključiti koji je pattern nego na nedovršenom grafu …
nego fazan na kaj tebi liči graf ?
liči mi na ponor bez dna …
no bez obzira na graf … dotakli smo dno …
liči mi na ponor bez dna … no bez obzira na graf … dotakli smo dno …
tek ćeš vidjeti gdje je dno. Još računam gdje bi moglo biti.
A kad se Rajfica krene izlaziti iz IF.
tek ćeš vidjeti gdje je dno. Još računam gdje bi moglo biti.
A kad se Rajfica krene izlaziti iz IF.
Tako je!
iz Hanfinog izvještaja za siječan (na 31.01.2008) lijepo se vidi koliko je još love ostalo RBA OMF-u u IF-ovim… E sad, ja se nadam da su se u zadnja dva pada iskrcali većim dijelom…
Otkud bježe?
Pa svaki dan se tovare na burzi ko sumanuti: ERNT, ISTT, MGMA, ATGR, PLAG … oni su prvi napravili sranje s OIF-om …