Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

IGH prilika da popuni gap veca od 50%

alfon, zašto prebrojavaš novac po tuđem novčaniku [huh]

…ha,ha,a što misliš kako država planira proračun,razne financ. institucije… itd. na temelju čega oni temelje moguću dobit!… [thumbsup]

POKRET OTPORA

ovaj što je stavio 100kom na prodaju IGH (3500,00) je očit potez očajnika,,,ide to gore,a konačno i naš grobi… [thumbsup]

POKRET OTPORA

za sada dlkv popunjuje gap kao što croby probija klin [cry]

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

oće mi neko udjelit targete za dlkv, ingr, hdel na pm ili ovdje.
hvala.

@pinball

klin je još "živ".
po klasičnoj TA, još postoji mogućnost proboja prema gore.

prema mojim formacijama, stvari stoje malo drukčije…

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

Pogodite tko su sretni vlasnici dionica koje za sada prkose gravitaciji..
Djela govore više od tisuću riječi.

Pozdrav.

@pinball

klin je još "živ".
po klasičnoj TA, još postoji mogućnost proboja prema gore.

prema mojim formacijama, stvari stoje malo drukčije…

A bi li bio ljubazan to poslati svima nama ovdje javno a ako je problem onda na PM?

Hvala!

A i ti si isto našao gdje češ vrijeme gubiti. Bolje da si otišao na seminar o razmnožavanju jednojajčanih algi, nego na BRA

Vlad dal mi možeš što reći u vezi ingre. Gdje joj je kraj,ovo je zabrinjavajuće nisko!

idući tjedan će bit bolje...

Vlad dal mi možeš što reći u vezi ingre. Gdje joj je kraj,ovo je zabrinjavajuće nisko!

Nadam se da se Vlad neće naljutiti ako ti ovako odgovorim.

Odi na Bloomberg ili negdje drugo gdje imaš graf za INGR. Od 10. listopada do zaključno 17 studenoga lako ćeš uočiti trokutastu foramciju što se je formirala, a nakon 17. studenoga i probila prema dolje. Izmjri visinu trokuta i oduzmi je od mjesta proboja i dobiti ćeš target.

Isto vrijedi i za sve ostale dionice.

Sad je jako bitno da ne radimo svi sa istim targetom. Jer kad se približimo tim targetima jednostavno ćemo napraviti nared na tržištu, puno veći no što su ga do sada napravili profesionalci. Na gore opisani način će svatko dobiti nešto drugačiju brojku. Pa će nas i tržište lakše progutati.

Ovo je jako bitno u ovom trenutku.

[i]"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi!"[/i]

ovaj što je stavio 100kom na prodaju IGH (3500,00) je očit potez očajnika,,,ide to gore,a konačno i naš grobi… [thumbsup]

Da su meni tvoje oci da odmorim malo

Ovdje upišite svoj komentar…

New Report

Close