Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

cromane, hvala na analizama, pratim i vidim da su dobre.

Prvi otpor cca 4000
Drugi otporcca 4270
Treci otpor cca 4400

oznaceni otpori sa strelicama
Stavio sam i Fibonaccia s tim da je pocetna tocka Crobexa 990 bodova koja se dogodila 18.3.2003

SAM PROTIV SVIH

Otkud ti taj datum?

I love the Smell of Profits in the Morning

Inace sto se tice mene cijenim ljude koji pokusavaju nesto predvidjeti i imaju hrabrosti to i napisati.Mozda bi Croman mogao koristiti jos neke alate uz EWT analizu pa bi bio jos precizniji ali i sa samom EWT analizom je imao
i previse pogodaka da bi ga se podcijenjivalo.

SAM PROTIV SVIH

Otkud ti taj datum?

Sa grafa ali sam ga morao povecati da se vidi koliko toliko

SAM PROTIV SVIH

Svi smo mi tasti pa tako i on.Nego Asko pusti Cromana i reci nam sto ti mislis sto ce se dogadjati u sljedecem vremenskom periodu?

SAM PROTIV SVIH

Svi smo mi tasti pa tako i on.Nego Asko pusti Cromana i reci nam sto ti mislis sto ce se dogadjati u sljedecem vremenskom periodu?

Kratko na pozitivnoj strani imamo:
-NATO,
-pregovore za Uniju,
-riješen ZERP,
-ispuhan balon crobexa
-relativno velik broj podcijenjenih i fer vrednovanih dionica
-potencijal stranih investitora
– i još sam ponešto zaboravio

S negativne strane imamo:
-priznanje Kosova
-opasnost od veće inflacije nego prethodnih godina
-nezgodno makrookruženje, mislim na EU sa kojeg se sve krize prelijevaju i kod nas, a na njih neminovno utiču i dalekoistočna i američka tržišta (iako po mom uvjerenju ne bi trebalo biti tako) ipak mi nismo toliko povezani sa svijetom koliko se misli
-na nekim popularnim dionicama još uvijek precjenjenost.
-MF i OMF managere koji baš ne znaju uvijek što rade i tzašto rade, a pogotovo što pričaju
-regulator – tj. Hanfa treba ili novog čovjeka ili bolja pravila, ovo sada je ponekad i smiješno
– i sigurno sam i ponešto zaboravo

Nisam siguran da sam doslovno shvatio pitanje [smiley]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

@svi
dajte pustite cromana da normalno piše.
ewt je takva metoda da zahtijeva konstantno usklađivanje.
stoga počesto prognoze ne mogu biti nedvosmislene.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

@Che

Ok, sve u redu.

Da se vratim on topic: kanal 3,700-4,000

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

sam ja jedini ovdje koji je zavrsio faks vec?[lol]
otkud vama ljudi pare da se igrate na burzi?

Nisi! Ima nas koji smo doktorirali odavno. Pustite Cromana na miru!!! Čovjek radi EWT i pogađa kretanje tržišta. Kad geronimo napravi analizu svi su zadovoljni i to je ok! Kad Croman napravi nađu se pametnjakovići koji pljuju po njegovim analizama, obrazovanju…. Otkud vam pravo za tako što. Da to radi geronimo koji i sam javno nabije svoje analize imalo bi smisla, ali kad to rade ljudi koji analize baziraju na tom – idemo mi u EU, molim da svoje mišljenje zadrže za sebe. Ni ovaj moj post ne pridonosi argumentiranoj raspravi na zadanu temu topica, ali pustimo da ljudi koji su dovoljno smjeli svoje analize podijelit s nama da to i naprave. Ako se s time složimo ok, a ako ne dajmo svoju TA i dokažimo da smo bolji. Kaj mislite da je ovo forum samo za diplomirane ekonomiste????? [shocked][shocked] Mislim da je takvih najmanje. Držimo se teme!!!

Dajte mi avion - Idem dobrovoljno za avijatičara u Abesiniju!

nije stvar u skoli nego u ljudima.. moze magarac i na harvard ic pa mu to ne moze pomoci..

sto se tice gatanja (ontopic) ja vidim otvoren put do 3200, no ogradjujem se i otvoreno kazem da o TA pojma nemam.. mislim da niti nije bitna jer u ovoj nelikvidnoj situaciji netko malo jaci to moze razvuci kako mu pase.. pogotovo na dole..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

S obzirom da je karakteristika TA traženje pravilnosti unutar krivulje kretanja cijena prethodnih razdoblja, koja imaju tendenciju ponoviti se, evo jednog promišljanja: Snažan pad Crobexa s 5200+ ubrzo je poprimio oblik izrazite okomice u 2 faze između kojih je bio kratkotrajni “odmor”. Dali se obrazac ponovno ponavlja u ovom trenutku, odnosno pod pretpostavkom da je okomica početkom tjedna faza br.1, slijedi li nam val br. 2?

New Report

Close