Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

vlad1111

Evo ti prilike da prognoziraš dije dno i da dokažeš da si pravi, a ovo gore što si naveo mogu i ja sve to napisati tko mi može šta i tko zna.

Može i na PM ako stvarno pogodiš ja neću lagati javno ću objaviti da si pravi Tehničar.

Možda mi promaklo ali u ovom silnom prepucavanju tko je veća faca za TA nisam nigdje pročitao gdje je idući odbijanac, promijena tredna, bilo šta…??
Ako se netko udostoji počastiti nas svojim viđenjem tog nadasve zanimljivog i profitabilnog fenomena u naprijed hvala [wink]
[/quote]
To je ono što ja pitam Tehničare ali odgovor nećete dobiti, pa mogu i ja govoriti ide to dole ide to dole pa valjda svatko vidi kakav je sentiment tržišta.

Di je dno gospodo
[/quote]

Gospon Sampras. Kog vraga ti je stalo do tog dna? Dno je relativno. Sada je tamo, a za 15 dana će možda biti na drugom mjestu, usljed novih pozicija.

Imaš targete, evo imaš i kanale, pa se ravnaj. Kad ti target udari o granicu kanala – ulazi. Kad se odbije od gornje granice kanala – izlazi. I to ti je sve što trebaš znati.

Zamisli tek, kakve li glupe situacije – svi definiramo određnu točku kao dno, pa odjednom nahrupimo na burzu. Ne bi ništa ostalo od toga dna. A neki bi iz sigurnosti krenuli malo ranije. Pa bi još i presjekli put do dna. Itd, itd.

Za ovaj forum, i za tržište kapitala u Hrvata, najbitnijim mi se čini da što više ljudi ovlada tehnikama. Pa će svatko imati svoje targete, ali koji će se makar minimalno, ali razlikovati. Dakle bez negativnih posljedica.

[i]"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi!"[/i]

Gospodo (i drugovi), dajte svoja prepucavanja prebacite na neki drugi dio foruma (bez cenzure) pa se tamo pljujte i brišite do mile volje. Ovaj se dio zove "tehnička analiza – grafovi, savjeti, analize" pa bi bilo lijepo da tako i bude. Dajte prognoze, grafove, analize a ako se ne slažete s nečijim mišljenjem to raspravite naprije sami sa sobom a po potrebi i s tom osobom na PM.
Ja sam friški u ovome (jasno u debelom minusu) ali me zanimaju tuđa mišljenja i analize, bile one Vladove, Cromanove, Migove ili bilo čije.

PS Molim Vlada da mi odgovori na PM ako stigne, a i nekog tko ima njegove friške targete za ATPL, DLKV, ERNT, IGH, INGR, KOEI, ZABA, TNPL da mi ih pošalje.

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

dax klin,sto je duzi pattern to je pouzdaniji

SAM PROTIV SVIH

dax klin

samo komentar: to još nije klin.
potrebno je imati barem 5 točaka dodira.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

tako si napisao da ni onaj count nemoze za SP pa si dosao na njega,a klin ce imati 5 tocaka

SAM PROTIV SVIH

tako si napisao da ni onaj count nemoze za SP pa si dosao na njega,a klin ce imati 5 tocaka

ne, count ti je bio kriv.
jer si na 3. koraku satvio oznaku 1.- to nije ok.

ni ovo nije klin.
možda će biti, ali sada nije.

p.s.
ako uskoro dax klizne prema dole, nitko nikada neće reći da je postojao klin.

p.s.
i usmeno sam ti objasnio zašto ti je count kriv.
očito nisi razumio.
[undecid]

Eto ja sam zbog nekih koji ovdje tvrde da tehnicari ne daju cista predvidjanja napravio jedno sa klinom koje se svakako mora uzeti u obzir.Sto se tice caunta i izbacimo formalnosti oznacavanja dosao si na moj count.Ali taj count ce pasti ako SP probije 900 bodova.

SAM PROTIV SVIH

upravo tako poglavico, napisao je da sp probivši dugorocnu potporu bez odbijanaca ide na 640 bodova. Šta sada kažete narode na to, kriva edukacija raje ili viši ciljevi? [shocked]

TEHNIČARI, LAŽETE KAO PINOKIO

Evo da pitam ewteiste jeli moze ovako po ewt-u?

SAM PROTIV SVIH

Dajte se prestanite svađati i iskoristite analitičke sposobnosti na crobex-u, koga DAX zanima uopće

Hell is Empty and all the Devils are Here

Evo da pitam ewteiste jeli moze ovako po ewt-u?

Svaka čast na skromnosti Geronimo, pitaš za mišljenje one koji znaju manje od tebe, što je dokaz tvoje skromnosti. Count je i više nego važeći, dugorocni klin ima znatnu težinu, te sve šanse da se ostvari i prije nego se mnogi nadaju.

NA SEMINARU ĆU VAM PREDSTAVITI KJNIGU "OD MILIJUNA DO PUCKE KUHINJE" ...autora S.I.

New Report

Close