Cisto me interesira kako ce Sanader dozvolit da HT padne na 135-140kn,u periodu kada idu izbori(5mj.) jos pogotovo ako se uzme u obzir da je prodaja HT-a isla u vrijeme izbora prosle god. kada je isti kupova glasace upravo preko HT-a.Nemojmo zaboravit da je ova burza cisto politicki kontrolirana od Vlade tako da nevjerujem u moguci ishod a ako i dotakne taj nivo to ce trajati vrlo kratkoje su nam izbori tu pred vratima.
vlad1111
Vidim odgovora nema a znam zašto pa ekipa koja te financira to ti ne može šapnuti.
Još niti jednu promjenu trenda u USA nisi pogodio što ipak ukazuje na nešto.
I ja bi znao targete za Hrvatsko TK da mi netko kaže do koliko će pojedine dionice rušiti.
I još jedno pitanje kako to da na HR TK sve pogađaš a u USA ništa da je obrnuto bilo bi normalno a ovako sigurno nije.
Pogađaš targete na tržištu na kome TA pa skoro nema i ne može imati nikakav utjecaj a u USA di bi TA trebala davati rezultate sve promašiš
Zaključak se nameće sam od sebe ali neka svatko za sebe odloči o kome se radi.
pozdrav
za amere sam davno, pri sp 1450, rekao da idu na 1100.
potom sam stalno tvrdio da 840 nije bilo dno.
u stvari, za amere još nisam nikada fulao.
p.s.
ne radim za nikoga.
nemam veze s fin industrijom.
pitajte moderatore, oni znaju ip…
Cisto me interesira kako ce Sanader dozvolit da HT padne na 135-140kn,u periodu kada idu izbori(5mj.) jos pogotovo ako se uzme u obzir da je prodaja HT-a isla u vrijeme izbora prosle god. kada je isti kupova glasace upravo preko HT-a.Nemojmo zaboravit da je ova burza cisto politicki kontrolirana od Vlade tako da nevjerujem u moguci ishod a ako i dotakne taj nivo to ce trajati vrlo kratkoje su nam izbori tu pred vratima.
ne znam.
samo čitam graf.
@alibaba
ht- prijelom za 165 odrađen.
a ako bude pada na 165, onda je odrađen i prijelom za 135-140.
dakle- može se odmah "pucati" na 135-140.
[/quote]
Vlado svaka čast na analizama, ali ako mogu primjeniti nešto… npr. ako ht padne na 135 onda je odrađen prijelom za 100… a ako padne na 100 onda je odrađen prijelom za 70… pa tako teoretski sve do nule…ali dno ipak mora negdje postojati…
ne znam.
samo čitam graf.
[/quote]
pa zar mislis da bi sanaser(e),dozvolio da upravo 350 000 kupaca HT-a okrene protiv sebe a vise manje je poznata stvar kako je nase TK strogo kontrolirano upravo od doticnog,sta bi rekli to je politicka drzava [thumbsup]
@ameri
na njihovim dionicama targeti funkcioniraju savršeno!
Pa daj onda nabaci neku analizu, par njihovih dionica za slijedećih mjesec dana, pa da vidimo kako to savršeno funkcionira. To će ujedno začepiti usta meni i mnogima, naravno ako će ti analiza štimati[bye]
@jabučar
to mi ne dozvoljava vjeko.
rekao je: ne targete bez grafova.
@jabučar
to mi ne dozvoljava vjeko.
rekao je: ne targete bez grafova.
p.s.
ako vjeko dozvoli, slobodno navedi dionice koje te interesiraju: dobit ćeš targete.
Vidim da se ovdje sprdate sa Vladom iako su njegovi targeti do sada pogađani skoro u kunu. Ja točnije proračune nisam vidio do sada. Istina je u većini slučajeva vrlo bolna zar ne.
Na ovom forumu obično su izvrgnuti podsmjehu oni za koje se ispostavi da su ispred vremena i za koje se ispostavi da su u pravu. Da se podsjetim Centuriona, Real Beara, Iveka i ostalih pa sada i Vlad.
Moja procjena je da slobodno možete uzeti sadašnje cijene i tamo do travnja√svibnja pomaknuti zarez za jedno mijesto u lijevu stranu.
Vlad, ne trebas mi poslati grafove ali molim te pošalji mi na private svoje grafove za:
Ptkm, ddjh, hdel, dlkv, vdkt, ingr, mais, thnk. Ako si u Osijeku imas rucak. Ako nisi nađemo se negdje prije ili kasnije. Unaprijed ti hvala.