Vlad je dao target za S&P 500 443
Ako to pogodi skidam mu kapu
a sta ako ne pogodi?
croman kaze da to moze ici gore ili dole….
Vlad je dao target za S&P 500 443
Ako to pogodi skidam mu kapu
mislim da sam je ja prvi spomenuo-ca 430-440 ( u 2 navrata).
u to vrijeme ameri su pričeli o mogućnosti višegodišnjeg tavorenja na ca 770.
p.s.
inovativnim pokušajem spajanja 2 formacije ukazuje se i target 380.
hoće li tako biti- vreme će pokazati…
Evo mog skromnog doprinosa za SP500,a ono sto ja vidim nije ni malo ruzicasto.
Malo sire objasnjenje,potvrda onoga sto mislim ce biti je probijanje low na 770 koja ce biti iz dva nova low od trenutnog low 840.Tek tad ocekujem ruznu korekciju.posle toga sledi finalni pad.
Vremenski intervali su vrlo bitni ovde.
Ruzno ali zaista ruzno.
Naturalnet, izvukla sam tvoj post od 17.10. za S&P. Kakva su tvoja vremenska predviđanja ukupnog trajanja ovog beara? Sad smo na 1g. Prošli je trajao 3g (prema tvojoj slici).
Možeš li napraviti jednu takvu analizu i za Crobex?
Jel može kratko jel vjeruješ u target
S&P 500 443
Da se ne mučite s targetima, oni će se ionako samo revidirati nadole tako dugo dok se neki ne napasu jeftinih dionica, najbolje vam je da se na svim dionicama postavite na kunu, tu vam je sigurno da dionicu nećete pretplatiti, jedino ako poduzeće ode u stečaj. [bye]
vlad1111
Vidim odgovora nema a znam zašto pa ekipa koja te financira to ti ne može šapnuti.
Još niti jednu promjenu trenda u USA nisi pogodio što ipak ukazuje na nešto.
I ja bi znao targete za Hrvatsko TK da mi netko kaže do koliko će pojedine dionice rušiti.
I još jedno pitanje kako to da na HR TK sve pogađaš a u USA ništa da je obrnuto bilo bi normalno a ovako sigurno nije.
Pogađaš targete na tržištu na kome TA pa skoro nema i ne može imati nikakav utjecaj a u USA di bi TA trebala davati rezultate sve promašiš
Zaključak se nameće sam od sebe ali neka svatko za sebe odloči o kome se radi.
pozdrav