Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

uvjeren sam da sam u većem plusu od 15.04. nego samozvani profesionalci.
s kojima ne želim i neću polemizirati.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

Sram ih moze biti, ti profesionalci vam lome tehnicku koja je inace tocna….

Možeš misliti o tehničkoj što god hoćeš, ali razumni investitori neće ući dokle god ima nezatvorenih očitih obrazaca.

[i]"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi!"[/i]

to nije niti tesko ako si bio u cashu cijelo vrijeme i jos uletio onda kad je prvi put palo na 2150….

Evo knjiga o statističkom testiranju funkcioniranja EWT-a za nevjerne tome o uspješnosti EWT-a.
Međutim,obratite pažnju na komentar autora da EWT funkcionira samo na likvidnim tržištima. Po mom mišljenju naša burza nije likvidna prema tome, upitna je kvaliteta primjene EWT kod nas.

The difficulty lies not so much in developing new ideas as in escaping from old ones

nemam ja nista protiv tehnicke…..

Pa ja jos ne ulazim,ali si svjestan sto si napisao gore?

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

@rope

Iako je simpaticno sto pises o "amateru" (sto sam i ja praktizirao jedno vrijeme),kad se radi o trgovanju/investiranju na burzi onda je samo znanje-fakta-only business sto treba da vazi.

Ne igra ulogu koliko se "analizira" HR burza i valovi itd ako se ne zaraduje.
Profesionalci sto ne trguju na HR-burzi idu inozemno.Amateri cekaju da Crobex pocne "rasti".

Zadnji tjedan dana bilo je 15-18% rasta na razlicitim burzama(privatno je moj zadnji tjedan dao ca 10% zarade)
Nazalost HR burza se je zaledila…nije ni cudo..vlad kaze da idete na dole i svi ga slusaju..
[lol]

Zelim iskreno da pocne rast i kod vas…amatera

[/quote]

Bravo Croman,

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

samo promatrajte pad (ne kontinuirani, naravno) leda prema targetu…ca 1600.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

Evo knjiga o statističkom testiranju funkcioniranja EWT-a za nevjerne tome o uspješnosti EWT-a.
Međutim,obratite pažnju na komentar autora da EWT funkcionira samo na likvidnim tržištima. Po mom mišljenju naša burza nije likvidna prema tome, upitna je kvaliteta primjene EWT kod nas.

Nećete se riješit Cromana tek tako [lol]
Vidim da je popravija hrvatski [sealed]

Ovo izgleda dobro, ali sve knjige koje pišu uglavnom su utemeljene na školskim primjerima, a u praksi grafovi baš i nisu tako jasni, odnosno nije to baš lako uočiti i prebrojiti valove.

to nije niti tesko ako si bio u cashu cijelo vrijeme i jos uletio onda kad je prvi put palo na 2150….
[/quote]

Je, ali zašto je bio u kešu…

Molim te da se javiš kad ti se ostvari target na S&P 500 a iznosi 443 po tvojoj analizi malo morgen sve si promašijo što se tiče USA.

Ti si jedna velika sramota a onaj tko te plaća još viša.

@sampras

Ta spomenuta razina za SP 500 je moguca tehnicki gledano,ali ono sto je vaznije…ima li moguci Rast prije toga i dali se moze zaraditi na takav rast i mozda izaci u slucaju novog pada.

To je sto je interesantno…

Molim te da se javiš kad ti se ostvari target na S&P 500 a iznosi 443 po tvojoj analizi malo morgen sve si promašijo što se tiče USA.

Ti si jedna velika sramota a onaj tko te plaća još viša.

@sampras

Ta spomenuta razina za SP 500 je moguca tehnicki gledano,ali ono sto je vaznije…ima li moguci Rast prije toga i dali se moze zaraditi na takav rast i mozda izaci u slucaju novog pada.

To je sto je interesantno…

[/quote]

@sampras

na koga si mislio u svom postu?
tko je dao ovaj target?

Vlad je dao target za S&P 500 443

Ako to pogodi skidam mu kapu

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

New Report

Close