Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sve je to obična prazna slama

Hell is Empty and all the Devils are Here

No možda niste ni svjesni, ili dalekovidni, da bi na tim nivoima (i ispod…) naše firme uletile u bankrot

Ti to ozbiljno? Ajde malo nama neukima objasni kako cijena dionice na burzi utječe na poslovanje firme.

Ovaj komentar predstavlja mišljenje autora i nije nagovor na K/P, autor nema dionice u močvari.

Zamolio bi cijenjene kolege koji imaju neke dobre stranice s dnevnim TA analizama ,da nam ih postaju …
zahvaljujem na suradnji…. [thumbsup]

POKRET OTPORA

Alfon , to ti graf za DAX ..ili za Crobex? Pa nije isto…nemojte kopirati njihove grafove , modelirati ih,
i stavljati kao analize CROBEXA…!

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

No možda niste ni svjesni, ili dalekovidni, da bi na tim nivoima (i ispod…) naše firme uletile u bankrot

Ti to ozbiljno? Ajde malo nama neukima objasni kako cijena dionice na burzi utječe na poslovanje firme.
[/quote]
…obrnutoproporcionalno! [bye]

POKRET OTPORA

Na ranije linkanoj stranici postoji jedan DJIA graf na kojem tehničar o široj slici tržišta kaže sljedeće:
"We are in intermediate (4) of primary [1] of cycle wave c of a secular bear market.

An a, b, c would be a correction of a bull market, which is not what we are in. Cycle wave c started in january 2000 and will take years to play out."

Da li bi mogli naši tehničari (prvenstveno EWTovci – Croman, Abu Ali, drEvil koji se do sada i bavio uglavnom širom slikom, MMM, Vlad) dati komentar na ovu analizu i neko svoje viđenje šire slike ako se razlikuje od ovoga? I gdje je u tome svemu Crobex?

evo nema nikog od imenovanih, pa cu ja probat, nadam se da se ne ljutis..

imas nesto na proslim stranama o stoljetnim korekcijama, milenijskom valu, o Prechteru itd..
IMHO je da nema smisla zamarati se sa tim dugorocnim ciklusima, jer to moze biti ovako i onako, tu count moze biti tocan ali u vremenskom smislu promasen za koju godinu, pa time i beskoristan.

sto se tice dugorocnog pogleda, meni se pak najvise svidja da je ovo regular flat korekcija na SP i expanded flat na DJIA (2000-2009?).ali kao sto rekoh, to je jako tesko procijeniti i ne treba se zamarati s tim.

sto se crobexa tice, moje misljenje je da smo u 5 od C, tj. [4] od I od (I).
vidjet cemo hoce li [4] biti samo nekakav ABC ili nesto kompliciranije.

naravno, moguce je da je 3 od A kako kazu neke druge kolege..

…ali gledavsi jutros i danas, kako "svi zanju " da idemo na 500, 600, 900, kako "NEMA CASHA", kako "nema oporavka 2-3godine", kako se "drzava raspada", kako "nemamo realni sektor" i kako "je ovo kraj, THE END", nesto mi govori da je ovo definitvno C, a ne A.(IMHO)

jednostavno me previse podsjeca na ono vrijeme kad je HT trebao izaci na IPO i kad su "svi znali" da se na "tome ne moze izgubit" i kako su dionice super stvar i raspravljali da li u 2008. crobex ide na 10 000 ili samo na 7 000pts.
[lol] [lol]

ipak ja sam jos u cashu i cekam jednu finu, krvavu, beznadnu kapitulaciju [thumbsup]
[/quote]

samo pricakajte kapitulaciju i udjite u dionice.
zaradite lovu i spremite na racun.

nakon toga ce momci u plavom doci po vas u cik zore.
i po lovu, naravno.
momci u plavom vole dokaze.

pokusaji skrivanja love kod tetke koja je najednom prosvjetljena idejom dobre investicije nece uroditi plodom jer lova ostavlja trag.

ps. zakon protiv manipulacija ce biti postrozen

BEARISH FALLING THREE METHODS

http://www.candlesticker.com/Cs89.asp

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

Dečki, tehnički gledajući Vaša crta može samo JEDANPUT PASTI NA NULU, jer još nisam vidjela, da bi se
index negdje K L A C K A O po nuli …..I ZRAKU iznad nule…
Sve što sam ja vidjela do sada na grafikonima, je eventualan PAD prema nuli..i nakon toga ide gore…
nije bitno..koliko visoko…i kojom brzinom…..

NO pa onda, ja jedva čekam ..kad bi to moglo biti….pa da više završimo s tom gnjavažom..
kad počne raste…nek hvataju dionice oni koji ih nemaju…ali bome dno , toćka na nuli…..
KRATKO TRAJE I BRZO SE ODBIJA…. pa kako će onda NAROD kupovati…pa gdje ima toliko
budala, da na nuli prodaju ili pred nulom, ili poslije NULE ????? To je trenutak i moće trajati
SEKUNDU ! PA NEĆEMO KAMPIRATI I ČEKATI DA SE CROBEX ODLIJEPI OD NULE MJESECIMA ?

ahhahahhaahahahahhhaha .dobar [thumbsup]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Zbog proboja trokuta (crobex) sutra prekosutra letimo u poz. blokadu.

stanje- rocky 5

dobra stranica
http://evilspeculator.com/

ja nisam konzervativan, nego realan analitičar.
amater.
ali sam konzervativan ulagač.

uzgred, mislim da i neki amateri znaju više od nekih deklariranih ili samozvanih profija.

Sam korijen riječi amater dolazi iz latinskog: amo, amare – voljeti. Kad čovjek nešto radi iz ljubavi rezultat može biti nevjerojatan. A sad iskreno – kome od nas srce preskoči i sav se naježi od sreće kad zazvoni sat u ponedjeljak u jutro??

Bit će bolje [thumbsup]

Dajte mi avion - Idem dobrovoljno za avijatičara u Abesiniju!

prema izvještajima hanfe, mirovinci imaju ca 2mlrd keša i depozita, dionički i mješoviti otvoreni inv. fondovi zajedno još 1 mlrd.

naravno da sve neće upucati na naše tržište, ali nešto hoće.

koliko?
ne vjerujem više od trećine, ukupno ca 1mlrd.

kada?
do kraja prosinca, vjerojatno…

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

New Report

Close