Kolega ajt, prestanite vjerovati u budućnost. Budućnost jest uzgoj svinja, motika i pečenje rakije od svega što raste iz zemlje
evo, ja uistinu nemam nikakve veze s fin industrijom.
ali, znam ponešto što oni ne znaju.
kada sam početkom ovog mjeseca rekao da viro ima odrađen prijelom za target ca 250 ( a tada je bio ca 450), skoro ste me razapeli….
a viro danas na 277…
kada sam početkom ovog mjeseca rekao da viro ima odrađen prijelom za target ca 250 ( a tada je bio ca 450), skoro ste me razapeli….
a viro danas na 277…
Na koliko ga vrijedi čekati?
Najbolje 1 kn, najbolji post je bio od kolege koji je imao EIG i kad je pao na 50 kn, onda je on rekao da je bolje da padne na 1 kn jer će lakše računat.
Pozdrav
Na Ingri se postavljam na 20 kn. Viro bi mogao ići po 50 kn
a viro danas na 277…
NE TAKO DAVNO ,NA OVOM FORUMU SAM PROČITAO JEDNU REČENICU KOJA ME SE JAKO DOJMILA ,
A IDE OTPRILIKE OVAKO
U LJUDSKOJ NARAVI JE ,DA DRUGOM ČOVIJEKU MOŽE OPROSTIT SVE ,SVE OSIM NJEGOV USPIJEH.
mi smo ti taj clanak procesljali i uzduz i popreko.
di si ti bio zadnja 3 mjeseca?
kaj kaze prijetelj?
a viro danas na 277…
Samo je pitanje ko je moro prodat za 100 kila i spustit -10% …..kojem je to fondu
trebalo 100 kila sa -10% baš danas….al neka ja sam na kupnji, tako je to neko baš
mora izać a nekom bude prilika
Još da dodam od 500kn do 300kn je prošlo cca 5 milja prometa a barem pola je trejderski…
tako to ide sa 2 milje ti donesu cjenu na pladnju za super ulaz…
Na Ingri se postavljam na 20 kn. Viro bi mogao ići po 50 kn
Zašto slabe ocjene pobogu?
a viro danas na 277…
NE TAKO DAVNO ,NA OVOM FORUMU SAM PROČITAO JEDNU REČENICU KOJA ME SE JAKO DOJMILA ,
A IDE OTPRILIKE OVAKO
U LJUDSKOJ NARAVI JE ,DA DRUGOM ČOVIJEKU MOŽE OPROSTIT SVE ,SVE OSIM NJEGOV USPIJEH.
[/quote]
uspjeh i zaradu na burzi.
po mojem misljenju vlad je konzervativan analiticar i kao takav daje konzervativne targete.
100% nije iz financijske industrije.
za razliku od njega kolega Maill je nepopravljivi optimist i kupuje na veliko…