@ingr
svi kojima sam poslao targete vjerojatno se ne čude kako ova "perjanica" pada…
@tisk
onih 250 je odrađeno.
150 još nije.
nažalost, nastala je nova formacija s odrađenim prijelomom i još nižim targetom.
nije provokacija: neću navesti target.
Najniža 250,18, a još treba i onih 3-5 % za potvrdu. Treba malo pogurnut sad kad je blizu, zar ne….
@jabučar
ne,ne:
ne treba potvrda targetu (250 je bio davno postavljeni target), nego geometrijskoj točki obrata.
a potvrda geometrijske točke obrata je na razini – 5% (kod down targeta).
to je točka prijeloma :geom. točka obrata – 5%.
za tiskove targete su odrađene točke prijeloma.
gledajući polako klizanje sve sam sigurniji da bi se moglo doći do ovdje najavljivanih 1000-1100 uskoro .. 2.6 mlrd plaćenih državi tome samo daje dodatni poticaj (nemre se dosta potkuriti pa se dodaju hepo kocke)
Dugo čitam ovi forum ali ne komentiram jer neman šta pametno dodat i jer mi se ne druka a i ne napadam druge bez kontra argumenata i analiza (a takvih ima dosta ode). Samo sam imao potrebu pozdravit sve koji konstruktivno doprinose ovoj temi (Vlad, Zli, MMM, Geronimo, Kjelic,… I svi oni koji pitaju “normalna” pitanja I daju komentare) i nek samo nastve analizirat i komentirat ono šta vide u grafovima! Meni su uštedili dio love jer san proda većinu portfelja i sad mirno čekan kako će se situacija odvijat.
Vlad je pametno učinija šta se više ne raspravlja sa svima koji samo pljucaju po njemu samo zato jer im se ne sviđa to šta on govori. Kad im ne odgovoriš izgubit će i oni volju za pljucanjem jer će valjda shvatit da ih se ne sluša…
Još jednom, pozdrav svima i samo tako nastavite. . .
[thumbsup]
po mojim grafovima su mi se pojavile točke otpora za datum 29.11.
sad neznam u kojem ce smjeru ici,vidjet cemo …..samo sam htio to javiti…
pofuk
pošalji da vidimo to.
txs
po mojim grafovima su mi se pojavile točke otpora za datum 29.11.
sad neznam u kojem ce smjeru ici,vidjet cemo …..samo sam htio to javiti…
pofuk
pošalji da vidimo to.
txs
vlad moze dlkv,viro,hdel,indg tvoji targeti.
hvala.
moze li itko potvrditi da se odradio prijelom za belje?
mislim da je jer je ispod 100.
stoji li jos uvijek target 50kn ?
molim samo one koji su pravi znalci da odgovore…
ne lapani…!
ps. moze i na pm.
Vlad lijepo te molim target za INGR-u, naravno ako ti nije problem .
Unaprijed se zahvaljujem !!
Pozdrav svima prisutnim na forumu !!