da li smo danas počeli ozbiljniji pad ?
Počeli smo još ljetos [lol] [lol]
da li smo danas počeli ozbiljniji pad ?
mislim da ne… švabe rade "b" val, i onda još "c" prema gore, tek onda pad… ameri tek započeli "b" prema dolje… još smo u "korekciji" prema gore…
pratim sve što pišete.
ali…
ja sam svoje targete grobija (i nekih dionica) te sp500 već iznio- prijelomi su odrađeni.
ne želim pisati dok se ne ukaže barem kratkotrajna mogućnost rasta (npr. ako se aktualni klin počne probijati prema gore…) .
[thumbsup] [thumbsup]
mislim da ne… švabe rade "b" val, i onda još "c" prema gore, tek onda pad… ameri tek započeli "b" prema dolje… još smo u "korekciji" prema gore…
[/quote]
ako kasnimo u fazi za amerima , dok su oni u b korekcije gore, mi tek testiramo dno što su oni ranije učinili pa počeli korektivni rast.
dakle mi bi mogli počet rast nakon testiranja 168x, pa se poklopit opet u fazi c rasta amera pa da i mi krenemo s a korekcije na gore…ili što bi rekli tek kad se uvjerimo da oni misle ozbiljno
A koji val mi radimo?
najvjerojatnije još 2-3 dana.
moguće, ali mogući su i drugi scenariji.
ako ti je -2% cunami, onda ne znam kak ćeš nazvat ono kaj nas čeka sljedeći tjedan…
najvjerojatnije će ovo bočno kretanje koje radimo zadnjih par dana završit i pad početi sa breakaway gapom od nekih minus 5-6% na otvaranju negdje početkom sljedećeg tjedna…
Može li kakav komentar tehničara na ove grafove.
…moramo se malo i našalit,napunit baterije optimizmom,,,pa ću nabacit onu staru :Tresla se brda ,rodio se miš! [thumbsup]