Croman: ” @Tuna 4 val(na gore) racunato od 6/3 nivo ca 4280″ sorry što gnjavim, ali bih te htio razumjeti: dakle, po tebi od cijelog ciklusa ABC smo pri kraju A i to tek njegov 3 val od 5? i sad ide 4. unutar A? bah, kad će B val.
evo sad cu ja objasniti.nisam ucitelj po zanimanju pa mozda nece biti dobro predavanje ali nek svi izvinu
a sada na novu poruku pa da pocnem
Ako sam postavio pravu sliku onda ona pokazuje sto se je moglo videti na mom ewt_blog gde su par osoba imale dostup.
Slika pokazuje Crobex analizu gde val 4 je trebao da ide prema navdenoj intervali.
Analiza je napravljena 17- 3 u 17:25
U 17:36 je stavljena na ewt_blog
Ovo je bio pogled na crobex 17-3
javljam se za organizaciju seminara kojeg će održati CROMAN u ISTRI po ljeti na moru ako ga uspijemo nagovoriti
[thumbsup]
vina i pršuta
Dobra večer svima!Nisam poznavatelj FA i TA analiza,ali učim.Zahvalio bih Cromanu na pomoći i njegovom trudu.Cromane ne odlazi s foruma jer pomažeš nama malima!Hvala!
idemo dalje: novi privitak (blog1) pokazuje na ono sto se videlo na ewt_blogu 18-3 u 11:39
analiza zvana crobex o80318
ta analiza je privitak br 2 (crobintra 080318)
tu se vidi promena ,to jest da postoji korekcija na dole ,prije nego sto bi crobex isao prema visem nivou
Ako sam postavio pravu sliku onda ona pokazuje sto se je moglo videti na mom ewt_blog gde su par osoba imale dostup. Slika pokazuje Crobex analizu gde val 4 je trebao da ide prema navdenoj intervali. Analiza je napravljena 17- 3 u 17:25 U 17:36 je stavljena na ewt_blog Ovo je bio pogled na crobex 17-3
POZDRAV FIUMAN
NA OSI X TVOG GRAF SLIJEDEĆE SU PODIJELE 5,6,10,11,12,13,14,17 AKO MOŽEŠ KAZATI DVIJE RIJEČI O TIM PODIJELAMA
POZDRAV I HVALA
[thumbsup]
resultat danas: privitak (crob3.jpg)
stace se desit dalje?
17-3 sam pisao o nasdaqu privitak (blog2nasd) pokazuje na analizu privitak (nasd 080317)
ako bude tako nasdaq ce ici na dole a tako moze i crobex
bas sada je nasdaq na ca 2250
Hvala Croman. [smiley][thumbsup]
Croman: ” Ako sam postavio pravu sliku onda ona pokazuje sto se je moglo videti na mom ewt_blog gde su par osoba imale dostup. Slika pokazuje Crobex analizu gde val 4 je trebao da ide prema navdenoj intervali. Analiza je napravljena 17- 3 u 17:25 U 17:36 je stavljena na ewt_blog Ovo je bio pogled na crobex 17-3 ” POZDRAV FIUMAN NA OSI X TVOG GRAF SLIJEDEĆE SU PODIJELE 5,6,10,11,12,13,14,17 AKO MOŽEŠ KAZATI DVIJE RIJEČI O TIM PODIJELAMA POZDRAV I HVALA [thumbsup]
5-17 je datum (5/3 itd…)
ono sto je intresantno je :sto ce se desit sa nasdaqom?
ja imam 2 moguca scenaria:
1: dole prema ca 2140 ili samo manja korekcija na dole za nasdaq
2) gore prema 2300 -2340
kako ce bit sada neznam ali podaci veceras ce dat odgovor
za crobex imam takoder moguce scenario ali najvaznije je da jedna veci rast postoji narednih 7-10 dana
tako je pogled na burza…za sada
Dobra večer svima!Nisam poznavatelj FA i TA analiza,ali učim.Zahvalio bih Cromanu na pomoći i njegovom trudu.Cromane ne odlazi s foruma jer pomažeš nama malima!Hvala!
I sada ono sto mozda ne zelim rec ali moram.Biti na forumima je kao kava i cigarete.Covjek se nauci na to i druge stvari ne cini sto bi trebao ciniti.
Ja sam malo previse sati potrosio na forumima i zbog toga moram zavrsit.
Zato sam danas pokazao sve sto do sada ima u skaferiji analiza.
zivot mora ici dalje i za Cromana