Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo Cromanova zadnja analiza:

Targets vam mogu dati razine ali samo Ewt moze dat duzevremenske analize.

Odbijanci su drago dosli ali su privremeni.Dno bi moglo biti ali mnogo pokazuje da to vjerovatno jos nije.Posle dna dolazi Rast ali i vrijeme kad covjek zaboravlja.

Nadam se da ne bude kako ewt prikazuje moze biti, kroz par godina unapred.

Ali sve svoje vrijeme ima i nije potrebno na poslovnom biti…posto ono sto bude ce se ionako vidjeti!

Adjö

Impresioniran sam Švedskom mudrošću!

p.s.

vidim da se neki opet počeli baviti mojom šarlo-akrobata metodom (dakle, cirkusko-glazbena metoda: uz cirkusku predstvau sviram đeksonu).
čudni im ti targeti.

kojih će biti i prema gore.
kad se formiraju obrasci rasta…

p.p.s.

najsigurnije kupovanje je u ewt fazi (valu) br. 2 rasta :
– prvi val rasta odrađen;
– ewt potvrdio da je dno odrađeno;
– napravila se korekcija prema dole (val 2. je često dublji od 4.): ulaz može biti vrlo blizu dna;
– nastale su formacije rasta, čime su formirani i targeti…

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

od tolikih pametnih glava ovdje a još ni jedna nije izričito rekla…idemo li gore? i do koje razine? jel to problem … budite fer pa i u rastu postajte neke targete , do sada smo slušali …ide to sutra na 500, 200, -200 itd.. e ako sada slijedi neki odbijanac pokažite znanje pa recite do kuda može doseći…

Ajd daj malo tih targeta rasrućih. Pošto kila? Ja vreću ponio, kad je već po popustu.

I'LL BE BACK

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=8d7b501e-1888-40df-9d09-13e992008696
nema veze sa TA ali smatram vrlo bitnim istaknuti važnost ovog teksta.
Kada, kako izašto je potražnja za novcem pala, zašto su kamatne stope ovako visoke?
Kakve to ima veze sa burzom i kakve su reakcije i eventualne posljedice na TK.
Zašto je cijela EU danas porasla za više od 6% a neki navode prosjek od 8% a mi samo 1,1%.

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

Ajd daj malo tih targeta rasrućih. Pošto kila? Ja vreću ponio, kad je već po popustu.
[/quote]
evo opet neki ne znaju čitati…
na kraju 2. vala nastanu formacije,…

daleko smo mi od toga.

[/quote]
evo opet neki ne znaju čitati…
na kraju 2. vala nastanu formacije,…

daleko smo mi od toga.
[/quote]

O ***obrisano***, reče "nastale su formacije". Kako da ja znam da je to futur kad je pefrekt?

I'LL BE BACK

Zanimljiv ovaj dupli "W" SP&500. Izgleda, da se odbili na gore.

meni ispada rast od 207,90 bodova,možda malo više,ako ne bude,negdje griješim

Zanimljiv ovaj dupli "W" SP&500. Izgleda, da se odbili na gore.

Što želiš reći da nam slijedi sedam godina uzleta ili što?
Nisam baš shvatio tvoju misao.
Možeš li pojasniti?

nisam kupio ništa.
sutra- možda.

šarlo-akrobata pristup…

ako bude rasta, ulazim nakon probijanja gornje stranice silaznog klina + 5%.

target: ca 2850 ILI ca 3300

ovaj drugi target bi poništio donje targete grobija.
iskreno volio da se to desi: moglo bi se ubrati 50-ak%.
no, sumnjam…

i meni je fascinantno što ameri rastu 12% u dva dana. ali rastu oni, a ne mi. mali neće moći sami dići tržište na te gornje targete. ako se veliki sutra ne uključe otići ćemo u prvih pola sata ko puška gore, ali onda opet isto tako brzo pasti.
ovih zadnjih tjedan dana to je preočito. paralelno s rastom futuresa uleću mali i dionice odu 2-3% gore no ako na bidu nema potpore, ako nema u prvih 10 sve nalozi u 1%rasponu cijene, osjeti se panika i odmah se izlazi. da ne govorim ako netko opali po bidu, tada nastaje stampedo. puno + postotaka sutra želim svima. a i sebi, treba malo nadoknaditi 65% minusa ove godine..

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

New Report

Close