@Croman Mislim da se koega lakše bilo s Vašim znanjem dokazat negdje Švetskoj nego ovde,svejedo hvala na trudu u ime tihe večine.[thumbsup]
mravak :sto mislis sa “dokazat”
ja ne zelim dokazat nikom nista…
TunaSalad: ” Croman: ” 2 po mome je to 4 val (60 min podaci) na gore:treba vidit sto ce 5 val cinit i kakav ce bit” 4.ti unutar C vala ovog silaska sa ATH? još nije kraj? ” @Tuna 4 val(na gore) racunato od 6/3 nivo ca 4280
dakle, ovaj val bi trebao potegnuti do cca 4200-4300?
Mislim da je htio reći, da bi tvoj trud više cijenili u Švetskoj, nego ovdje gdje je dosta nevjernih toma…
@Croman
Nisam mislio na nikakva dokazivanja tipa ko je u pravu,nego jednostavno prenzetiranjem vašeg viđenja Pozdrav
[thumbsup]
Croman: ” TunaSalad: ” Croman: ” 2 po mome je to 4 val (60 min podaci) na gore:treba vidit sto ce 5 val cinit i kakav ce bit” 4.ti unutar C vala ovog silaska sa ATH? još nije kraj? ” @Tuna 4 val(na gore) racunato od 6/3 nivo ca 4280 ” dakle, ovaj val bi trebao potegnuti do cca 4200-4300?
ja idem samo po “novim podacima” kad oni dodu ja stvaram nove poglede i analize
vidit cemo st ce bit…..vrijeme ili vrime po caci mom…. za pauzu
Croman meni je svejedno drago, da si još sa nama[smiley]
drago je i meni
kad se oprostim nek bude kao prijatelji a ne suprotno
pozdrav
mateja: ” Croman meni je svejedno drago, da si još sa nama[smiley] ” drago je i meni kad se oprostim nek bude kao prijatelji a ne suprotno pozdrav
Legendo ne odlazi
sorry što gnjavim, ali bih te htio razumjeti: dakle, po tebi od cijelog ciklusa ABC smo pri kraju A i to tek njegov 3 val od 5? i sad ide 4. unutar A?
bah, kad će B val.
I na kraju ,crobex se odbio od 3800,i završio u plusu nakon dugo vremena. Danas nisam visio na kompu,od jutra,nisam mogao gledat toliko crvenilo [lol] ,mislio ako još danas padne,sutra ode sav portfelj na bubanj,ali ipak se nešto pokrenulo uz veliku muku.
Ove Cromanove analize pokazuju da se sve poklapa kako je analizirao,a i ova posljednja od 14.3.,koju ću si i uokviriti za dugo sjećanje. [thumbsup]