Na druge mozes impresionirat…ne mene ne
evo tvoji targeti:
————————
vlad 18.11.08
čak sam napisao da uopće nije isključena mogućnost proboja klina prema gore.
i rast do ca 2850.
———————–
vlad 19.11.08
p.s.
target ovog većeg klina (u slučaju proboja prema gore) je čak ca 3300.
ovo bi poništilo donje targete grobija, a aktualiziralo i nešto drugačiji ewt count.
—————————-
vlad 20.11.08
a naravno da ovdje neću napisati kako dolazim do targeta: moja kuharica,
mnogo brža i preciznija od ewt-a.
———————————–
vlad 22.11.08
sp odradio prijelom na 790.
vidljvi target ca 430? (formacija je lagano deformirana,ali mislim da drži barem
zdjelicu vode…)
grobi- sitaucija puno čistija.
odrađen prijelom na 1950 za 4 formacije!!
targeti (vidljivi): 1400, 1200, 1100, 900(!?)
————————————————
Dok vi racunate valove i dane…mi u svedskoj i evropi trgujemo dnevno,od sata do sata
pa znas ti koliko jedna dionica moze ici (rasti) u dva dana na svedskoj burzi…pet-sest kruna
i ti ces nas uciti…hehe
[/quote]
zelim naglasiti da sam ispravio vladov target crobexa – 900, na 800.
ja volim preciznost.
[proud]
PS. koja je mogucnost da se formira BEARISH FALLING THREE METHODS?
***obrisano***
@Tigrus.
o tome mozemo nakon sutrasnjeg dana nagadjat….danas je prerano….
kaj ak sutra odemo iznad 1810?
ili ak prekosutra budemo opet zeleni?
moramo biti strpljivi…a to je tesko
[thumbsup]
"a ako krene odbijanac ( a prema targetima, bez poništenja istih, moguć je i do 1200), nakon par dana rasta:
– zasvijetle oscilatori;
– prepoznaš formaciju i…
uđeš"
Mi u svedskoj udemo isti sat kada vidimo preokret (nikakvih 2 dana)
Jucer kupljene dionice prodane danas u 09:00:45….zarada 1.50 po dionici
Jos jedna kupnja iste dionice po mogucnosti danas
[thumbsup]
Ej bojs!!
Kod nas u amerike sidis u saluuun a kroz prozor … abate xyz imas sta vidit! Iljadu hena seta amo vamo a ti samo biras… Os ovu os onu.
A unda reknes dajder onu vamo – pola kuvanu pola pecenu NERASJECENU !
E moj bojs [thumbsup]
mozda je ovo bilo dno?
mozda bi trebalo kupiti dionice?
mailll?
kolega,dno nije sigurno ali je trebalo kupiti isto sigurno [thumbsup]
Kako kolege objašnjavaju 10.34%+ DAX-a? Kakva je formacija na to ukazivala?
Bilježim se sa štovanjem na odgovor
Gledajući ove vaše grafove može se čovjek dobro nasmijati.
Prije svega situacija je takva da se vrlo teško može dati neka prognoza na osnovi TA za desetak dana a kamoli za duže.
Za ponedjeljak:
Probili smo donju Bolingerovu liniju i izašli iz price chanella, dakle slijedi nam vrlo vjerojatni odbijanac. Bollingerove linije se šire pa možemo očekivati nekoliko dana pozitivnog trenda. Linija momentuma je uzlazna što ukazuje na povećanu brzinu promjene cijena. Trejda se maksimalno, prodaje se panično. Nismo blizu nekih indikatora koji bi signalizirali trajniju promjenu trenda. Ukoliko se poklopi nekoliko dana dobrih vijesti izvana i fondovi se probude iz šoka te poguraju tržište, moglo bi krenuti nabolje. Tržište je u globalu preprodano jer je RSI manji od 20. Nažalost, većina ulagača su needucirani pa im to puno ne znači i u panici prodaju. Malo nam nedostaje da se pokrenemo, ali isto tako moguć je povratak u price chanel po starom i na još manjim prometima, do daljnjeg. Skloniji sam opciji promjene trenda, ovo već postaje zamorno….. [rolleyes]
Eto ti ga javle. Vidilo se iz avijona. I bez trokuta i redalice.
JA sam to predvidio, ali nazalost moje formacije nisam stavljao na forum, vec sam slao iskljucivo na PM. To ljudi mogu bez problema potvrditi.
JA sam to predvidio, ali nazalost moje formacije nisam stavljao na forum, vec sam slao iskljucivo na PM. To ljudi mogu bez problema potvrditi.
[/quote]
Istina, Saki mi je poslo sve formacije po nekoliko puta, moro sam ga zamoliti da mi prestane slati sve te formacije jer mi je zakrčio inbox. Ja sam ga slušao pa sam moro ovih dana malo nakupovati Leda, JDPL-a, Tisk-a i nešto malo skupog DLKV danas po 385 samo zato jer je to bila cijena manja od prosjeka zadnja dva crvena dana pa reko idem skinut malo da ga prodam sutra preksutra. ovo drugo držim jer mi je Sakai u svojim formacijama pokazao de bi to bilo dobro.
Kolega dio, nisam ranije pročitao citirani post ali stotka za jednostavnost i neke rečenice koje su srž stanja na hrvatskom tk…
Eto ti ga javle. Vidilo se iz avijona. I bez trokuta i redalice.
Evo Vlad dobio konkurenciju.Dok je bilo pad svi sutili (vlad imao targete i za to se moze ga pohvaliti)
A sada novi koji su znali da se ide na gore(rast) .Vjerovatno znate dali je dno ili ne?
Sta da covjek kaze…mi hrvati smo genialci
[thumbsup]
ps svedska burza je bila na +10%
¸ja ne tvrdim da je kriza gotova, ali ponavljam, po TA kada je 2007 sp500 probio vrh iz 2-tisučitih, tada su svi mislili da ide na 2k, sada kada smo propali ispod 770, svi misle da idemo na 500, a ono preokret.
u petak su šorteri navodno pokrivali pozicije, danas rastu zbog city banke, sutra ce vjerojatno zbog majmunova ici gore…nebitno zašto glavno da idu, a nastave li gore, crobex ce explodirati, ionako je u debelo preprodanom podrucju.
***obrisano***