Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ne bih izlazio sada sa nekim ogranicenjima rasta jer puno toga ide u prilog rastu cijena dionica. Ne kazem da je ovo dno ali je vrlo vjerovatno odbijanac koji ce potrajat neko vrijeme. Cijena zlata i nafte rastu, dolar slabi – sve ono sto sam i ocekivao kod odbijanca.

P.S.
U petak sam kupovao u SAD-u a danas kod nas. Svatko neka procijeni sam koliko je rizika spreman preuzeti a za konacno dno cemo se jos nacekati.

mozda je ovo bilo dno?
mozda bi trebalo kupiti dionice?

mailll?

mozda je ovo bilo dno?

mailll?

nije dno 100% ali bi morao ići odbijanac.
***obrisano***

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Pričao je vlad 13.11. o targetima crobexa do 2850 pa i više. Uz to i ostale osnovne TA alate prodao sam tada. Jučer i danas vlad piše "down" pa sam odmah ujutro kupio HT i već zaradio. Svatko ima svoj sistem. [thumbsup]

Pričao je vlad 13.11. o targetima crobexa do 2850 pa i više. Uz to i ostale osnovne TA alate prodao sam tada. Jučer i danas vlad piše "down" pa sam odmah ujutro kupio HT i već zaradio. Svatko ima svoj sistem. [thumbsup]

Tko je radio obrnuto od vladovih preporuka u zadnja 2 tjedna je pristojno zaradio

Hell is Empty and all the Devils are Here

mozda je ovo bilo dno?

mailll?

nije dno 100% ali bi morao ići odbijanac.
***obrisano***
[/quote]

I ja mislim da bi trebao odbijanac. Futuresi pojačavaju. Danas kod nas sporokužeći za promjenu.

Nemam graf za priložiti [lol]

pises gluposti vlad nigdje nije napisao da danas idemo dole,nego u dogledno vrijeme.

pises gluposti vlad nigdje nije napisao da danas idemo dole,nego u dogledno vrijeme.

Jake li mudrosti napisati da idemo dolje u dogledno vrijeme. Za to ti ne treba TA. Svaki post od vas TA stručnjaka završava – može i gore a može i dole… Bez uvrede, ali nikakve koristi za nikoga od toga

Jake li mudrosti napisati da idemo dolje u dogledno vrijeme. Za to ti ne treba TA. Svaki post od vas TA stručnjaka završava – može i gore a može i dole… Bez uvrede, ali nikakve koristi za nikoga od toga

Ali je zato velika korist od ovakvih postova:

Tko je radio obrnuto od vladovih preporuka u zadnja 2 tjedna je pristojno zaradio

Grafički, mogućnost zarade u posljednja tri tjedna izgledala je ovako:

[img]http://slike.hr/slika.php?z=crobex0.png[/img]

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

Može gore, može dole… trla baba lan

[/quote]

Na stranim burzama se moze dobro zaraditi i dnevno (daytrading).
Volumi su veliki i volatilnost dovoljna da se to cini.

Osim sto HR burza vjerovatno ima malo dionica sa potrebnim volumima ,problem je sto vase analize nisu dovoljne za pokazati intraday-razvitak.

Njih nisam nikada vidio(mozda postoje?)(osim onih sto sam sam cinio krace vrijeme).

Zato mozete samo ciniti "target analize"…koje imaju odredena negativna svojstva…slaba preciznost kod preokreta.

Tako preostaje vam samo cekati …da dode veci odbijanac..

teoretski održiva DOVRŠENA ekspandirajuća ED na sp500.
ako je ona realna, realtivno dno je dotaknuto.

u to ne vjerujem radi formacija s niskim targetima koje vidim.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

New Report

Close