Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nemam je ništa protiv vaših targeta, zaista. Samo mi je ta cijela vaša spika jedan veliki fake. Nešto ko Braco i cvijeće. Ti ćeš dno fulati, to ti je valjda jasno. Ali ti ćeš sada reći da ga ni ne tražiš. Ok, ali onda što je smisao tvog crtanja? Meni je potpuno svejedno da li je Tisak 250 ili 150. kupujem na obje cijene. Ajd živio.

Dali je svejedno prodati TNPL na 4500kn pa cekati 1000kn sa svim parama ili drzati dionicu cijelo vrijeme pada i dokupljivati na 1000kn?
Meni nije svejedno. zato sam odradio 1 varijantu.
Ako bude dno na 1000kn, a ona mi pobjegne na 1200kn dali smatras kako sam pogrijesio (a prodana na 4500)?
I ne slazem se sa tvojom filozofijom "Meni je potpuno svejedno da li je Tisak 250 ili 150" jer je razlika VELIKA.

Vidim da Vam se ove međunarodne analize ne sviđaju. Onda Vam evo još jedna domaća – ERNT. To je dionica koja, u cjelini gledano, treutno ima jednu od najslabijih potpora kupaca na ZSE.

[i]"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi!"[/i]

Kod ADRS-a ključna kota je 180.

adrs-140
[/quote]

Postoji par kota ispod 180, ali mi se trenutno ova čini ključnom. Njeno probijanje sigurno bi vodilo nižim razinama. Ako do toga dođe, onda ćemo više pažnje posvetiti tim vrijednostima. Za sada sam kotirao kritičnu i potencijalno minimalnu vrijednost.

adrs-140
[/quote]

Postoji par kota ispod 180, ali mi se trenutno ova čini ključnom. Njeno probijanje sigurno bi vodilo nižim razinama. Ako do toga dođe, onda ćemo više pažnje posvetiti tim vrijednostima. Za sada sam kotirao kritičnu i potencijalno minimalnu vrijednost.
[/quote]
za 140 je odrađen prijelom.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

ernt- 750

adrs-140
[/quote]

[/quote]
[/quote]

točno, ali to ne znači da ne može ići ispod te vrijednosti. Za sada sam ostavio otvorena vrata – zatvarati ću ih u hodu, prema razvoju situacije. Isto vrijedi i za sve ostale dionice, koje sam obradio jučer i danas.

2 analize za tisk:

28.08.
12.09.

uglavnom šarlatanske.
i nama se posreći, totigaje.

2 days absent…
well…it’s not well.

sp odradio prijelom na 790.
vidljvi target ca 430? (formacija je lagano deformirana,ali mislim da drži barem zdjelicu vode…)

grobi- sitaucija puno čistija.
odrađen prijelom na 1950 za 4 formacije!!
targeti (vidljivi): 1400, 1200, 1100, 900(!?)

samo toliko…
no arguing any more.
da ne bi bilo more.
forumske.

p.s.
prilog je sp.
grobi bi izazvao veću konsternaciju, izljeve bijesa i vrijeđanje.

mislim da grijesis sa ovim targetom crobex na 900.
ja vidim drugacije.
blize je 800 nego 900 nakon 1100.
ali to je samo SF za sada.

problem vidim u tome sto prebrzo padamo.
ima li tko kakav lijek za prebrzi pad?
[/quote]
Pa pobogu kolega veliki TIGRE,
PA opet ste katastrofalno pogriješili,sada ste pak prodali a sljedi odbijanac..ne znam koliko dug ali je izgledan…kolega,kolega..ja sam loš ali VI..blagi užas..mislim da je samo jedan jaći druker od vas..opjevani Von Baron pa vi, pa Anricon,to je triling za medalju
[lol]
[/quote]

vidim da je kolega miallll impresioniran mojim radom i slijedi komentarima svaku moju ideju.
to je lijepo.

veselim se mozebitnom odbijancu i zelenilu.
valjda ce netko kupiti nesto s aska..

1. rsi pokazuje buy signal.
2. padajuci klin je probijen
3. gap je popunjen
4. dionice odradile prijelome za nize targete
5. wiliams pokazuje buy signal

sretno.

@bankar
ja sam počeo maksimalno apstinirati.
neću raspravljati.
dat ću tu i tamo neki target.

p.s.

ako ima itko intraday zadnjih 30-40 dana za grobi, sp500 i dax…tek da bacim elementarnu (vremenski lokalnu) ewt analizu.

adrs-140
[/quote]

[/quote]
[/quote]

točno, ali to ne znači da ne može ići ispod te vrijednosti. Za sada sam ostavio otvorena vrata – zatvarati ću ih u hodu, prema razvoju situacije. Isto vrijedi i za sve ostale dionice, koje sam obradio jučer i danas.
[/quote]
adrs ima odrađene 2 formacije za 2 targeta: 160 i 140.
oba po 80% izgleda.

ako se sada desi odbijanac (barem 5-6 dana) pa tek potom pad (koji je izvjestan radi targeta na 160 i 140), nastat će i 3 target ,ca 80-90 (vidjet ću naknadno preciznije.

Jel ima sad neki novi target za PTKM?

Hvala i pozdrav znalcima. [thumbsup]

Studenti bez diplome,Žene bez ljepote,Neženje bez stana,Putnici bez para.....

grobi intraday min

New Report

Close