Nego tehničari jel tko od Vas predvidio jučerašnji rast kod indijanaca ili kad naraste to se neračuna..?
ja.
dokumentirano na jednom drugom forumu, mogu ti potvrditi oni koji su to tamo pročitali… mislim da je mise99 jedna od njih…
[/quote]
Ja sam pitao jel netko od Vas tehničara na ovom forumu na ovoj temi to predvidio a ne jel možda netko od Vas na nekom od foruma pročitao.
Eto samo toliko.
a ti ako se stvarno osjećaš loše i želiš podršku oko toga da je u redu kaj si kupovao dionice na DALEKO precjenjenim vrijednostima i kaj ih još držiš… potraži utjehu u čaši ili kod braće, od tehničara je nećeš dobit.
Ne poznaš me, niti išta znaš o meni. Blef ne prolazi.
i baj d vej, za padobrance kao što si ti koji pročita 5 poruka dnevno na ovoj temi I NE VIDI da sam ja govorio idemo gore isto kao i što sam govorio idemo dolje, bilo bi u redu prije nego nekog proglasiš drukerom ili medvjedom, da pročitaš barem nekoliko njegovih poruka.
Ne sjećam se da sam ikog prozivao drukerom. A ako ćemo iskreno, pogodio si, tebe niti primjećujem niti čitam nit znam koji si ti faktor. Pogledam tu i tamo grafove od brandiranog Vlada, iako mislim da je Croman za vas sve ovdje televizor u boji.
Ajd živio, samo vi crtajte, nemam ja ništa protiv. dapače.
Nego tehničari jel tko od Vas predvidio jučerašnji rast kod indijanaca ili kad naraste to se neračuna..?
De izracunaj koliko su pali zadnjih dana, a koliko su narasli. To ti je bitniji podatak nego dnevna oscilacija.
[/quote]
Ne bi želio nikoga uvrijediti, naprotiv, razlog rasta u U.S. u petak je u potpunosti jasan, razlog takvog rasta i nema baš previše sa teh. analizom, barem tako ja mislim!
Samo na osnovu NBC-ove vijesti u zadnjih pola sata trgovanja da će Obama imenovati novog …, oni samo zbog toga, ali samo zbog toga i ničeg drugog porastu skoro 500 bodova!!!
E sada, postavlja se logično pitanje, a to je: Kada samo na osnovu ovakvih vijesti se ostvaruje rast, onda je to sve skupa u debelom k., a sve ostalo ostaje i dalje nepromjenjeno, jednostavno nema niti jedne pozitivne vijesti koja bi mogla zaustaviti tržište u daljnjem padu, a kamo li da ga pogura u pozitivni teritorij.
ako bude sreće (i love), nadam se da ćemo u područje obilježeno kružićem ući tijekom narednih par dana.
peace
Podržavam vlada i sve što je napisao jer napokon, da sam ga prije slušao (i puno ostalih) ne bih bio u tako velikoj pušioni.
ja.
dokumentirano na jednom drugom forumu, mogu ti potvrditi oni koji su to tamo pročitali… mislim da je mise99 jedna od njih…
[/quote]
Ja sam pitao jel netko od Vas tehničara na ovom forumu na ovoj temi to predvidio a ne jel možda netko od Vas na nekom od foruma pročitao.
Eto samo toliko.
[/quote]
haloooooooooooooooooo!
JA sam predvidio i napisao na tom forumu. kužiš? [wink]
E sada, postavlja se logično pitanje, a to je: Kada samo na osnovu ovakvih vijesti se ostvaruje rast, onda je to sve skupa u debelom k., a sve ostalo ostaje i dalje nepromjenjeno, jednostavno nema niti jedne pozitivne vijesti koja bi mogla zaustaviti tržište u daljnjem padu, a kamo li da ga pogura u pozitivni teritorij.
Kolega, ovo je thread gdje se iznose analize zasnovane prema TA. Nista vise. A odredjene osobe imaju potrebu pljuvati po tim analizama jer ne vjeruju u TA!
Gdje je tu logika? Pa neka ne citaju TA vec FA analize prema kojima ima dosta podcjenjenih dionica.
Ni ja ne zelim nikoga vrijedjati, ali pojednici pretjeruju sa ismijavanjem ( a u krivu su).
2 days absent…
well…it’s not well.
sp odradio prijelom na 790.
vidljvi target ca 430? (formacija je lagano deformirana,ali mislim da drži barem zdjelicu vode…)
grobi- sitaucija puno čistija.
odrađen prijelom na 1950 za 4 formacije!!
targeti (vidljivi): 1400, 1200, 1100, 900(!?)
samo toliko…
no arguing any more.
da ne bi bilo more.
forumske.
p.s.
prilog je sp.
grobi bi izazvao veću konsternaciju, izljeve bijesa i vrijeđanje.
kakvo vrijedjanje? pa i laiku kao ja ,jasno je da mozemo roniti do 1100 ,gdje smo bili negdje u 5.mj
2004 godine.
puno vise me zanima onaj 900.nije valjda da nas ceka belex sindrom.daj vlad malo objasnjenja,ovo je slobodni forum.ko ne zeli ne mora citati.ajde magistre daj neko opsirniju analizu.
pozdrav i pohvale na dosadasnjem trudu.
Čitajući ove vaše proročanske grafove, mogu zaključiti samo jedno za vas tehničare:
Dokle god tržište pada vi ćete prognozirati daljnji pad. Onda će se jednog dana tržište okrenuti (to ne mora biti sutra, može biti za 10 godina) i onda će tržište poćeti rasti, rasti kontinuirano rasti i vi ćete početi ukazivati na rast i izbacivati targete na više. Stvar je u tome da vi ne predviđate trend, već trend predviđa vas i vaše "predviđanje". No jasno je ko dan da dno ili točku preokreta nema šanse da pogodite ili planirate sa svim tim vašim alatima, a to je zapravo ono čemu bi ta vaša nauka trebala služiti. Što su cijene dionica dobrostojećih kompanija niže, manji je rizik bivanja u istima, i to je jedina istina.[bye]
pa dajt shvatite da ne treba prognozirati dno ili bilo sto nego reagirati kad se odredjene formacije formiraju.
De izracunaj koliko su pali zadnjih dana, a koliko su narasli. To ti je bitniji podatak nego dnevna oscilacija.
[/quote]
Ne bi želio nikoga uvrijediti, naprotiv, razlog rasta u U.S. u petak je u potpunosti jasan, razlog takvog rasta i nema baš previše sa teh. analizom, barem tako ja mislim!
Samo na osnovu NBC-ove vijesti u zadnjih pola sata trgovanja da će Obama imenovati novog …, oni samo zbog toga, ali samo zbog toga i ničeg drugog porastu skoro 500 bodova!!!
[/quote]
mislim da rast kod amera nije uzrokovan ovom vješću, cjeli su tjedan svi temperali o rastu zbog option expiration tjedna i kako rast odgovara izdavateljima opcija, bla, bla, truć, truć nije baš da to kužim, ali ne bih rekao da je izbor novog financ meštra razlog za rast. Uostalom vidjet ćemo u ponedjeljak. Btw, ovdje ima zgodno opisano u kojim je problemčićima tržište barem do kraja godine
http://finance.yahoo.com/banking-budgeting/article/106201/Ignore-the-Stock-Market-Until-February
vidjet cemo ko ce konzumirati taj rast.
http://business.hr/Default2.aspx
protivnici ta analiticara nek nadju bar jedan razlog rasta medju ovim vjestima.