Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zanimljiv je ovaj danasnji izostanak komentara zvijezda foruma…

ne znaju što bi rekli

Hell is Empty and all the Devils are Here

@Budd

Nažalost ne bih rekao.. Možda vam slika pomogne.
PS: Nikad nisam imao DIOK-R-A

Pozdrav.

Ili testiraju svoj utjecaj.

@opcija
vidim sami trokuti, koji se obrazac mora stvoriti da bi bio znak rasta?

ne znaju što bi rekli
[/quote]

Tehničari ili pričaju ili rade.Danas ne pričaju puno ,znači rade to jest kupuju.

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

@Budd

Pozdrav.

Ok, niz padajućih trokuta i pripadnih rokanja. Što znači da možemo očekivati još jedan trokut?

Hell is Empty and all the Devils are Here

Evo, čim ih nema sa targetima grobi u plusu [lol]

oce li biti tog dugoocekivanog odbijanca?

Upravo prošao.
[/quote]

a kad je bio,nisam osjetio
[lol]
[/quote]

Kako ne, odbijanac 0,99% [lol] i to na mizernom prometu. Da ne može gore biti. To je sve što smo mogli. I u Evropi je bio bull run. Trenutno se crvene sve u šesnaest. Ako danas Ameri ostanu zeleni tokom cijelog dana, u ponedjeljak vrlo vjerovatno rone. Previše je na žalost negativnih vijesti da bi kod nas moglo doći do odbijanca.

Sonniboy
Što se mene tiče odlazim preko bare.

Nažalost veliko je nepovjerenje u ZSE i mnogo ljudi povlači kapital .
[bye]

Nepovjerenje je evidentno. A što mi očekujemo, da nem netko drugi podigne cijene, a mi samo da pokupimo vrhnje. A tko nam i ruši burzu? Mi ljudi, mi sami! kao što bi je mogli i trebali dignuti. Vjerojatno ima i malverizacija koje ruše cijene, a mi to ne smijemo jer bi već bili iza rešetaka. Odtokom kapitala možemo očekivate samo teža vremena.

@Budd

Pozdrav.

Ok, niz padajućih trokuta i pripadnih rokanja. Što znači da možemo očekivati još jedan trokut?
[/quote]
Ako očekujemo trokut, dakle da bi se formirao mora prvo indeks rasti, ili?

Kako ne, odbijanac 0,99% [lol] i to na mizernom prometu. Da ne može gore biti. To je sve što smo mogli. I u Evropi je bio bull run. Trenutno se crvene sve u šesnaest.

Vidim da s istim nickom pišeš i na ovom i na onom drugom forumu i ni na jednom još ništa korisno. Nije bull run nego bull trap.

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

New Report

Close