Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@zg28

Da. Malo je body predug al osim toga skoro pa čisti

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Imam OHCL za Crobex od 15.09.2006. ako može pomoći….

hvala ….ali sam skoro uredio one podatke sto sam skinuo sa zse…probat cu sa njima najprije

jel ima ko na forumu crobex u candelu?

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

Imaš na Bloombergu OHLC chart, na isto ti dođe

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Dotakli smo dno. Gotovo je.

I love the Smell of Profits in the Morning

prema čemu?

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

[pray]

ako svi tako mislimo onda jesmo dotakli dno
ja mislim

po blumbergu nismo probili 3700, a po fibonaciju je tu velika tocka otpora, slijedi oporavak

IDEMO AP AP

zavrsicemo danas u +

jos da neko ima koeficjent ljudske gluposti i da ga nekako ukonponiramo u sve ovo… ali isto smatram sve više i više da će sutra crobex završiti na bar 4000

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

fazan: ” Dotakli smo dno. Gotovo je. ” [pray] ako svi tako mislimo onda jesmo dotakli dno ja mislim

nije lako bilo biti hrvat zadnjih par mjeseci ali brzo je vrijeme radosti

[smiley]

po blumbergu nismo probili 3700, a po fibonaciju je tu velika tocka otpora, slijedi oporavak

lijepo je to, ali mislim da stvari puno više ovise o željama i mogućnostima fond managera.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

New Report

Close