Super vam je ljudi veselit se tuđoj nesreći!
Volio bih vidjet onoga tko nije popušio, a ono jesam ti reko, jesam ti reko, jesam ti reko!
To ti je kao moj tata ima najveći….(portfelj u Hrvata!)
pozdrav!
ps nego jel vi šta radite ili samo vusute na forumu..
evo, prika izvješće.
napisao 3 zapisnika sastanaka koje vodim (jedan na 6 stranica).
podijelio zaduženja.
obavio konzultacije sa fin. službom firme.
cijelo to vrijeme napuštao ured 3-4 puta.
sad me neće biti do ca 15 i 15.
p.s.
sutra sastančim u 9: i 13:00.
dovoljno?
Vlad svi grijesimo ali koji put treba imati snage to i priznati.Od mene gotovo oko ovoga.Sto se tice drugih tema idemo dalje komentirati i traziti mogucnosti za zaradu
pa odavno sam priznao da me pad ispod 3800 zatekao…imao sam ulaze na ca 4500 i 4000.
iako sam vidio H&S i razinu 3800 kao 1. moguće dno, fondovi su još bili jaki i nisam želio vidjeti "klasiku" pada na početak rasta (3200).
u daljnjem padu, prema 3200, koristio sam tadašnje znanje TA i jasno pisao da očekujem odbijanac na ca 3300. zato u tom padu nisam prodavao.
naravno da sam od ath do 3200 bio u minusu (ca 30%).
ali, opet vjerujući klasičnoj TA, predvidio sam odbijanac za iznos ca 50% pada (ca 4300), a uočio i na vrijeme mogućnost obrnutog H&S-a… pa sam u rastu prema 4200, na razinama ca 4100 i 3900 prodavao….i značajno kompenzirao gubitak.
tek prije 3 mjeseca otkrio sam posve nove stvari i upario ih s elementarnim ewt-om…odatle targeti.
btw, prije ca mjesec dana "probavio" sam ca 10 knjiga o ewt-u tijekom 5 dana…i izvadio sve što mi treba na 2 lista papira.
pozdrav
već kasnim
A evo i slike
Ako danas završe između 800-820… što ja pretpostavljam… odbijananac moguć maksimalno do 1000…
Onda još čekamo 5 val ili?
promet je 53 miliona…
sto to znaci za nase formacije?
Da, prvo trebamo odlučiti da li je 53 mil veliki ili mali promet… Generalno – mali. S obzirom na trgovanje prošlih par dana – veliki. Sad ti budi pametan…
Da, prvo trebamo odlučiti da li je 53 mil veliki ili mali promet… Generalno – mali. S obzirom na trgovanje prošlih par dana – veliki. Sad ti budi pametan…
[/quote]
S obzirom na trženu količinu sasvim solidan promet.
I više nego solidan.
Ali sutra i pon je dan za šoping.
Čak bolje sutra.
Vlad svi grijesimo ali koji put treba imati snage to i priznati.Od mene gotovo oko ovoga.Sto se tice drugih tema idemo dalje komentirati i traziti mogucnosti za zaradu
pa odavno sam priznao da me pad ispod 3800 zatekao…imao sam ulaze na ca 4500 i 4000.
iako sam vidio H&S i razinu 3800 kao 1. moguće dno, fondovi su još bili jaki i nisam želio vidjeti "klasiku" pada na početak rasta (3200).
u daljnjem padu, prema 3200, koristio sam tadašnje znanje TA i jasno pisao da očekujem odbijanac na ca 3300. zato u tom padu nisam prodavao.
ali, opet vjerujući klasičnoj TA, predvidio sam odbijanac za iznos ca 50% pada (ca 4300), a uočio i na vrijeme mogućnost obrnutog H&S-a… pa sam u rastu prema 4200, na razinama ca 4100 i 3900 prodavao….i značajno kompenzirao gubitak.
tek prije 3 mjeseca otkrio sam posve nove stvari i upario ih s elementarnim ewt-om…odatle targeti.
btw, prije ca mjesec dana "probavio" sam ca 10 knjiga o ewt-u tijekom 5 dana…i izvadio sve što mi treba na 2 lista papira.
pozdrav
već kasnim
[/quote]
Skupa škola, još kada bi to znanje podijelio s drugima, ne mislim doslovno podijelio, nego prenijeo na druge, bilo bi još bolje. Nadoknadu za znanje čovijek sam određuje.
pozdrav
već kasnim
[/quote]
Skupa škola, još kada bi to znanje podijelio s drugima, ne mislim doslovno podijelio, nego prenijeo na druge, bilo bi još bolje. Nadoknadu za znanje čovijek sam određuje.
[/quote]
nije toliko skupa.
čitaj ponovo.
dijeliti s drugima?
pa dijelim targete, potpuno besplatno.
ako se profesionaliziram, ćemo videti.
Jobless dosli devastirajuci.mislim da se ide na zalost prema trokut-vlad targetu od 660 na sp ali prije toga moguci odbijanac od dna 2002 godine.To je moje misljenje koje ne mora biti tocno ako ga promijenim javim .
Volio bih da me demantiraju,negdje u dubini se jos nadam.
pozdrav
već kasnim
[/quote]
[/quote]
nije toliko skupa.
čitaj ponovo.
dijeliti s drugima?
pa dijelim targete, potpuno besplatno.
ako se profesionaliziram, ćemo videti.
[/quote]
ako stvarno vjerujes da se s tom TA tehnologijom moze zaraditi:
1. trebao bi organizirati tecaj tih tvojih TA metoda i onda
2. poceti svi zajedno trgovati u usa
ova nasa burza je sranje.
smatraj to kao "pomoc Domovini" jer lova koju zaradimo na americkim burzama bila bi definirana kao zarada od izvoza.
a Hrvatska je tako i tako redovito u minusu na bilanci i jos joj k tome uvoz raste brze od izvoza…
bili bi nesto kao nasi gastarbajteri – baustelci u Njemackoj
dakle, prihvacas izazov?
[proud]