Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vlad da te citiram.

-tada je i pajdo geronimo mislio da sam zabrijao i propuvao, fondaš namiguša također…ewt-ovci vidjeli dno nsdq na 2000 itd.

Mislim da nema potrebe za ovakvim pisanjem i hvaljenjem na racun drugih.Jer bi i ja mogao napisati koliki mi je plus od 15.04 pa bi se neki mogli iznenaditi.Sto se tice EWT-ovaca koje spominjes ako cemo iskreno ljudi su vidjeli nasdaq na razini koju spominjes kada je Crobex bio na 5000-4400 kada si skupa samnom jos debelo bio u dionicama i mislio da to nece pasti.I da istina je da nisam vjerovao da cemo biti na ovim razinama kao sto si i napisao(ali to nevjerovanje mi nije priskrbilo neke vece gubitke).Za kraj nisam mislio da si zabrijao i propuvao samo nisam vjerovao u te razine.Medjutim ja nema problema sa prihvacanjem novonastalih situacija i brzo se prilagodim ali razlika u mom nacinu trgovanja je ta sto volim kako ti velis zakockati i izvuc maksimum iz postojece situacije.

to si, otprilike napisao na forumu…

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

Molio bi da me citiras di sam ja napisao da si propuvao

SAM PROTIV SVIH

Ako nekoga zanima na ovim razinama je crobex bio 14.1.2005.g.

Evo moja kuharica (za tvoju ne znam jer ne želiš migu i ostalim da kažeš..)

… treba samo nacrtati linija trenda app na grafu 3 godine za crobi i ATPL. Naravno, da trend postoji a to znači, da bi se nacrtalo niju trenda mora postojati najmanje dva dna (postoje), s tim da drugo dno bude niže od prvoga.

Toliko o najfundamentalnijim osnovama i koja je vrijednost sasvim dole…?

Vlad da te citiram.

-tada je i pajdo geronimo mislio da sam zabrijao i propuvao, fondaš namiguša također…ewt-ovci vidjeli dno nsdq na 2000 itd.

Mislim da nema potrebe za ovakvim pisanjem i hvaljenjem na racun drugih.Jer bi i ja mogao napisati koliki mi je plus od 15.04 pa bi se neki mogli iznenaditi.Sto se tice EWT-ovaca koje spominjes ako cemo iskreno ljudi su vidjeli nasdaq na razini koju spominjes kada je Crobex bio na 5000-4400 kada si skupa samnom jos debelo bio u dionicama i mislio da to nece pasti.I da istina je da nisam vjerovao da cemo biti na ovim razinama kao sto si i napisao(ali to nevjerovanje mi nije priskrbilo neke vece gubitke).Za kraj nisam mislio da si zabrijao i propuvao samo nisam vjerovao u te razine.Medjutim ja nema problema sa prihvacanjem novonastalih situacija i brzo se prilagodim ali razlika u mom nacinu trgovanja je ta sto volim kako ti velis zakockati i izvuc maksimum iz postojece situacije.

Na 2100 10.10 je trebalo uci i uzeti 50 posto u dva dana sa cijelim porfeljom.

ti si to, naravno, napravio…

a ulazi (dugoročni, tako si pisao) na atpl +2400, ptkm +230…
pa tnpl 36xx…
ima toga.

Napisao sam da si nisam priskrbio vece gubitke ali da ih je bilo bilo ih je.Ponovicu vrlo brzo vidim kada situacija nalaze rezanje gubitaka po hitnim mjerama.

Medjutim ne raspravljamo sada o tome sto sam ja radio vec o tome gdje sam napisao di si ti propuvao ,ali ti i dalje o svom poslu.Ponovicu nema potrebe za takvim pisanjem jer bi i ja mogao vaditi tvoje greske i procijene.Istina imao sam gresaka a najveca mi je bila sa WAMU i tu sam u jednom danu najvise popusio.Osobno nemam problema sa priznavanjem svojih pogresaka a i sigurno da ce ih biti jos.

Jedini problem je bio sto mene navodis nicim izazvan.Mislim da za to nemas ama bas nikakve potrebe jer tvoji pogoci govore o tvom kvalitetnom radu.

SAM PROTIV SVIH

meni se cini da na ZSE ne funkcionira TA jer je trziste plitko, i nita osim panike ne daje rezultate…

Kad si u cashu, onda funkcionira, a sad kad si dan, dva ranije uljetio, onda ne funkcionira. Kak to mislis ? [undecid]

CASH, ZVZD, ATPL, LEDO, PTKM, MRSK. Hic Rhodos, hic salta !!!!

@geronimo
stvarno mi se sada ne da roniti po tupiku…

Volumeni i obrati 2000-2002 SPX po maherici TA iz Cramer tora, Meisler…
Iza 911 prvi panični sell off (A), jurnjava gore (B) volumeni li-la, 6 mjeseci prema dolje na (C), 2 mjeseca kasnije na (D), protokol se ponavlja, zaleti prema gore sve slabiji i kraći u vremenu do (E) koji je bio mirniji pad.
Poanta po Meisler; bear market panike su radile sve niže nizine, traderi trebaju paziti swingove (ah!), dugoročni čvrsto definiranu bazu za novi početak (uh!), jer primarno bočni pomaci mogu trajati mjesecima (oh!), što predviđa i u ovoj krizi (sublimat plaćene, detaljnije analize).

per aspera ad asparagus

@geronimo

stvarno mi se sada ne da roniti po tupiku…

Slazem se jer neces nigdje naci da sam napisao da si propuvao i zabrijao,nacices da se neslazem sa tvojim misljenjem.Ko sto se ti nisi slagao sa mojim da treba kupovati na 2100.

SAM PROTIV SVIH

Vlad svi grijesimo ali koji put treba imati snage to i priznati.Od mene gotovo oko ovoga.Sto se tice drugih tema idemo dalje komentirati i traziti mogucnosti za zaradu

SAM PROTIV SVIH

Evo i mog misljenja sto se tice Amera ,koje jasno moze biti i pogresno.Mislim da su jucer probili neke razine i da im je danas kljucan dan.Ako bi nastavili padati i danas onda imaju klasicno probijanje trokuta na SP i target tog probijanja je oko 660 sto se slaze sa Vladovim targetom kojeg mi je covije dao dok su jos bili na 1200 bodova.

SAM PROTIV SVIH

New Report

Close