@croman i vlad
kakve mi imamo koristi od toga da se vi prepucavate?
recite kad je slijedi obrat trenda – ako znate.
@pinball
ne, tek sada je moguć (ne i siguran) proboj prema gore- prije proboja prema gore ide pad ispod donje stranice.
ali…naravno, moguć je nastavak padanja…
stvarno mi nije jasno zasto su sad prestali prodavati?
ajmo panicarite jos malo….
sruse crobex i sad vise ne prodaju.
kog su se vraga gurali na prodaju ujutro?
ajmo na nulu!
[thumbsup]
@pinball
ne, tek sada je moguć (ne i siguran) proboj prema gore- prije proboja prema gore ide pad ispod donje stranice.
ali…naravno, moguć je nastavak padanja…
Tako je i proročica Pitija govorila:
”Ići ćeš, vratiti se nećeš, poginuti” (zareze si stavite po volji) [wink]
NHF, ali malo humora u ooj sitaciji nije na odmet [thumbsup]
@vlad,
pa necu se zaletavati.
ali mi je sumljivo da padamo na tako malom prometu.
nije to panika, to je iscenirano.
za koga vraga su rusili HT ispod 200?
sto im je to trebalo?
ps. fomarcije se uvijek mogu promijeniti.
klin u trokut…itd.
pps. interesantni su oscilatori i bollinger.
ako to nije buy signal onda ne znam sto je…
Moje skromno mišljenje iz skromne analize, inih detalja i nešto iskustva ako se ne odbijemo makar na kratko još ovaj tjedan potonut ćemo ko kamen…
P.S. U priloženim grafovima (koji su tu nasumice) nisu još i današnji padovi. Ako netko nađe nešto bilo što kod nas što je još u granicama bollingera danas od mene stotka [thumbsup]
@croman i vlad
[qoute]
Izrugavanje o ewt branim.Ljudi koji prije godinu dana nisu nista znali o Ewt-metodi a sada se prave pametni i briljiraju prema drugima ne volim.Jos manje kad se toliko pravi"inteligentan" i ima arogantan nacin prema drugima.
Stavljati targete na dole u downtrendu nije nista specificno.Videti prekiddowntrenda se ne cini sa "targetima".
Zato je Ewt najbolji nacin posto on ce dat pravu sliku svrsetka downtrenda.
@vlad,
pa necu se zaletavati.
ali mi je sumljivo da padamo na tako malom prometu.
nije to panika, to je iscenirano.
za koga vraga su rusili HT ispod 200?
sto im je to trebalo?
ps. fomarcije se uvijek mogu promijeniti.
klin u trokut…itd.
pps. interesantni su oscilatori i bollinger.
ako to nije buy signal onda ne znam sto je…
Moje skromno mišljenje iz skromne analize, inih detalja i nešto iskustva ako se ne odbijemo makar na kratko još ovaj tjedan potonut ćemo ko kamen…
P.S. U priloženim grafovima (koji su tu nasumice) nisu još i današnji padovi. Ako netko nađe nešto bilo što kod nas što je još u granicama bollingera danas od mene stotka [thumbsup]
[/quote]
ja mislim da je jos jucer sve bilo izvan bollingera….
a danas pogotovo.
ovako pustati crobex da pada je glupo.
pa moze ici bez problema do 100 bodova.
shvacam da se ceka zelenilo, ali u tom cekanju isto treba paziti da se sa padom ne pretjera…
ovo danas je pretjerano.
tako je minimaxi. Ječer sam vladu napisao target za ATPL a on meni o "kuharici". Ništa konkretno od njega osim "kriza još nije završena". Priča o targeru za crobi oko 1200 kn, a zna se, da su crobi i ATPL po grafu u komparaciji. Pa sad koliki je target za ATPL? Ja ga napisao juče, a vlad neće kao zbog mira [tongue] No problemos.
@croman i vlad
[qoute]
Izrugavanje o ewt branim.Ljudi koji prije godinu dana nisu nista znali o Ewt-metodi a sada se prave pametni i briljiraju prema drugima ne volim.Jos manje kad se toliko pravi"inteligentan" i ima arogantan nacin prema drugima.
Stavljati targete na dole u downtrendu nije nista specificno.Videti prekiddowntrenda se ne cini sa "targetima".
Zato je Ewt najbolji nacin posto on ce dat pravu sliku svrsetka downtrenda.
[/quote]
mozemo li mi danas procijeniti po tim metodama kad bi trebao doci okret trenda?
meni se cini da na ZSE ne funkcionira TA jer je trziste plitko, i nita osim panike ne daje rezultate…
Vlad da te citiram.
-tada je i pajdo geronimo mislio da sam zabrijao i propuvao, fondaš namiguša također…ewt-ovci vidjeli dno nsdq na 2000 itd.
Mislim da nema potrebe za ovakvim pisanjem i hvaljenjem na racun drugih.Jer bi i ja mogao napisati koliki mi je plus od 15.04 pa bi se neki mogli iznenaditi.Sto se tice EWT-ovaca koje spominjes ako cemo iskreno ljudi su vidjeli nasdaq na razini koju spominjes kada je Crobex bio na 5000-4400 kada si skupa samnom jos debelo bio u dionicama i mislio da to nece pasti.I da istina je da nisam vjerovao da cemo biti na ovim razinama kao sto si i napisao(ali to nevjerovanje mi nije priskrbilo neke vece gubitke).Za kraj nisam mislio da si zabrijao i propuvao samo nisam vjerovao u te razine.Medjutim ja nema problema sa prihvacanjem novonastalih situacija i brzo se prilagodim ali razlika u mom nacinu trgovanja je ta sto volim kako ti velis zakockati i izvuc maksimum iz postojece situacije.
Na 2100 10.10 je trebalo uci i uzeti 50 posto u dva dana sa cijelim porfeljom.
tako je minimaxi. Ječer sam vladu napisao target za ATPL a on meni o "kuharici". Ništa konkretno od njega osim "kriza još nije završena". Priča o targeru za crobi oko 1200 kn, a zna se, da su crobi i ATPL po grafu u komparaciji. Pa sad koliki je target za ATPL? Ja ga napisao juče, a vlad neće kao zbog mira [tongue] No problemos.
napisao sam ja targete davno.
pitaj starog (in)vertera koji se sprda s njima.
a naravno da ovdje neću napisati kako dolazim do targeta: moja kuharica, mnogo brža i preciznija od ewt-a.