Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

S&P zaustavljen na donjoj crti klina

ja očekujemo odbijanac prema gore do cca 970.

@vlad,
ajd napiši da ćemo danas dodirnuti dno i odbiti se, samo da vidim šta će se događati?

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

@vlad
,
ajd napiši da ćemo danas dodirnuti dno i odbiti se, samo da vidim šta će se događati?

O ne, još jedan koji je uvjeren da vlad kontrolira burzu u Hrvata
[bye]

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

@vlad
,

O ne, još jedan koji je uvjeren da vlad kontrolira burzu u Hrvata
[bye]
[/quote]
Ne znam po čemu si to zaključio! Ja sam postao imun na ove stresove i zaxebancija mi uglavnom pomaže, šteta što je nisi shvatio!

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

@vlad
,

Vlad, posto prodajes profile sa nick-om? [wink]

Ne dajte zlovencima more jer ode u 3pm: terminal, plinovod, petrokemija, janaf, polimeri, brodogradnja, poljoprivreda itd itd

ja sam 90 % u dionicama i koliko god bilo čudno, sada izlazit je isto kao i kupovat na 5k crobexa..malo se moglo zaradit, kao i što se malo moze sada spasiti..

a velika vecina vas koji ste u kešu, nema šanse da udjete niže nego je bilo danas…ne zato što nece biti niže, nego zato kaj nebute imali muda [thumbsup]

muda kazes?
ja sam se vec 4 puta iskrcao i ukrcao sa 100% potrfelja u zadnjih par tjedana i povecao broj najboljih dionica iz cerobexa za 20%.
imao sam i gresaka ali i jako dobrih pogodaka.

mislim da je znanje ipak malo vaznije od muda.
ali i vjera u vlastite procjene ja bitna.

[/quote]

ajde reci koliki ti je portfelj….bas me zanima?
[/quote]

tko pita?
[/quote]

ja pitam…….nabacujes se brojkama…….ajde reci?

evo tiska blizu 250…
nažalost, ima on i (objavljeni) niži target.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

a kako se indg dobro drži (već 2 dana) na targetu 600, objavljenom prije 2 mjeseca…

ode i thnk…. prema targetima[bye]

Vlad, možeš li javit što nam danas kaže volumen?

vlad jel ATPL ide prema 200? ….do 500 smo jako blizu

ledo probio 3800 (target od prije 2 mjeseca) i otplovio prema novom targetu (procijenjenom prije mjesec dana)… [bye]

New Report

Close