Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

vlad, jel moze primjer sireceg ED, molim te..
u biti 2, ako ces staviti primjerak iz udzbenika.

bilo kad kroz povijest u bilo kojoj velicina vala.

thx

nacrtan ti je…

p.s.
noć!
[/quote]

aha, Vlad crta povijest [bye]
2.Expanding ED u povijesti![bye]

sad mi je lakse, laku noc i tebi, evo i pusa [kiss]
[/quote]
nemoj biti siguran da ti je citat iz prechtera sveto pravilo…drugi autori pronašli more exp. ED-ova…a i neke druge obrasce.
ja tebi neću ljubac, to ostavljam za ženu. [bye]
[/quote]

daj ti meni ex.ED, sa primjerima, ljubac komotno moš’ ostavit zeni
[thumbsup]

a ja samo jedno sv. pismo imam.

uostalom, zato sam te i pitao..
ako znas, daj ili pokazi, ja ne znam, ali zedan sam znanja [smiley]
[/quote]
ne mogu ti postat izvatke iz 3-4 knjige..sori..
aj, stvarno idem leć.

puno sreće u kopanju po ewt-u…

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

Bojim se da je s&p500 krenuo u formiranje double botoma,a mi valjda u završetak 5 vala.

Znači smatraš da bi mogli odmah zaroniti do 1600 u dva tri dana?

ok, ‘fala i laku noc!

kad stignes ujutro,sutro, napisi samo literaturu.

thx

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

Abu Ali daj podvali .. jedan graf iz tvoje pekarske radionice .. onak oko pol pet kak sam ti znaš .. u zadnje vrijeme te nema nešto majstore [thumbsup] .. naravno i ostali kolege koji znaju i umiju crtati .. ja ću samo narativno pokušat: u sljedećim danima (tjednima) imamo dve štenge cca. 1720 i 1560 .. samo da ne bude ko u vicu pa da riknemo od sexa .. da se sjeb.mo niz štenge

sretno sutra i kupcima i prodavačima

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

ja sam 90 % u dionicama i koliko god bilo čudno, sada izlazit je isto kao i kupovat na 5k crobexa..malo se moglo zaradit, kao i što se malo moze sada spasiti..

a velika vecina vas koji ste u kešu, nema šanse da udjete niže nego je bilo danas…ne zato što nece biti niže, nego zato kaj nebute imali muda [thumbsup]

muda kazes?
ja sam se vec 4 puta iskrcao i ukrcao sa 100% potrfelja u zadnjih par tjedana i povecao broj najboljih dionica iz cerobexa za 20%.
imao sam i gresaka ali i jako dobrih pogodaka.

mislim da je znanje ipak malo vaznije od muda.
ali i vjera u vlastite procjene ja bitna.

[/quote]

ajde reci koliki ti je portfelj….bas me zanima?

1 min Hires SP500 za detaljni uvod u novo doba:))

per aspera ad asparagus

p.p.s.
eventualnim padom ispod ca 790, ewt više ne gledam…kao što mi to već sada kod grobija ne treba.

Vlad, molim te reci nama još jednom jezgrovito kako vidiš grobija.

covjek jezgrovito govori mjesecima "korekcija nije gotova"—>ne treba znanje citanja grafova za razumjevanje [undecid]

ja sam 90 % u dionicama i koliko god bilo čudno, sada izlazit je isto kao i kupovat na 5k crobexa..malo se moglo zaradit, kao i što se malo moze sada spasiti..

a velika vecina vas koji ste u kešu, nema šanse da udjete niže nego je bilo danas…ne zato što nece biti niže, nego zato kaj nebute imali muda [thumbsup]

muda kazes?
ja sam se vec 4 puta iskrcao i ukrcao sa 100% potrfelja u zadnjih par tjedana i povecao broj najboljih dionica iz cerobexa za 20%.
imao sam i gresaka ali i jako dobrih pogodaka.

mislim da je znanje ipak malo vaznije od muda.
ali i vjera u vlastite procjene ja bitna.

[/quote]

ajde reci koliki ti je portfelj….bas me zanima?
[/quote]

tko pita?

p.p.s.
eventualnim padom ispod ca 790, ewt više ne gledam…kao što mi to već sada kod grobija ne treba.

[/quote]
Pogledaj korelaciju Crobexa i S&P-a i još jednu prognozu S&P-a

p.p.s.

[/quote]

1. grobi- korekcija nije gotova; prijelom odrađen na 1950; targeti niski.
2. sp500- korekcija nije gotova; prijelom će možda biti na ca 790; targeti niski.

p.s.
targete znam, ne postam ih radi mira na forumu.
ne ovise o ewt-u, a poništavaju se tek na :

za grobi- ca 2850
za sp500 – ca 1200 (ako se prethodno padne ispod ca 790)

ok, ‘fala i laku noc!

kad stignes ujutro,sutro, napisi samo literaturu.

thx

znam da vi iz fondovske industrije "vrebate" i gmižete po forumima, ali za neke infose trebali biste se i sami potruditi: pa ima vas puno…

New Report

Close