Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Samo za nekog tko je u dionicama je jako riskantno sad izlazit. Pogotovo s većim portfeljem. Jer mu se lako može dogodit da se ne stigne vratit unutra ako krene rally.

ne bih se baš složio …

za jedan dobar rally potrebna je likvidnost, tj. da ovi iz keša pređu u dionice (da se npr. Knele uspije istovariti). E sad, kako se lova sakrila, tako se bojim da će oporavak kod nas teći sporije. Da se razumijemo, to mi se čini kao dobra opcija. Drugim riječima to znači, da će USA i EU potegnuti gore, mi ćemo za njima ali ne tolikim intenzitetom, što će nam dati svima vremena na bolje sagledamo stvari. Osim, toga za rally se trebaju vratiti stranci.

I love the Smell of Profits in the Morning

ja sam 90 % u dionicama i koliko god bilo čudno, sada izlazit je isto kao i kupovat na 5k crobexa..malo se moglo zaradit, kao i što se malo moze sada spasiti..

a velika vecina vas koji ste u kešu, nema šanse da udjete niže nego je bilo danas…ne zato što nece biti niže, nego zato kaj nebute imali muda [thumbsup]

Kneleru svaka čast[thumbsup]. Ali ima puno i u veličini portfelja. Sad se ne mogu niti kupiti neke ozbiljnije količine. Npr.kad bi sad neki mirovinac ili netko jači s lovom išao u dokup ne bi ništa pobro, a digo bi za 10%.

Ja sam cca pola cash pola dionica i za mene će uvijek bit Ledo dva tri po booku[lol] . Sutra sam na bidu po 3800, danas dobio 2 komada po 4200[lol] . Al neće da mi daju onog JDPL-a. Neće nitko da proda po 140 [cool] . Možda sutra. Eno rone preko bare.

I'LL BE BACK

Osim, toga za rally se trebaju vratiti stranci.

Kod mene su se upravo doselila dva stranca, jedan iz srbije a drugi iz BiH, znaci mogle bi dionice krenuti gore !!

I very much love INGRA !!

Al neće da mi daju onog JDPL-a. Neće nitko da proda po 140 [cool] . Možda sutra. Eno rone preko bare.

pa što onda mene napadaš kada ti ga drukam na 140,00 ?!?!?!?!
[shocked]

do gdje može ići veliki prasak u ovom valu?

Ha, za S&P spominju razine od oko 770 za val 3 unutar srednjeg 5 unutar velike 3. Ostaju 4. od 5og od 3ce prema gore i završni 5. od 5og od 3ce prema dole. Dokle će taj doći valjda ovisi o performansama ova prethodna dva. Za sada je izračun do oko cirka 720.

Al neće da mi daju onog JDPL-a. Neće nitko da proda po 140 [cool] . Možda sutra. Eno rone preko bare.

pa što onda mene napadaš kada ti ga drukam na 140,00 ?!?!?!?!
[shocked]
[/quote]

Ti ga drukaš na 1 kunu sa onim svojim nebulozama!! A i imam ga već, ne paše mi po kunu. Pošto će ga Rumeni udat ako ga tržište vrednuje 1 kunu?

I'LL BE BACK

Samo za nekog tko je u dionicama je jako riskantno sad izlazit. Pogotovo s većim portfeljem. Jer mu se lako može dogodit da se ne stigne vratit unutra ako krene rally.

ne bih se baš složio …

za jedan dobar rally potrebna je likvidnost, tj. da ovi iz keša pređu u dionice (da se npr. Knele uspije istovariti). E sad, kako se lova sakrila, tako se bojim da će oporavak kod nas teći sporije. Da se razumijemo, to mi se čini kao dobra opcija. Drugim riječima to znači, da će USA i EU potegnuti gore, mi ćemo za njima ali ne tolikim intenzitetom, što će nam dati svima vremena na bolje sagledamo stvari. Osim, toga za rally se trebaju vratiti stranci.
[/quote]

Kako je pamćenje kratko… prošli je mjesec si imao rally gdje je pola crobex raslo 40%-50% u dva dana

S istim investitorima koji su i danas tu

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

još da netko kaže koja će to biti dva dana,bilježim se sa štovanjem,13 i 14 su prošli,možda 23 i 24

Kako je pamćenje kratko… prošli je mjesec si imao rally gdje je pola crobex raslo 40%-50% u dva dana

OK, ja sam mislio na oporavak crobija … ne kratkoročni rally …

Ti ga drukaš na 1 kunu sa onim svojim nebulozama!! A i imam ga već, ne paše mi po kunu. Pošto će ga Rumeni udat ako ga tržište vrednuje 1 kunu?

burajz reci target … ?

Je, samo sto ce podici trziste, mali su izranjani i vise nece cekati + 20 % nego ce loviti prvu priliku vani. OIF nam vise ne postoje kao neki relevantni faktor na trzistu, btw – wellcome back, dok mirovinci nece vise uletavati kao muhe bez glave:

– zbog toga sto su isto dva puta uletili
– zbog toga sto nema "promjene trenda u glavama", odnosno stvaranja bullish sentimenta (kriza bla bla)
– zbog toga sto ce vjerojatno placati NASIM parama dugove RH (kupovina obveznica RH)
– zbog toga sto "domace" banke nece vracati pare u burzu jer kreditiraju majke kceri (IMHO, di su pare koje su se oslobodile Rohinom akcijom, PBZ reze kredite umjesto da ih povecava?)
– zbog toga sto ce ulagati na trzistu novca uz siguran dobitak od 10-15 % godisnje
– zbog toga sto ih boli ona stvar za trziste kapitala…

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

OK, ja sam mislio na oporavak crobija … ne kratkoročni rally …
[/quote]

Ok, svejedno, ali očito da ima dovoljno novaca koji čekaju sa strane i jako se boje da ne propuste dno.

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

New Report

Close