Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

rokoch:

cijenim vas trud i znanje ali mislim da na svaki iole “napad” odgovarate na neprihvatljiv nacin. kao klinci u vrticu se ponasate. “a zasto si mi uzeo loptu?” alo!!!

sto je sada problem????

problema nema.

pozdrav

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

TunaSalad: ” Croman: ” Ako uzmes 10 ewt analiticara dobit ces 10 razlicitih odgovora(u jednostavnim slucajevima mozda ce par njih imati isti odgovor)” to kužim. ak sam dobro shvatio, formacije otkrivaš kak se stvaraju, ali u nekim točkama možeš vidjeti u kom smjeru će se (ili je najvjerojatnije da će se) nastaviti. inače, za ovaj ABC sam mislio na tvoje sadašnje mišljenje/viđenje/očekivanje. ” croman radi kratkoročne EWT, ovaj o kojemu ti govoriš ti je EWT na razini od 1.000 bodova iz ’97, pa do danas

Za sada je kratkorocno zanimljivo posto daje mogucnost da se zaradi kad “dno dode”.
To jest za vas a ne za mene,posto ja ne kupujem dionice u hrvatskoj.

ja pokusavam zaraditi na daytradingu na svedskoj burzi….ali ide sporo…ljudi neznaju gde ide i nista se ne desava

Istina, ali za dugoročnu analizu nema podataka.

Mislim da ih čak niti ZSE ne daje.

I love the Smell of Profits in the Morning

na zse imaš crobex od jeseni 97 na dalje. od tog dostupnog, dno je bilo u 9. 1998 oko 430 bodova. prije je bilo jedno divljanje u visine u ne znam kojoj godini i nakon toga krah (ako netko ima kakav graf tog razdoblja …). moguće da je taj krah išao do te 98. i onda novi ciklus do sad.

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

znači radit ćemo EWT s podatcima ‘oko’?

ah, 1.9.1998 = 431,1

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

na zse imaš crobex od jeseni 97 na dalje. od tog dostupnog, dno je bilo u 9. 1998 oko 430 bodova. prije je bilo jedno divljanje u visine u ne znam kojoj godini i nakon toga krah (ako netko ima kakav graf tog razdoblja …). moguće da je taj krah išao do te 98. i onda novi ciklus do sad.

se mogu skinuti ti podaci od 1998 i napred? gde

samo zaključna vrijednost:
Vaš link
pa odabir vrijednost indeksa (može i promet), a dužina izvještaja: sve.

Jel’ ovo početni datum?

02.01.97 00:00 734,85

Croman

ZERMAN SI TORNA TE TRAŽIM I ZAJNO SAM TE NAŠA[thumbsup]

samo zaključna vrijednost: Vaš link pa odabir vrijednost indeksa (može i promet), a dužina izvještaja: sve.

hvala

treba cet malo posla za “uredit ove podatke…ali videt cemo sto kazu

posto sam “dobio” ove stavit cu kasnije ovde i ewt analizu za njih

Ajde bilo ni lijepo vidjeti EWT za crobi od početka + fibonaccija.

Zamolit ću i ja kolegu di-su-pare da si da malo truda. [wink]

New Report

Close