Evo jedan mali osvrt na prijasnje krize.
Cini mi se da se 1929. i 1974. slicno ponasaju, dok je 2001. bila malo neobicna.
s stajalista TA 70′ su skroz drugacije od 29′.
29′ je slicna 00′.
ako uzmes cijele 70′ kao korekciju, onda su slicne 00′ cijelim.
(lost decades)
e sad jos kad bi objasnio kojom metodom si dosao do ideje da je Crobex ondje di si ga oznacio, to bi bas bilo zanimljivo.
s obzirom da jednostavno Crobex pao za skoro 70% nikako ne moze biti tamo!
uostalom, jasno ti pise di je october-listopad
[proud]
[/quote]
bravo, Mig
i ja sam upravo to htio pitati. Kako si to zaključio da je crobex baš na tim razinama, na te dvije slike? Ako može malo preciznije i detaljnije objašnjenje?
Moj osjecaj ya feeling.
To je okvirno mjesto jer mislim da je puno pao, da ce jos padati, i da ce trend volumena biti prema dolje uy povremene snayne odbijance.
Slobodno ucrtajte vase vidjenje situacije na te grafikone.
Rado bih to procitao.
Jel ovo pala bomba na ZSE? U zadnjih 40 minuta praktično bez prometa. Situacija je napeta – ponovno se čeka zapadni vjetar… [lol]
Zanimljivo da je kako index pada količina pesimizma sve veća. A na 5,000 svi bili optimistični 🙂
Jel ovo pala bomba na ZSE? U zadnjih 40 minuta praktično bez prometa. Situacija je napeta – ponovno se čeka zapadni vjetar… [lol]
burza je prekinula rad zbog pada telekomunikacijskih linija [bye]
Mudrinić odspojio kablove
[yawn]
Evo jedan mali osvrt na prijasnje krize.
Cini mi se da se 1929. i 1974. slicno ponasaju, dok je 2001. bila malo neobicna.
Kolega bio sam toliko slobodan da sam iskoristio vaš graf kako bi ukazao na pogrešku u njemu. U prilogu ispravna verzija.
nije bilo kompliciranog računa:
a-b=500
c-d=200
iz ovoga vidiš da nije kao kod tebe:
a-b=c
b-c=d
e sad…
što je i kako doći do a,b,c,d…moja "kuharica".
[/quote]
Zaboravio si korigirati izračun za delta betu:
delta beta = 2 x (a – b) + (c – d)
Danas treće testiranje 1820 u zadnja dva dana.. Smanjenje prometa – slijedi c.
Pozdrav.
samo mala primjedba:
u ewt-u se nikad ne smije se biti isključiv u count-u…
čak ako sada i jesmo u valu 5, njegov početak može biti u tvojoj točki II, nakon odrađenog running flat-a u valu 4.
nadam se da se ne ljutiš što sam ovu varijanatu nacrtao na tvom grafu (samo radi lakšeg praćenja prethodnog teksta).