Kolege tehničari, kako se TA jezikom definira situacija "bi-ne-bi"?
Kolege tehničari, kako se TA jezikom definira situacija "bi-ne-bi"?
ne bih
Znam da bi mi svi htjeli da nam crobex uzleti…no poučen zdravim razumom teško je u to povjerovati iz nekoliko razloga
1. mirovinski fondovi po svemu sudeći i dalje izvlače novac iz OIF
2. ulažu na naše tržište kapitala simboličnim ciframa
3. kupnjom obveznica vani kredeitiraju strano tržište i time indirektno ukazuju na činjenicu da kada se oporavak dogodi to će biti prvo vani
4. hrvatski potrošački mentalitet tek iduće godine čekaju teška vremena. Iz razloga što nitko ne zna stupanj pada potrošnje svi se ustežu od ulaganja
5. hrvatska opterećena prosocijalnom politikom čiji se rasplet tek na naplatu dolazi iduće godine.
Ovu sam analizu radio za jednu prijateljicu. S obzirom na moje iznenađenje, koliko tehnička analiza može dati brutalno rješenje, odlučio sam to podijeliti i s vama. To tim više, jer se radi o knjiškom primjeru. Ništa komplicirano.
Eto,
ameri se i jučer odbili od potpore.
Danas je D-dan.
Velikih 3 traže 25$ mlrd bailout te govore da u protivnom bi cijeli svijet pretrpio ogromnu štetu.
Lovu će dobiti naravno,
a kaj je sa crobex-om?
Sanader nam je uzeo božić, dali će nam mirovnici darovati drugi?
Pogledaj samo npr. MACD svjetskih indexa pa i crobi. Je to po tebi stvarno danas znači dan D kao signal za kupnju?
http://chartgame.com/play.cgi?pm679j,382,1549
za dok su dionice u blokadi [thumbsup]
tržište -38%, ja +35%….eh.
http://money.cnn.com/video/ft/#/video/fortune/2008/11/03/news.tully.110308.cnnmoney
A krobijev P/E je puno niži od američkog, pa sad ti vidi…
Ali bitna je i rečenica, možda u short- termu i izgubiš, ali na rok od 10 godina napravio si puno bolji posa nego da si kupova bilo kada prije…
Dakle, šansa je tu je li, za onoga koji je spreman na dugoročniju imobilizaciju love…
Ovu sam analizu radio za jednu prijateljicu. S obzirom na moje iznenađenje, koliko tehnička analiza može dati brutalno rješenje, odlučio sam to podijeliti i s vama. To tim više, jer se radi o knjiškom primjeru. Ništa komplicirano.
odlično, mmm! [thumbsup]
prema 3 moje formacije, odrađeni su prijelomi za targete 130, 80 i 50:
pamti, dakle, samo 50.
vrlo zanimljivo…
niko ne kupuje po asku, samo se tuce po bidu….
a na asku cak niti nema puno dionica na bliskim razinama…
jucer sam vidio velike naloge na prodaji na igh na 5300…
i na HT na 209kn…
zasto tako veliki nalozi i zasto bas na "tim" razinama?
[huh]