Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

najveće knjigovodstvene vrijednosti (P/B) ima ZAPI (3,75) ACI (3,5) KNZM (2,95)….itd.
nominala je za dionice nebitna.

Bit ce ti nebitna kada te isplate po nominali!
Salim se,razumijemo se….
Citam "Tehnicka analiza financijskih trzista" i drugim okom vas pratim.
[/quote]
kolega ja sam vam na vukomercu tu su mi blizu LEDO, ZVZD, KNZM, DLKV, DIOK, TDZ, KOEI…ako do toga dođe prvi sam u redu za svoj dio BV [thumbsup]
a i THNK gradi neke stanove tu ak sam dobro vidio i baš mi se sviđa PVC stolarija.

G

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

SP

p.s.
danas me neće biti.
sastančim.

G

p.s.
target ovog većeg klina (u slučaju proboja prema gore) je čak ca 3300.
ovo bi poništilo donje targete grobija, a aktualiziralo i nešto drugačiji ewt count.

danas kupujes :)?

danas kupujes :)?

kupujem ako probijemo klin i ostvarimo rast od 5% iznad razine točke proboja klina.
danas bi to bilo iznad ca 2300- dakle, vjerojatno ništa od kupovine.
štamoš, ziceraš u duši.

Malo Nasdaq optimizma.

Malo S&P optimizma

Evo gdje smo u odnosu na ostale zanimljive nam indexe:

mise brkaš neke pojmove…knjigovodstvena vrijednost nije isto što i nominala….(pretpostvaljam da na to misliš ili samo gledaš netočne podatke)
najveće knjigovodstvene vrijednosti (P/B) ima ZAPI (3,75) ACI (3,5) KNZM (2,95)….itd.
nominala je za dionice nebitna.
primjetio sam da češće pobrkaš neke osnovne pojmove, ovo vrijeme dok se 4. i 5. val ne dogovore koji je na redu ulaži u temeljno znanje (s olovkom i papirom u ruci)….samo dobronamjeran savjet, laku noć.

Hvala, poslušati ću savjet.

Eto,
ameri se i jučer odbili od potpore.
Danas je D-dan.
Velikih 3 traže 25$ mlrd bailout te govore da u protivnom bi cijeli svijet pretrpio ogromnu štetu.

Lovu će dobiti naravno,
a kaj je sa crobex-om?

Sanader nam je uzeo božić, dali će nam mirovnici darovati drugi?

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

New Report

Close