Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

p.s.
naravno da formula ne vrijedi za odbijanac na razini ispod 95…jer cijena ne može biti manja od 0.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

Pofuče , to što si ostao bez gaća , da li je uzrok burza ili globalno zatopljenje ?

me nema beda
sta ce meni kao pofuku gace
pofuk

ameri se zelene, eu također [thumbsup]

NEMA PREDAJE

^MID S&P 400 MIDCAP INDEX 490.87 9:37am ET 1.06 (0.22%) Components, Chart, More
^GSPC S&P 500 INDEX,RTH 851.82 9:37am ET 1.07 (0.13%) Components, Chart, More
^SPSUPX S&P COMPOSITE 1500 INDEX 192.29 9:37am ET 0.08 (0.04%) Components, Chart, More

Ameri otvorili u plusu…tko zna kako će to završiti…

futuresi su im već u minusu….

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

a sad u plusu . malo gore , malo dolje

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

što bi s onim našim klinčićem? bude što, ili ćorak?

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

Klin za sad drži vodu. Vratili smo se iznad donje linije.

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Da li se i današnji volumen uklapa u klinac taj?

There is nothing more dangerous than a wounded mosquito

a sad u plusu . malo gore , malo dolje

Pa sada opet toboganom na dolje. Nema tu još pravoga odbijanca u skorije vrijeme. Barem ne još minimalno nekoliko dana, a koliko mi dnevno roknemo, moglo bi biti gusto. Futuresi su im već dobro u minusu.

Da li se i današnji volumen uklapa u klinac taj?
[/quote]

Premali je bio promet da bi govorili o odbijancu. Barem za sada.

Falling wedge

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

New Report

Close