pa zar PTKM nije defanzivna dionica, majko mila, kolki joj je target, šta joj se događa, bojim se pitat na topiku?
pa vlad je rekao da joj je target 330
indg točno na targetu već neko vrijeme.
ako se odbije prema gore pa potom potone ispod targeta….na pm kada stignem.
@ptkm
dao ja ljudima infose na pm…
a eto ja te jučer javno pitao, pa ništa: ni javno ni tajno
pa zar PTKM nije defanzivna dionica, majko mila, kolki joj je target, šta joj se događa, bojim se pitat na topiku?
izlaze slovenci van i imaju jos dosta municije
zanimljiva je stvar da je dobar dio njihovog paketa uzeo erste plavi i az mirovinac
ali pogledajte jos jednu stvar,jos uvijek se kupuju velike kolicine dionica(s obzirom na smijesnu cijenu),jucer preko 2 mil prometa,tko akumulira?zna se da ce brzo u privatizaciju,a ako je ista ona banda lopovska na vlasti znala,je usminkati firmu koju prodaje i uvaliti je strancima,razmislite malo:)
@ptkm
dao ja ljudima infose na pm…
istina,i zahvaljujem na tome
i mozes napisati ovdje,puno puta si bio u pravu i ljudi cijene tvoje misljenje
koliko dana mora crobex padat da bi se desio odbijenac
ovo je već drugi dan po 5%. možda sutra kad padne još 5% [undecid]
ili smo probili kanal pa imamo slobodan pad bez odbijenca
Moje je mišljjenje da ide još niže. Gledajući 6-mjesečni kanal, kada je vrijednost preko ljeta bila u gornjem segmentu kanala, nakon čega je pala u donju, a kratkoročniji kanali su na sve nižim pozicijama, dok je ovaj zadnji čak probio i donju granicu dugoročnog kanala i odbija se prema njegovoj donjoj vrijednosti. Zato sam mišljenja da ide prema dolje. A sada neka me znalci isprave ako sam u krivu….
Vlad rekao si 120 kuna za petrokemiju
ne,ne…
rekao sam da otprilke ovako:
ako bude odbijanca od npr 120 kn, target se može izračunati kao 120 – (190-120)=50 kn.
nekima sam u poruci poopćio:
ako je razina odbijanca X, target je X – (190-X)….
jučer sam ljudima rekao da vidim čisto samo 125-130.
ovu formulicu ne znam jesam li poslao.