Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

svaki dan u 9:00 investor refresha listu bid/ask za tekući dan.
za sada (9:35), koliko vidim, sve je up od jučer, što ne mora značiti ništa…
jedino malo štekaju knzm, jdpl i ipkk.

cromana smo fakticki potrjerali sa foruma. doduse jako je osjetljiv ili mu se pokloni ili ga se kloni. analizu koju je napravio 14.03.2008. dno je 3700. dno me najvise zanima pa da vidimo.

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

cromana smo fakticki potrjerali sa foruma. doduse jako je osjetljiv ili mu se pokloni ili ga se kloni. analizu koju je napravio 14.03.2008. dno je 3700. dno me najvise zanima pa da vidimo.

@rokoch

ja imam jos uvijek dozvolu pisati na poslovnom(sto im zahvaljujem) a ja nikad nisam zelio da mi se ljudi poklone.
Civilizirana diskusija i respektirani nacin dopisivanja jedan prema drugome nemam nista protiv.
Ruganje i grupiranje mi ne pase.

i jeli 3700 dno ili ….

14% glasača je glasalo protiv ulaska u EU ....

croman, ne vidim iz tvog grafa kako vidiš ovaj pad od ATH do sada: kao završenu ABC korekciju ili kao A wave veće korekcije?

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

croman, ne vidim iz tvog grafa kako vidiš ovaj pad od ATH do sada: kao završenu ABC korekciju ili kao A wave veće korekcije?

Najuljudnije molim i mene zanima odgovor na ovo pitanje.
Hvala

Ako uzmes 10 ewt analiticara dobit ces 10 razlicitih odgovora(u jednostavnim slucajevima mozda ce par njih imati isti odgovor)
To sto mnogi neznaju je da formacije nisu konstantne.One se menjaju (jedna prelazi u drugu).
Od ATH do sada ima par mogucih formacija sto mogu “preuzet” dalji razvoj.

ewt nije software i vozi.

ewt je > patterns as art….

rokoch:

@rokoch

ja imam jos uvijek dozvolu pisati na poslovnom(sto im zahvaljujem) a ja nikad nisam zelio da mi se ljudi poklone.
Civilizirana diskusija i respektirani nacin dopisivanja jedan prema drugome nemam nista protiv.
Ruganje i grupiranje mi ne pase.

kolega nemojte izvlaciti rijeci iz kontexta.
cijenim vas trud i znanje ali mislim da na svaki iole “napad” odgovarate na neprihvatljiv nacin. kao klinci u vrticu se ponasate. “a zasto si mi uzeo loptu?” alo!!!

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

cijenim vas trud i znanje ali mislim da na svaki iole “napad” odgovarate na neprihvatljiv nacin. kao klinci u vrticu se ponasate. “a zasto si mi uzeo loptu?” alo!!!

sto je sada problem????

Ako uzmes 10 ewt analiticara dobit ces 10 razlicitih odgovora(u jednostavnim slucajevima mozda ce par njih imati isti odgovor)

to kužim. ak sam dobro shvatio, formacije otkrivaš kak se stvaraju, ali u nekim točkama možeš vidjeti u kom smjeru će se (ili je najvjerojatnije da će se) nastaviti.

inače, za ovaj ABC sam mislio na tvoje sadašnje mišljenje/viđenje/očekivanje.

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

Croman: ” Ako uzmes 10 ewt analiticara dobit ces 10 razlicitih odgovora(u jednostavnim slucajevima mozda ce par njih imati isti odgovor)” to kužim. ak sam dobro shvatio, formacije otkrivaš kak se stvaraju, ali u nekim točkama možeš vidjeti u kom smjeru će se (ili je najvjerojatnije da će se) nastaviti. inače, za ovaj ABC sam mislio na tvoje sadašnje mišljenje/viđenje/očekivanje.

Ako mislis na Flat abc u pogledu na crobex-analizu od 2008-03-14 anda se slazem.
Tamo se “gradi” takva formacija..tako gledam ja na to …

Croman: ” Ako uzmes 10 ewt analiticara dobit ces 10 razlicitih odgovora(u jednostavnim slucajevima mozda ce par njih imati isti odgovor)” to kužim. ak sam dobro shvatio, formacije otkrivaš kak se stvaraju, ali u nekim točkama možeš vidjeti u kom smjeru će se (ili je najvjerojatnije da će se) nastaviti. inače, za ovaj ABC sam mislio na tvoje sadašnje mišljenje/viđenje/očekivanje.

croman radi kratkoročne EWT, ovaj o kojemu ti govoriš ti je EWT na razini od 1.000 bodova iz ’97, pa do danas

I love the Smell of Profits in the Morning

New Report

Close