Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

inverter*

istina.
Ali fondovi?

Najgore od svega kaj još niti jedan nije kapitulirao.
Kaj će biti tek kada na dnevniku u 19.30 puste vijest da su 4 fonda zatvorena???

Zamisli tek onda stampedo i izvlačenje ostatka iz fondova.
Još ako ameri probiju ove potpore, a joooj niti 1100 nam nije dno.

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

cekaj malo….zar jos ima ekipe koji drze lovu u fondovima?????????????? nakon godinu dana uzastopnog minusa.?????????

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

@mig

gdje živim to se i ja pitam, a toliko sam se navikla na ove cijene da i ne provjeravam BV, valjda mislim da je sve skupo

predraga kolegice, te razine su Vam odavno iza nas..

ja sad gledam da kupim dionice koje platim manje nego sto firma ima
casha na racunu i blagajni/dionica!
jedino me Abu Ali malo poljuljao rekavsi da ni to nije jeftino, po fundamentima.

pa evo cekam da mi objasni zasto nije.
onda mozda promijenim pogled
[yawn]

@darkus

slazem se s tobom, ED ce dobiti oblik prema indexima na NYSE.
tako da je mozda vec danas bio dan za kupovinu, mozda bude sutra ili prekosutra,a mozda ga ne bude do 1200 Crobex [tongue]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

Mig
Nadaj se samo da amerika nece puknuti kao kokica, toliko se napumpala da kada pukne to nece biti lijepi prizor.

Pa šta?!
Nek puknu već jednom pa da znamo gdje smo, samozavaravanje nikom neće pomoći.
Isto mislim i za male fondove kod nas, ako se moraju gasiti nek se ugase bez dramatiziranja mjesecima.
Nek crobex zaroni na 1100 pa idemo sve iz početka.
Pun mi je k… spuštanja targeta iz dana u dan, lažnih nada u neke odbijance , kataklizmičkih predviđanja i sličnih sr…
Ko kad skidaš flaster trgneš brzo malo boli ali kreneš dalje ne zaj… se s njim satima. [cool]

@tigrus

vidi se iz aviona da si ušao u dionice.
i pišeš kako ti paše.

a ja ne drukam.
ma što god vi mislili.
pišem uvijek samo ono što vidim.
čak sam napisao da uopće nije isključena mogućnost proboja klina prema gore.
i rast do ca 2850.

vlad pa neces valjda odustati od pisanja bas sad kad to nekima smeta.kad im pase mozes pisati….

svaka skola se placa.sto je skola skuplja obrazovanje je kvalitetnije.

Mig
Nadaj se samo da amerika nece puknuti kao kokica, toliko se napumpala da kada pukne to nece biti lijepi prizor.

istina, istina..
samo sam neodlucan na koju stranu bi mogla puknut.i treba definirat "pucanje".
ja navijam za dolje, ja sam ionako prosovjetski tip [tongue]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

Za sada ovaj count drzi vodu.Ako dodje do promijena javim,ali mislim da bi bilo najbolje da se vani odigra ovako i da zavrse tu peticu napokon.

sto prije to bolje. [cool]

Vlad, ova tvoja današnja revizija klina na kojoj piše da je running flat odrađen poništava dakle ovu tvoju jučerašnju konstataciju, cit: "Targeti se poništavaju tek rastom grobija iznad ca 3050. Nije isključeno i probijanje klina prema gore, jer je limit takvog rasta na ca 2850.
hoće li biti tako: -da, ukoliko prema ewt odrađujemo složeni val (4)."
?

Sljedeća potpora na 1500 bodova:

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=d84b8f31-b7a0-4887-b2c8-867d7dc5a447&open=sec

bob rok, 18.11.2008. u 12:59
"U ovim uvjetima to znači da bi kratkoročni ulagači trebali oprezno kupovati na nižim cjenovnim razinama, ne čekati velike prinose nego prodavati čim počne blagi oporavak. Dugoročniji ulagači, pak, trebali bi odabrati fundamentalno podcijenjene dionice, i pomalo dokupljivati ako im se cijena opet spusti te se tako pozicionirati za završetak krize. Kriza ne traje vječno", ističu u Argus vrijednosnicama.

——————————————————————————–
zavrsetak teksta…..njima je dosta trejda…od sad pa do crobexa 1500 misle se ozbiljnije nakrcat bar na srednjerocno…. [thumbsup]
[/quote]
Koje su to dionice došle do knjigovodstvene vrijednosti?
[/quote]
mislim da je tep 200kn knjigovodstvena.

@mig

gdje živim to se i ja pitam, a toliko sam se navikla na ove cijene da i ne provjeravam BV, valjda mislim da je sve skupo

Da, i ja provjeravam sada to što je došlo do nominalne cijene i ustanovila da je samo KOEI I DDJH ispod nominalne, a da je likvidna. Od nelikvidnih je to: JNAF, KMKA,IPKO, DKVS, LVCV, RIZO, BZJK, DIOK, ZDNK, ZVCVI i večina nisu u sastavu crobexa, ne daj bože da jesu.

predraga kolegice, te razine su Vam odavno iza nas..

ja sad gledam da kupim dionice koje platim manje nego sto firma ima
casha na racunu i blagajni/dionica!
jedino me Abu Ali malo poljuljao rekavsi da ni to nije jeftino, po fundamentima.

pa evo cekam da mi objasni zasto nije.
onda mozda promijenim pogled
[yawn]

@darkus

slazem se s tobom, ED ce dobiti oblik prema indexima na NYSE.
tako da je mozda vec danas bio dan za kupovinu, mozda bude sutra ili prekosutra,a mozda ga ne bude do 1200 Crobex [tongue]
[/quote]

Mig
Nista nisi razumio i ja ti tu nazalost ne mogu pomoci jer niti ne zelis shvatiti. Samo mi nije jasno ako su ti tako jeftine dionice, molim te kupi ih pa da vise ne kukas kako su jeftine. Ili si kupio pa sad kukas zasto padaju jer su jeftine.

Ovcetino sta to radis!? Oovco... ovcice... janje moje malo...

Mig

istina, istina..
samo sam neodlucan na koju stranu bi mogla puknut.i treba definirat "pucanje".
ja navijam za dolje, ja sam ionako prosovjetski tip [tongue]
[/quote]

Ako si prosovjetski tip nikako ti nebi odgovaralo pucanje amera prema dolje jer šta misliš kome bi duže trebalo da se oporavi, kolika bi cijena nafte bila (glavnog izvora oporavka i rasta ekonomske snage Rusa).
Paradoksalno ali istinito je da što ameri budu više padali kad krene oporavak bit će u većoj prednosti spram ostatka svijeta pogotovo onih zemalja koje je ovo uhvatilo raskoraku odnosno u naletu rasta njihovih ekonomija.
Ima ovdje i učenijih od mene što se ekonomije i povijesti tiče… nek se slobodno nadovežu…

New Report

Close