Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

60 min SP

SAM PROTIV SVIH

@mise99

koja dionica je na BV?

pa di ti zivis?? [lol] [lol] [lol]

@abuali

a sta ce biti ako probiju donju granicu trokuta kojeg su vec probili?
ako bude ko prosli put kad su probili tu granicu, tog famoznog trokuta, ja zadovoljan [yawn]

a slazem se da klinova nema, kao ni oporavka bez zelenila na NYSE.

@vjeko

mozemo vidjet sta je Croman pisao?
ako se vec pustaju fekalije od tigrusa, pobjede i inih..?
ili i on "kvari sentiment" Tigrusu?[undecid]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

uffff koje zatišje .. stoje naši ali bogami i partizani [lol]

Istina za zatišje, mislim da je ovo poruka svima koji očekuju nekakav odbijanac -napustite svaku nadu [bye]
Čini se da se fondovi na zse igraju sami sa sobom da nikog drugog više naprosto nema jer kako drugačije objasniti da se npr. s ATPL, IGH, INGR (sigurno ih ima još puno ali i ove su dovoljno mjerodavne) nije trgovalo gotovo cijeli prošli sat vremena.
Pretvoriše nam burz u nečiju privatnu prčiju i više nitko neće s njima da se igra jer mislim da je svima jasno da koliko je crobex bio precjenjen na 5400 toliko je sada podcjenjen na 1850.
Tržišne konkurencije na zse nema, fondovi su jači od svih, sudaca takođe nema (hanfi ni na kraj pameti da poduzme nešto da ne budemo baš najgori na cijelom svijetu). I tko bi se igrao u takvoj utakmici?!
Možemo samo targete pogađati svaki dan za 4-6% niže i hvaliti se kako "znamo".

@mig
gdje živim to se i ja pitam, a toliko sam se navikla na ove cijene da i ne provjeravam BV, valjda mislim da je sve skupo

????
Imam eTrade od FIMA-e bit će da se nešto zblentalo jer po njima niti s jednom dionicom nije trgovano zadnjih sat vremena to je čak i za naše prilike previše [lol]
Ispričavam se na dezinformaciji iz prošlog pisanja (svoje mišljenje o fondovima i inim "igračima" na zse ne mijenjam). [wink]

KODT na 1150kn.
Bravo kolega Vlad1111.
Tko te slušao, zaradio je, a malo je takvih.

Pa zakacio sam ga. Normalno, nista nije 100 % sigurno, samo su vece sanse za pad nego rast.

Onaj za Krležu? Da, al malo mi je štur, kud moguće dalje i dal count valova stoji? Ove 3 i 4 su veliki valovi A vala pa smo trenutno u 5 ili su to pak podvalovi neke veće, sad pucam bezveze, (3), (4)?

????
Imam eTrade od FIMA-e bit će da se nešto zblentalo jer po njima niti s jednom dionicom nije trgovano zadnjih sat vremena to je čak i za naše prilike previše [lol]
Ispričavam se na dezinformaciji iz prošlog pisanja (svoje mišljenje o fondovima i inim "igračima" na zse ne mijenjam). [wink]

Ne radi od sat i pol već. Smeće od kuće. Šta je previše je previše!

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Možda ipak bude odbijanac, veliki pad uz mali promet, a više nitko ne prodaje, nešto mi kaže, kažeeee: da me svrbi keš, a vas?

strasenje sa targetima vise na prolazi…tko je prodao prodao je….a tko nije ni nece vise….al sto ces,nasi tehnicari stucnjaci imaju radno vrijeme i moraju odradit svoje ,zaradit placu,opis radnig mjesta "plasenje malih da prodaju u bescjenje" nego sto ce ti nasi vrli tehnicari radit kad nastupi depresija,a vec je na vratima…..

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

koliko dana mora crobex padat da bi se desio odbijenac
ovo je već drugi dan po 5%. možda sutra kad padne još 5% [undecid]

ili smo probili kanal pa imamo slobodan pad bez odbijenca

Mig
Nadaj se samo da amerika nece puknuti kao kokica, toliko se napumpala da kada pukne to nece biti lijepi prizor.

Ovcetino sta to radis!? Oovco... ovcice... janje moje malo...

New Report

Close