Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

SP

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

neznam ali koliko se sječam njegov frend je rekao da je dj na dnu dna, a nije spominjao crobex.
Rekao je da se nakrcao dionciama u Hrvatskoj ali nije spominjao dno.

A dno u USA je ali kod nas nije.
Ma nas mora zahvatiti sindrom balkana.
Idemo mi down na 1500 a onda mali odbijanac do 1800 i onda konačni zaron na 1100

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Priložena analiza za Nasdaq daje mogućnost za određeni rast , koji svi tako željno očekuju , ali nakon toga svi putevi vode u 3 P.M.

dobar graf…..ima li netko ovako nesto za grobi?

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Gazda jozo vas izvozo, isto kao i klinovi. Ako ameri probiju donju stranu trokuta, da vidite tek onda pad. U tom slucaju sam definitvno bio preoptimistican.

Ovcetino sta to radis!? Oovco... ovcice... janje moje malo...

Vidim da je moj zadnji komentar cenzuriran/skinut.

Posto se desilo par puta(a komentari su bili komentari i nikakvo napadanje/izrguvanje ,onda mema smisla ih uopste pisati. [thumbsup]

SP

a da li može završetak 4. vala biti na većoj točci od T4. Pretpostavljam da je odgovor – ne. Pa pitam u kojem rasponu može završiti 4. val? Hvala

Abu, imaš li kakav svoj graf za prikačit s određenim varijantama daljnjih razvoja Grobija, DOWa, S&Pa?

uffff koje zatišje .. stoje naši ali bogami i partizani [lol]

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

@vlad
da li je početak 5. vala mogao biti dana 14.10., a u tvojoj točki T1 da je bio 2. val? Onda bi to bilo 3-3-3-3-3. Ili baljezgam? Opet mi se ne uklapa jer 4. val mora imati 5 koraka. Može objašnjenje?

ako do odbijanca dojde bit če mali max. do 2000.(uz pretpostavku da smo u 3.od 5.ed 3333)
ako odbijanac bude mizeran pa se zaroni još dublje tad smo u 53535ed5, no svakako limit 4/5.je oko 2000.(dno 1/5. – 2ooo-i nešto)
pa dole 5/5
za veči odbijanac treba i dublji zaron 3/5.ali gornji limit postoji

Za sada ovaj count drzi vodu.Ako dodje do promijena javim,ali mislim da bi bilo najbolje da se vani odigra ovako i da zavrse tu peticu napokon.

SAM PROTIV SVIH

Pa zakacio sam ga. Normalno, nista nije 100 % sigurno, samo su vece sanse za pad nego rast.

Ovcetino sta to radis!? Oovco... ovcice... janje moje malo...

New Report

Close