ikakve analize više nisu potrebne. crobex je tijelo koje je u slobodnom padu izgubilo formu, masa se mijenja iz sekunde u sekundu zbog gravitacije (sve je bliže dnu), nikakve zakonitosti nisu primjenjive, nikakve analize.
jednostavno, treba se pokriti ušima, kad zvone margin koldžije se javiti, prenijeti sredstva, ne gledati burzu i nek jene stvar. ovako ćemo samo čir na želucu zaraditi.
pomoći nema.
ostaje:
a)prodati sve i prebaciti u cash-r-a
b)pregrist govno i ne mrdati dok se stvar ne stabilizira, a neće još dugo…
hvala cromanu na dobroj volji i trudu – to je čovjek kojem se valjda najviše štuca u švedskoj.
nemoj zamjeriti croman, ljudi su ogorčeni…
da skratim: čitam-li-ga-čitam, pratim sve živo, uspoređujem, učim, razgovaram, ništa nisam pametniji nego što sam bio, a portfelj mi je danas tanje oho-ho.
dakle, a ili b…
eh sad… možemo mi palamuditi i bivati generalima poslije bitke koliko hoćemo.
ikakve analize više nisu potrebne. crobex je tijelo koje je u slobodnom padu izgubilo formu, masa se mijenja iz sekunde u sekundu zbog gravitacije (sve je bliže dnu), nikakve zakonitosti nisu primjenjive, nikakve analize. jednostavno, treba se pokriti ušima, kad zvone margin koldžije se javiti, prenijeti sredstva, ne gledati burzu i nek jene stvar. ovako ćemo samo čir na želucu zaraditi. pomoći nema. ostaje: a)prodati sve i prebaciti u cash-r-a b)pregrist govno i ne mrdati dok se stvar ne stabilizira, a neće još dugo… hvala cromanu na dobroj volji i trudu – to je čovjek kojem se valjda najviše štuca u švedskoj. nemoj zamjeriti croman, ljudi su ogorčeni… da skratim: čitam-li-ga-čitam, pratim sve živo, uspoređujem, učim, razgovaram, ništa nisam pametniji nego što sam bio, a portfelj mi je danas tanje oho-ho. dakle, a ili b… eh sad… možemo mi palamuditi i bivati generalima poslije bitke koliko hoćemo.
Eh, da ima još dodatnih sredstava….
Sad se trguje na filing ko ga ima.
Jebote,moj covjek……..tebe za MINISTRA[thumbsup]
ima l’ ko neku analizu za crobex [lol] [lol] [lol] Na mnogim dionicama više ni Fibonnacci ne vrijedi. Probile se sve granice i otpori.
po bloombergu, potpora na fibonnacciu 3750!! ako probijemo tu granicu za vise od 3% , sljedeca 3189!
Proboj uz veliki promet. [bye]
Veliki promet je tu. I proboj je tu samo je probio na krivu stranu…..
Nije se ostvario double bottom…
Svi tražimo znakove kad će se crobi okrenuti i povući gore.
Može li to biti ovaj znak, možemo li ovdje tražiti odbijanac:
@krpa
ne.
ova linija koja spaja dna rsi-a već sutra može biti probivena.
i inače, pozitivna divergencija kod rsi-a ne znači previše u trending marketu.
ona je puno značajnija kod cci-a.
nažalost, to-one ne daje cci za grobex.
@krpa ne. ova linija koja spaja dna rsi-a već sutra može biti probivena. i inače, pozitivna divergencija kod rsi-a ne znači previše u trending marketu. ona je puno značajnija kod cci-a. nažalost, to-one ne daje cci za grobex.
Normalno da može biti probijena.
Isto tako, možda se tu može i odbiti.
Onako, više na nivou bacanja graha, ali nada umire posljednja…
[undecid]
vlad1111: ” @krpa ne. ova linija koja spaja dna rsi-a već sutra može biti probivena. i inače, pozitivna divergencija kod rsi-a ne znači previše u trending marketu. ona je puno značajnija kod cci-a. nažalost, to-one ne daje cci za grobex. ” Normalno da može biti probijena. Isto tako, možda se tu može i odbiti. Onako, više na nivou bacanja graha, ali nada umire posljednja… [undecid]
Drustvo , ja spas vidim samo u Ivi i mirovincima odnosno politici[pray]
@krpa ne. ova linija koja spaja dna rsi-a već sutra može biti probivena. i inače, pozitivna divergencija kod rsi-a ne znači previše u trending marketu. ona je puno značajnija kod cci-a. nažalost, to-one ne daje cci za grobex.
Ne bih se baš složio. Meni osobno je ova divergencija o kojoj govori krpa, jak i pouzdan signal.
Ako tko ima volje, neka ukucava vrijednosti Crobija, pa ćemo dobiti i CCI.
http://stockcharts.com/school/doku.php?id=chart_school:technical_indicators:commodity_channel_index_cci