Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ikakve analize više nisu potrebne. crobex je tijelo koje je u slobodnom padu izgubilo formu, masa se mijenja iz sekunde u sekundu zbog gravitacije (sve je bliže dnu), nikakve zakonitosti nisu primjenjive, nikakve analize.
jednostavno, treba se pokriti ušima, kad zvone margin koldžije se javiti, prenijeti sredstva, ne gledati burzu i nek jene stvar. ovako ćemo samo čir na želucu zaraditi.
pomoći nema.
ostaje:
a)prodati sve i prebaciti u cash-r-a
b)pregrist govno i ne mrdati dok se stvar ne stabilizira, a neće još dugo…
hvala cromanu na dobroj volji i trudu – to je čovjek kojem se valjda najviše štuca u švedskoj.
nemoj zamjeriti croman, ljudi su ogorčeni…
da skratim: čitam-li-ga-čitam, pratim sve živo, uspoređujem, učim, razgovaram, ništa nisam pametniji nego što sam bio, a portfelj mi je danas tanje oho-ho.
dakle, a ili b…
eh sad… možemo mi palamuditi i bivati generalima poslije bitke koliko hoćemo.

Sad se trguje na filing ko ga ima.

ikakve analize više nisu potrebne. crobex je tijelo koje je u slobodnom padu izgubilo formu, masa se mijenja iz sekunde u sekundu zbog gravitacije (sve je bliže dnu), nikakve zakonitosti nisu primjenjive, nikakve analize. jednostavno, treba se pokriti ušima, kad zvone margin koldžije se javiti, prenijeti sredstva, ne gledati burzu i nek jene stvar. ovako ćemo samo čir na želucu zaraditi. pomoći nema. ostaje: a)prodati sve i prebaciti u cash-r-a b)pregrist govno i ne mrdati dok se stvar ne stabilizira, a neće još dugo… hvala cromanu na dobroj volji i trudu – to je čovjek kojem se valjda najviše štuca u švedskoj. nemoj zamjeriti croman, ljudi su ogorčeni… da skratim: čitam-li-ga-čitam, pratim sve živo, uspoređujem, učim, razgovaram, ništa nisam pametniji nego što sam bio, a portfelj mi je danas tanje oho-ho. dakle, a ili b… eh sad… možemo mi palamuditi i bivati generalima poslije bitke koliko hoćemo.

Eh, da ima još dodatnih sredstava….

Pessimism Is Your Friend

Sad se trguje na filing ko ga ima.

Jebote,moj covjek……..tebe za MINISTRA[thumbsup]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

ima l’ ko neku analizu za crobex [lol] [lol] [lol] Na mnogim dionicama više ni Fibonnacci ne vrijedi. Probile se sve granice i otpori.

po bloombergu, potpora na fibonnacciu 3750!! ako probijemo tu granicu za vise od 3% , sljedeca 3189!

IDEMO AP AP

Proboj uz veliki promet. [bye]

Veliki promet je tu. I proboj je tu samo je probio na krivu stranu…..

Nije se ostvario double bottom…

Svi tražimo znakove kad će se crobi okrenuti i povući gore.
Može li to biti ovaj znak, možemo li ovdje tražiti odbijanac:

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

@krpa
ne.
ova linija koja spaja dna rsi-a već sutra može biti probivena.
i inače, pozitivna divergencija kod rsi-a ne znači previše u trending marketu.
ona je puno značajnija kod cci-a.
nažalost, to-one ne daje cci za grobex.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

@krpa
ne. ova linija koja spaja dna rsi-a već sutra može biti probivena. i inače, pozitivna divergencija kod rsi-a ne znači previše u trending marketu. ona je puno značajnija kod cci-a. nažalost, to-one ne daje cci za grobex.

Normalno da može biti probijena.

Isto tako, možda se tu može i odbiti.
Onako, više na nivou bacanja graha, ali nada umire posljednja…
[undecid]

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

vlad1111: ” @krpa ne. ova linija koja spaja dna rsi-a već sutra može biti probivena. i inače, pozitivna divergencija kod rsi-a ne znači previše u trending marketu. ona je puno značajnija kod cci-a. nažalost, to-one ne daje cci za grobex. ” Normalno da može biti probijena. Isto tako, možda se tu može i odbiti. Onako, više na nivou bacanja graha, ali nada umire posljednja… [undecid]

Drustvo , ja spas vidim samo u Ivi i mirovincima odnosno politici[pray]

@krpa
ne. ova linija koja spaja dna rsi-a već sutra može biti probivena. i inače, pozitivna divergencija kod rsi-a ne znači previše u trending marketu. ona je puno značajnija kod cci-a. nažalost, to-one ne daje cci za grobex.

Ne bih se baš složio. Meni osobno je ova divergencija o kojoj govori krpa, jak i pouzdan signal.

Ako tko ima volje, neka ukucava vrijednosti Crobija, pa ćemo dobiti i CCI.
http://stockcharts.com/school/doku.php?id=chart_school:technical_indicators:commodity_channel_index_cci

I love the Smell of Profits in the Morning

Evo kolege CCI crobexa u privitku..

ujutro snijeg a druga polovica trećeg mjeseca (????).
to znači da bi danas mogli ići gore (!!!!)
koji fibonacci, koji ewt, koji double bottom… ples kiše, izvlačenje karata, bacanje graha, imanje osjećaja da imamo filing [proud] i sličnosti su učinkovitije!
[thumbsup]

New Report

Close