Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ako neznate to što sam vas pitao, čemu sve to prenemaganje oko TA?

I will ask you one question "Do you feel lucky?"

I TA ovisi o tome što Ameri kažu, počne li propaganda za koji mjesec da je sve bolje šta se tiče financija onda će odjednom ovi pametni tehničari počet stavljat targete prema gore po jedno 200 bodova. Lako je sad govorit otpor je na 2000 pa na 1850 pa na 1600 itd. To nema i tako veze s pameću.

Ja se slažem sa kolegom- lako je sada bubati "past će to na ovoliko na ovoliko-zašto nam niste govorili koliki će biti pad kada je CROBEX bio na 5.000 i nešto bodova??? Zašto nam tada niste postali pad na 2.000 bodova? Vidjet ćemo kada usljedi rastuči trend- da vidimo onda gdje su targeti.
[/quote]

a slušaj, govorili su neki ovdje već malo nakon što si se ti registrirao o tolikom ili sličnom padu, samo ih nitko (ili gotovo nitko) nije uzimao zaozbiljno. Ivek i ekipa, pa zatim pod temom Medvjeđi brlog itd.

Vlad ili neki drugi TA analitičar koji drži do sebe, neka se decidirano izjasni koja je najniža moguća točka ATLP i HT-a kad uzmemo najgori mogući scenarij.Poštedite nas vaših targeta i valova, recite zdravo seljački kad da se dodatno nakrcam, na kojim iznosima.Please do not hesitate to contact me even with private message.

Sincerely yours

bakar

genijalno, apsolutno genijalno!!!!!

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Vlad ili neki drugi TA analitičar koji drži do sebe, neka se decidirano izjasni koja je najniža moguća točka ATLP i HT-a kad uzmemo najgori mogući scenarij.Poštedite nas vaših targeta i valova, recite zdravo seljački kad da se dodatno nakrcam, na kojim iznosima.Please do not hesitate to contact me even with private message.

Sincerely yours
bakar

Uz najgori mogući scenarij, te Crobex na 1200 bodova, HT najniža cijena oko 150 kuna. Ne vidim mogućnost pada ispod te cifre. Osim u nekoj kataklizmičnoj situaciji. Generalno mislim da je skupljanje HTa, na cijenama od 250-150 dobra strategija, jer dno je teško ocijenit, a firma vrijedi puno više.

ATPL je jako teško procjenit, ali nebi me čudilo da u takvom scenariju padne ispod 500. Ali tu bi definitivno morao biti kraj. Kao što je apsolutno dno cijele burze na 1200 bodova, ispod čega praktično ne vidim nikakvu mogućnost pada daljnjeg.

A i ta razina od 1200 mi izgleda malo smiješno kad već pričam o njoj [tongue]

Obey Ferengi Rules of Acquisition

Abu ali, 17.11.2008. u 15:02
a kada se to dogodi za jedno 6 do 8 mjeseci i službeno bi svijet mogao izaći iz krize.

Ti si optimista, kao sto rekoh prije puno puta, previse ima optimista jos uvijek na ovom forumu.
A za ovaj target, istina, mozda sam bio preoptimistan, vidjet cemo, ali ja sam uvijek bio optimista.
Caccone, zasto tako brzo zelis uci u dionice?

Ovcetino sta to radis!? Oovco... ovcice... janje moje malo...

I Howard Hughes je bio čudak, ali ja još uvijek ne perem ruke tako predano kao što je on radio, premda bi pristao to raditi za upola manju lovu koju je on imao, a čak bi se odrekao i aviona.Stoga…sve je relativno, a ono što nije da se relavitizirati. [wink]

I will ask you one question "Do you feel lucky?"

wiking, 17.11.2008. u 15:24
a kada se to dogodi za jedno 6 do 8 mjeseci i službeno bi svijet mogao izaći iz krize.

Ti si optimista, kao sto rekoh prije puno puta, previse ima optimista jos uvijek na ovom forumu.
A za ovaj target, istina, mozda sam bio preoptimistan, vidjet cemo, ali ja sam uvijek bio optimista.
Caccone, zasto tako brzo zelis uci u dionice?
[/quote]

usao je u kes pa svrbi oko pupka do bola ,nije jedini [lol] .Mislim da su svi naostrili kesovinu na racunima i samo cekaju mig da pocnu jesti hapaljivo [lol]

pozdrav Zmrklicu [kiss] eno kodt-p-a je skoro na 1300kn uz pad od 1 dionice [lol] ,srecom do nule ima jos 73 dionice . ak nista drugo bar ce dividenda biti 100% [thumbsup]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

Abu znas mene
prebrz na okidacu
🙂
ovaj put cu strpljivije..OBECAJEM
🙂
DA ZARADIM ZA KAVU ….kad dodjes da ima scim pocastit
[wink]

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

Sincerely yours

bakar

jel to naredba? [smiley]
[thumbsup]

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

I TA ovisi o tome što Ameri kažu, počne li propaganda za koji mjesec da je sve bolje šta se tiče financija onda će odjednom ovi pametni tehničari počet stavljat targete prema gore po jedno 200 bodova. Lako je sad govorit otpor je na 2000 pa na 1850 pa na 1600 itd. To nema i tako veze s pameću.

Ja se slažem sa kolegom- lako je sada bubati "past će to na ovoliko na ovoliko-zašto nam niste govorili koliki će biti pad kada je CROBEX bio na 5.000 i nešto bodova??? Zašto nam tada niste postali pad na 2.000 bodova? Vidjet ćemo kada usljedi rastuči trend- da vidimo onda gdje su targeti.
[/quote]

Govorilo se… ali ne direktno. A TA ti jako lijepo ilustrira neke situacije na osnovu kojih možeš donositi odluke. I o ulasku i o izlasku. Istina, ja osobno baš nisam neki pobornik valova, ne koristim ih baš u analizama (možda i zbog određenog neznanja, da se odma ogradim od onih koji će me zbog toga "rastegnuti"). Ali svakako da će i TA uzeti u obzir Amere i njihovo govorkanje… ali to i je smisao TA. Sve će to na grafikonima i trendovima biti vidljivo. I pisati će se o tome, ali samo to treba prepoznati.

Doticanje donje strane falling wedgea je od 1900-1920 bodova.

Napisano danas u 10h 17 min.
Bolji sam od tebe vlad. Hehe

indg ca na targetu kojem su se smijali. [smiley] [tongue]

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

New Report

Close