Veliki promet je tu. I proboj je tu samo je probio na krivu stranu…..
Zna Croman kad će nestati s foruma 🙂 Je li majstore jel te iznenadilo , ha?
Nisam vjerovao da je kod hrvata toliko uzivanje da se ruga drugima?
Xman …mene nije iznenadilo…ni one sto su videli azurirane analiza na ewt_blogu. A ako pogledas na stranu 133 ces videti analizu nasdaqa koja je jednostavno pokazala sto se trebalo desiti.
nasdag danas > 2170
A ja sam cak imao nameru da odredenima(ne rugacima) djelim moje analize na croman.se
sada se kajem sto sam uopce tako mislio.
pogledaj privitak…ne zboravi da ja pratim burze minut za minutu
sramim se sto sam roden hrvat
živio 3700!!!
(sorry na glupom komentaru, al se veselim ovom gatanju)
xman: ” Zna Croman kad će nestati s foruma 🙂 Je li majstore jel te iznenadilo , ha? ” Nisam vjerovao da je kod hrvata toliko uzivanje da se ruga drugima? Xman …mene nije iznenadilo…ni one sto su videli azurirane analiza na ewt_blogu. A ako pogledas na stranu 133 ces videti analizu nasdaqa koja je jednostavno pokazala sto se trebalo desiti. nasdag danas > 2170 A ja sam cak imao nameru da odredenima(ne rugacima) djelim moje analize na croman.se sada se kajem sto sam uopce tako mislio. pogledaj privitak…ne zboravi da ja pratim burze minut za minutu sramim se sto sam roden hrvat
Cromane legendo pusti sitne duše i ne srami se roda svoga to ruganje i ostalo to su ostavštine Stanjinizma
Još nije gotov dan. Puno toga se može napravit u pola sata
Nisam vjerovao da je kod hrvata toliko uzivanje da se ruga drugima?
Ma ne uznemiravaj se, nisi nikom dužan davati analize.
Oni koji ih ne žele (analize) neka ih ni ne gledaju – neka koriste svoje.
Trebutno je na burzi situacija baš loša pa su vjerujem mnogi na rubu živaca – trebaš i ti to uzeti u obzir [thumbsup]
Valjda će ova drama proći pa će doći i bolje raspoloženje kod svih[smiley]
A isprika onda kolega Croman, ali zašto onda nisi stavio to na forum ili svoju stranicu kad toliko brineš o malim ulagačima…pa bi ljudi uštedjeli za današnji pad….ako ne pratiš ima dionica koje su se spustile i za 20%…toliko o tome…
Završili smo na 3,793.31
Završili smo na 3,793.31
Šta dalje kolega Conan?
Jel se nazire dubble bottom?