Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Malo smo preduboko zaronili….. prošli put je bounce back uslijedio nakon mnogobrojnih blokada…

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Conane moj, sve se meni čini da se vidimo uskoro na 3.500 … promet 100 milja, probili smo 3.800 [bye]

I love the Smell of Profits in the Morning

Da… loše… trenutno mi nadu daje samo činjenica da je hrpa najlikvidnijih trenutno u blokadi

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Izgleda da će zadnji sat odlučiti…

When speculation has done its worst, two and two still make four.

velika je likvidnost, to može biti dobar znak u ovom trenutku

Nema dobrih znakova, trgovat će se prema buk velju metodi.

A i Cromanova EWT teorija se nije baš ostvarila (ja vidim crobex < 3800 ?!! )

Ja sam brži od brzog, hitriji od hitrog !

Jedina utjeha u cijeloj priči je da su prometi bitno veći nego nekolika dana prije. pad cijene uz velik promete “može” karakterizirati promjenu trenda. Granica cca 3800 je u ovom trenutko dno.Do kraja dana vrati će se nešto iznad ove razine. Mali ljudi, ali iskusni danas ponovo ulažu keš.da li će 3800 biti potpora, mislim da hoće, znat ćemo do kraja dana. Sutra krećemo zeleno i na krilima dobrih informacija ( ako ih tržište akceptira) vraćamo se gore. Ovo bi bio kraj 5 vala.

Jedina utjeha u cijeloj priči je da su prometi bitno veći nego nekolika dana prije. pad cijene uz velik promete “može” karakterizirati promjenu trenda. Granica cca 3800 je u ovom trenutko dno.Do kraja dana vrati će se nešto iznad ove razine. Mali ljudi, ali iskusni danas ponovo ulažu keš.da li će 3800 biti potpora, mislim da hoće, znat ćemo do kraja dana. Sutra krećemo zeleno i na krilima dobrih informacija ( ako ih tržište akceptira) vraćamo se gore. Ovo bi bio kraj 5 vala.

riječi ti se pozlatile

Zna Croman kad će nestati s foruma 🙂
Je li majstore jel te iznenadilo , ha?

Kuna, mislim da bi to bio kratak 5 val.
Ima li itko na ovom forumu tko bi znao odrediti fibonacci support?

Ovcetino sta to radis!? Oovco... ovcice... janje moje malo...

Proboj uz veliki promet. [bye]

I love the Smell of Profits in the Morning

Evo za one koji su pljuvali po EWT i Cromanu, nazalost otisao je.
Prva slika 18.12.2006 i objasnjenje fxsurfer post #9
Vaš link
12.01.2007
Tamo gdje je onaj veliki A na grafu je bio prvi post (inace post #11 opet fxsurfer)
Vaš link

Ovcetino sta to radis!? Oovco... ovcice... janje moje malo...

New Report

Close