Malo smo preduboko zaronili….. prošli put je bounce back uslijedio nakon mnogobrojnih blokada…
Conane moj, sve se meni čini da se vidimo uskoro na 3.500 … promet 100 milja, probili smo 3.800 [bye]
Da… loše… trenutno mi nadu daje samo činjenica da je hrpa najlikvidnijih trenutno u blokadi
Izgleda da će zadnji sat odlučiti…
Nema dobrih znakova, trgovat će se prema buk velju metodi.
A i Cromanova EWT teorija se nije baš ostvarila (ja vidim crobex < 3800 ?!! )
Jedina utjeha u cijeloj priči je da su prometi bitno veći nego nekolika dana prije. pad cijene uz velik promete “može” karakterizirati promjenu trenda. Granica cca 3800 je u ovom trenutko dno.Do kraja dana vrati će se nešto iznad ove razine. Mali ljudi, ali iskusni danas ponovo ulažu keš.da li će 3800 biti potpora, mislim da hoće, znat ćemo do kraja dana. Sutra krećemo zeleno i na krilima dobrih informacija ( ako ih tržište akceptira) vraćamo se gore. Ovo bi bio kraj 5 vala.
Jedina utjeha u cijeloj priči je da su prometi bitno veći nego nekolika dana prije. pad cijene uz velik promete “može” karakterizirati promjenu trenda. Granica cca 3800 je u ovom trenutko dno.Do kraja dana vrati će se nešto iznad ove razine. Mali ljudi, ali iskusni danas ponovo ulažu keš.da li će 3800 biti potpora, mislim da hoće, znat ćemo do kraja dana. Sutra krećemo zeleno i na krilima dobrih informacija ( ako ih tržište akceptira) vraćamo se gore. Ovo bi bio kraj 5 vala.
riječi ti se pozlatile
Kuna, mislim da bi to bio kratak 5 val.
Ima li itko na ovom forumu tko bi znao odrediti fibonacci support?