Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

11.2. je low bio 3875,32

Da ne tražim, da li se zatvorio na toj razini?

I love the Smell of Profits in the Morning

potraži OHLC chart na bloombergu
Vaš link

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

Nije. Zatvorio je oko 4,000.

IMO danas imamo reprizu tog dana, nadam se da sam u pravu

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Nije. Zatvorio je oko 4,000.

IMO danas imamo reprizu tog dana, nadam se da sam u pravu

Plaćam ručak ako si u pravu.

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

3.994,78

To je najniža vrijednost CROBEXa u zadnjih 180 dana. Dakle, niti jednom se Crobi nije zatvorio ispod 3.900 bodova.

Razlika je kada nešto testira određenu razinu, od toga kada se zatvori ispod te razine.

Tehničari, to bi morali znati. Što bi kolega blueman rekao: osnove kolega, osnove.

Da nije blue možda profesor? [lol]

TunaSalad: ” 11.2. je low bio 3875,32″ Da ne tražim, da li se zatvorio na toj razini?

4017,87 close…

3.994,78 To je najniža vrijednost CROBEXa u zadnjih 180 dana. Dakle, niti jednom se Crobi nije zatvorio ispod 3.900 bodova. Razlika je kada nešto testira određenu razinu, od toga kada se zatvori ispod te razine. Tehničari, to bi morali znati. Što bi kolega blueman rekao: osnove kolega, osnove. Da nije blue možda profesor? [lol]

Fazane razočarao si me. Pa nije nitko ni rekao da smo završili ispod 3,900 (mislim da necemo ni danas) nego da smo bili u jednom trenutku. Jedino je 18.2. crobex završio ispod 4,000.

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

?

Zašto sam te razočarao?

Mislim da sam lijepo objasnio razliku između zatvaranja i ispipavanja. [huh]

Prvi dio posla smo obavili školski. Nakuplja se prodaja, do kraja dana se nadam rastu na velikom prometu, naloga ima. Imam osjećaj da se samo čeka trenutak da još malo prodaja ojača. Još nam fali samo ta zadnja faza za čisti double bottom. Već sam sam sebi dosadan s tim double bottomom ali trenutno vrlo izgledan scenario.

Napravio sam EWT analizu Crobexa, postoje dvije solucije kao sto vidite iz slike, ako zatvorimo danas ispod 4000 sa velikim prometom velika je vjerojatnost da ce ovo biti zadnji 5 val. Da li neko moze nacrtati fibonnacci linije da vidimo do kuda bi mogli pasti?
Pokusavam u literaturi procitati kako ih racunati ali nije mi bas jasno (znam da su npr. 38.2, 61.8, 78.6 najcesce) ali od kojeg vrha se racunaju i koja je formula? Nesto sam racunao pa mi je jedna linija bila na 3990 ali ne znam da li je tocno (racunao sam od vrha) pa ako netko zna da li moze objasniti?

Ovcetino sta to radis!? Oovco... ovcice... janje moje malo...

Prvi dio posla smo obavili školski. Nakuplja se prodaja, do kraja dana se nadam rastu na velikom prometu, naloga ima. Imam osjećaj da se samo čeka trenutak da još malo prodaja ojača. Još nam fali samo ta zadnja faza za čisti double bottom. Već sam sam sebi dosadan s tim double bottomom ali trenutno vrlo izgledan scenario.

ne vjerujem.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

Conan OBri:
” Prvi dio posla smo obavili školski. Nakuplja se prodaja, do kraja dana se nadam rastu na velikom prometu, naloga ima. Imam osjećaj da se samo čeka trenutak da još malo prodaja ojača. Još nam fali samo ta zadnja faza za čisti double bottom. Već sam sam sebi dosadan s tim double bottomom ali trenutno vrlo izgledan scenario.

vlad111:
ne vjerujem.

Ni ja ne vjerujem..nije ovo doba za analize..previše se toga posložilo..previše za jedan narod koji je dioničarstvo nedavno upoznao

Vadi jedan krumpire i upita ga drugi jesu li dobri krumpiri, a ovaj prvi mu odgovori da ovi bolji i jesu, a ovi gori i nisu.

New Report

Close