Evo to sto si u zadnjem postu napisao trebao si rec vec i prije. Znas, da je na ovim razinama vec puno ljudi jako ocajnih i prodaja malo ispred moguceg oporavka, tesko bi jih vratila natrag u dionice u pravo vrijeme.
Ja svakako ne bi u ovim trenucima nekome, tko nije pod pritiscom margina ili lombarda preporucio izlazak.
Vidi se, da testiramo prijasnje dno, zona podrske je i na nizim razinama, nadajmo se da ce izdrzati. Sada su trenuci, kad treba imati jake zivce.
U prijasnjoj analizi napisao sam kako je konstalacija na Dailyu najmanje obecavajuca, sto se sada ostvaruje i testiramo prijasnje dno. S tim procesom i daily graf dobiva oblik, koji bi mogao omoguciti rast. Ne smijem zaboraviti rec, da je struktura na Weeklyu zasad neporemecena. U podrucju prijasnjeg da i jos malo nize po mom misljenju nalazi se iznimno jaka podrska, koja se spaja sa 100% retrakcijom rallya (po fibonacciju), koji zapoceo pocetkom 2006. Jos jednom ponavljam, da nije nemoguce, da probijemo ovaj jako znacajan suport, ali osobno u to ne vjerujem prije jednog znacajnijeg rallya. Iz prilozenog grafa mozete vidjeti, da je do jacih ralliya doslo nakon 23,6% i 61,8% retrakcije i jedan manji oko 38,2%. Dionice su vec dugo, dugo u oversoldu i mislim, da su se medvjedi dosta nahranili, pa mogu na mali zimski san. Treba samo pripaziti, da jih skoro opet ne probudimo.
Puno srece svima. Svakome u svojoj specificnoj situaciji.
Ne tvrdim nego mislim. Gledam događanja zadnjih nekoliko tjedana pa mi se čini da ih pratimo, ali s 5% snage pa se tako dešavaju otkloni poput zadnjeg mlakog oporavka, trenutačnog pada. S njihovim se indeksima događaju logične stvari koje svoju potporu zaista i nalaze u tehničkoj analizi. Nama očigledno fali likvidnosti. I ne vidim neki suvisli pattern prema kojem se krećemo. Kao da nabadamo, s povezom preko očiju.
I nije k, već č (mrča).
[/quote]
Nisi napisala da misliš , znači da tvrdiš . Pratimo ih , ali imamo otklone zbog svojih osobnosti .
Mrka sam te nazvao zbog tvojih postova . [wink]
Vlad , ako je 4.11. točka A da li možemo biti u trećem podvalu petice ?
Upravo htjedoh reći danas nije dan za prodaju, ali bi mogao biti za kupnju. Naravno kratkoročno, ne treba spominjati. Mišljenje? Samo koju dionicu pitanje je sad?
Vlad , ako je 4.11. točka A da li možemo biti u trećem podvalu petice ?
teoretski(ewt), moguće je da smo sasvim blizu dnu vala (5)- već se može "pročitati" 5 koraka, doduše malih, koji su dovoljni za val (5).
ali, prema klasičnoj TA, na pravom dnu prisutan je veliki volume.
kako još nema velikog volumena, ovo danas, u slučaju da se radi o valu (5) s početkom u točki A, nije dno.
@Vlad
Evo to sto si u zadnjem postu napisao trebao si rec vec i prije. Znas, da je na ovim razinama vec puno ljudi jako ocajnih i prodaja malo ispred moguceg oporavka, tesko bi jih vratila natrag u dionice u pravo vrijeme.
Ja svakako ne bi u ovim trenucima nekome, tko nije pod pritiscom margina ili lombarda preporucio izlazak.
Vidi se, da testiramo prijasnje dno, zona podrske je i na nizim razinama, nadajmo se da ce izdrzati. Sada su trenuci, kad treba imati jake zivce.
U prijasnjoj analizi napisao sam kako je konstalacija na Dailyu najmanje obecavajuca, sto se sada ostvaruje i testiramo prijasnje dno. S tim procesom i daily graf dobiva oblik, koji bi mogao omoguciti rast. Ne smijem zaboraviti rec, da je struktura na Weeklyu zasad neporemecena. U podrucju prijasnjeg da i jos malo nize po mom misljenju nalazi se iznimno jaka podrska, koja se spaja sa 100% retrakcijom rallya (po fibonacciju), koji zapoceo pocetkom 2006. Jos jednom ponavljam, da nije nemoguce, da probijemo ovaj jako znacajan suport, ali osobno u to ne vjerujem prije jednog znacajnijeg rallya. Iz prilozenog grafa mozete vidjeti, da je do jacih ralliya doslo nakon 23,6% i 61,8% retrakcije i jedan manji oko 38,2%. Dionice su vec dugo, dugo u oversoldu i mislim, da su se medvjedi dosta nahranili, pa mogu na mali zimski san. Treba samo pripaziti, da jih skoro opet ne probudimo.
Puno srece svima. Svakome u svojoj specificnoj situaciji.
bravo adler
[thumbsup]
teoretski(ewt), moguće je da smo sasvim blizu dnu vala (5)- već se može "pročitati" 5 koraka, doduše malih, koji su dovoljni za val (5).
ali, prema klasičnoj TA, na pravom dnu prisutan je veliki volume.
kako još nema velikog volumena, ovo danas, u slučaju da se radi o valu (5) s početkom u točki A, nije dno.
[/quote]
koliko vrijedi ovaj padajuci klin sto se formira?
to je rijetki patern ali moze znaciti okret trenda…
Davno još je zliprorok postao ovu sliku vezano za dno.
@vlad1111
pročitaj ovaj tekst što ga je prije par mjeseci postao Striko (ako se ne varam), studiju o identificiranju DNA i prometima…
Hoću reći, ove razine smo već bili dotakli na jako velikom prometu, koji bi mogao biti "kapitulacija". Iako osobno vjerujem da ćemo još padati, ali samo hoću reći da se i po volumenima ovo također može uklopiti u kraj…