Ova analiza za S&P je još uvijek aktualna , vrijednosno i vremenski . Jučer je probijeno 38,2 % i otpor na 913 , a kratkotrajno je probijeno i 886 , ali cijena je završila na 898,95. Tko je postavio ovu analizu na forum ?
Ova analiza za S&P je još uvijek aktualna , vrijednosno i vremenski . Jučer je probijeno 38,2 % i otpor na 913 , a kratkotrajno je probijeno i 886 , ali cijena je završila na 898,95. Tko je postavio ovu analizu na forum ?
striko
striko
[/quote]
Striko ju je kopirao iz tuđeg posta , a ja ga ne mogu pronaći.
Evo refreshane analize na ovi graf
interesira me nekaj…na mom grafu ja sam si ucrtato padajuci klin koji vodi crobex na ispod 2000….cca 1900-1850 (ima na nekim ranijim stranicama moj graf)
no gledam sad europu…(znam da teba cekat kraj) otvorila je zeleno.
ak se danas i mi tak otvorimo i zatvorimo….onda se 3-3-3-3-3 formacija moze odbaciti…postaje aktualno eventualno h&s formacija
Abu, Vlad, Croman, Zli, Drevil????
Evo refreshane analize na ovi graf
Where is 2nd chart?
[lol]
Ovo danas je jako loše… ameri u plusu (doduše on polagano pada), njemci, englezi svi u plusu… a mi u minusu… Gledam jučer Sanadera i veli da nećemo trebati pomoć MMF-a…ali isto je tako prije dva tjedna rekel da nas kriza neće pogoditi.. a sad veli da smo pogođeni… što očekujete ako zatražimo pomoć MMF-a… onda ni na 1500 neće biti obrane…
Sanader treba odmah pozvati u pomoć Rohatinskog te izraditi plan za spas…te vratiti bar novac (od mirovinaca) doma u državne obveznice… inače nam nema spasa…
spirala krize može biti vrlo jaka…