Baš sam mislio dublje porokomentirati stanjen i persepktivu DJI-a, kritične vrijednosti indeksa. Al, kad ste me počastili s dvojkom – ponestalo mi motiva. Sorry. Anyway, sretno.
Evo ti stotka…
Pričaj !
[/quote]
još jedna
Tko je jučer rekao da je bolje da ameri danas odu u crveno jer bi to značilo da smo još u 4. valu? Ako
se dobro sijećam, mislim da je to rekao Zli ili Abu, još sinoć. Da li to i dalje vrijedi?
MMM, ako je grafikon rasta i pada uglavnom završen, a meni to izgleda kao da je tsunami iza nas…
recite mi , da li je predviđeno , ono što ja mislim, a to su mali valovi , kao ovi iznad ove razine
2000-2300… tak jedno vrijeme da se to izmjenjuje, sa nekim mjesečnim pomakom na gore..
jer ne možemo zanemariti..da Europu ,Aziju i Ameriku, uopće ne tangira loše gospodarstvo..oni
šibaju indexe gore..dok ide -ide…
Vidite ..mene najviše veseli upravo ta mala likvidnost..svi su nekak zabrinuti, a ja tu upravo vidim
da su prave ODLUKE TRŽIŠTA…pozitivne..
Šta će tko zaraditi, ako ćemo tu čmrljiti ???
Da idemo dole ? Zakaj bi išli? Očajnički potezi su prevladani…i love ima za isplatiti bokce koji
su izašli…i koji bi još ovih dana izašli…
Čekajmo svijet šta će napraviti..i primirimo se..nek veliki donesu ODLUKE…
Veliki će našibati cijene onako kako treba…čekaju da vide ostale u svijetu..pa neće valjda prvi
glumiti budale….
Sjeti se volumena od ovoga ljeta… A svi znamo kako je jesen pocela, pa se meni osobno sadasnje stanje nimalo ne svidja… Jedino kada bi netko s vise znanja teoretski pojasnio te volumene. [embarass]
Mise, MMM je prekjučer napiso ovo:
"… Pad Amera u ponedjeljak bi bio optimističan, jer bismo ostali u 4. valu, koji nudi nadu u podval E – rast preko prethodnog maksimuma. Rast Amera u ponedjeljak bi generirao puno lošiji scenarij, bez obzira na kratkoročno kretanje. Jer bi to značilo da su započeli s 5. valom."
Sad, da li još uvijek ostaje kod svoje tvrdnje… MMM?
isto razmišljanje, isto pitanje na kraju.
Sjeti se volumena od ovoga ljeta… A svi znamo kako je jesen pocela, pa se meni osobno sadasnje stanje nimalo ne svidja… Jedino kada bi netko s vise znanja teoretski pojasnio te volumene. [embarass]
isto razmišljanje, isto pitanje na kraju.
[/quote]
Dobro pitanje za početak rasprave.
Jedan od odgovora na to pitanje bio bi ovakav:
"Općenito, smatra se da je tržište snažno kada je prisutan opći uzlazni trend. Na snažnom tržištu volumen se povećava pri porastu cijene, a smanjuje se pri padu cijene.
Obrnuto, smatra se da je tržište slabo kada je prisutan opći silazni trend. Na slabom tržištu volumen se povećava pri padu cijene, a smanjuje se pri rastu cijene."
[img]http://slike.hr/slika.php?z=snagavolumencijena0.png[/img]
Kako to izgleda primijenjeno na crobex:
[img]http://slike.hr/slika.php?z=crobexvolumen0.png[/img]
Ne bi bilo zgorega pročitati što Kostolany (četrdeset i neka str.) kaže na temu kretanja cijene i volumena…
hvala na potvrdi krpa, jasnije ne može.
Mise, MMM je prekjučer napiso ovo:
"… Pad Amera u ponedjeljak bi bio optimističan, jer bismo ostali u 4. valu, koji nudi nadu u podval E – rast preko prethodnog maksimuma. Rast Amera u ponedjeljak bi generirao puno lošiji scenarij, bez obzira na kratkoročno kretanje. Jer bi to značilo da su započeli s 5. valom."
Sad, da li još uvijek ostaje kod svoje tvrdnje… MMM?
Vidite, kako je kolega MMM precizan, čovjek zna i to je to, nema se što nadodati!
[thumbsup]
Baš sam mislio dublje porokomentirati stanjen i persepktivu DJI-a, kritične vrijednosti indeksa. Al, kad ste me počastili s dvojkom – ponestalo mi motiva. Sorry. Anyway, sretno.
Evo i ja 100-tku.