Croman: ” vlad1111: ” @croman ako ne želiš pisati za one koje bi voljeli vidjeti tvoje analize, it’ ok (f.č.). tvoje pravo. no, onda ni tvoje javljanje ovdje nema previše smisla…. naime, tu smo da razmijenimo mišljenja i znanja. ti svoje više ne želiš dijeliti iz tebi znanih razloga. i to je to. sretno i puno uspjeha u životu. ” @vlad1111 Od sutra neces ni videti ni cut me tako nemaj brige. Buduci da danasnja S&P500 analiza je i za mene bila delomicno iznenadenje,stavio sam kontext na forumu. sretno i tebi ” @croman a na business.hr-u, komentari? [cool]
od sutra necete vise “videti Cromana”
danas sam raspolozen za cakulat ali od sutra pocne novo
> to vazi i za odgovor Tonyju
🙂
znači za crobex se ništa ne mijenja u analizama. sve govori da je po analizama moguć preokret i rast na gore?
Prave analize se uvijek moraju azurirati sa novim podacima…regula br 1 za dobre analize
Cromane, kao što se lav ne obazire na buhe, tako se ni ti nemoj obazirati na ljubomorne “majstore TA”. Kao i svi, boje se onoga što ne razumiju (ali čim vide da je stigao post od Cromana otvaraju ga u nadi da će naći novu TA ). Molim te da pokušaš razumjeti da na ovom forumu ima i malih ulagača, koji nemaju znanja niti TA niti FA, ulažu prema onome što čuju, pročitaju ili osjećaju… i da su trenutno u povelikim minusima. Svi mi jedva čekamo tvoje analize jer su se do sada pokazale ispravnima i mogu nam pomoći da malo popravimo svoje rezultate ulaganja. /otkada sam počeo pratiti tvoje postove kupio sam Murphy TA i tamo pročitao o osnovama EWT-a. Ima li neka knjiga koja se bavi isključivo sa ewt-om ? Ako ipak nađeš malo vremena i volje, stavi neku analizu da znamo što nam je raditi ! hvala !! [thumbsup]
@ trava
nastavi studiranjem EWT a neces se kajati
ja nestajem sutra zato sto okolnosti to cine….ne brinem se o kritikama…znam sto znam
vlad1111:
”
@croman ako ne želiš pisati za one koje bi voljeli vidjeti tvoje analize, it’ ok (f.č.). tvoje pravo. no, onda ni tvoje javljanje ovdje nema previše smisla…. naime, tu smo da razmijenimo mišljenja i znanja. ti svoje više ne želiš dijeliti iz tebi znanih razloga. i to je to. sretno i puno uspjeha u životu.
”
Od sutra neces ni videti ni cut me tako nemaj brige.
Buduci da danasnja S&P500 analiza je i za mene bila delomicno iznenadenje,stavio sam kontext na forumu.
sretno i tebi
Cromane mogu reći da si ti vrlo osjetljiv čovjek….dobro da se baviš dionicama, inače da si recimo političar bojim se da ti karijera ne bi bila blistava…. 🙂
Pozdrav
surla:
”
da li to znaci da ces pisati o svojim analizama na svojoj stranici?
”
Odgovor :Necu
Prije sam bio slobodan cijelim danom.Sada vazi posao od 9-17:30 i nema vremena odrzavati jednu webstranu u tom pogledu.
“sada nek fazan i drugi sto su bili prije mog dolaska na ovaj forum,nek oni vode diskusiju o Tehnickoj Analizi”
To sam si nekako i mislio da si besposlen.
A besposlen pop i jariće krsti.
btw. kolega, vidim da ste naše stručnjake ekonomske popljuvali da nemaju pojma.
A koje ste vi struke ako smijem pitati? Jer ove “analize” bolje piše moj automehaničar, a kugla i tarot su precizniji…[smiley]
Croman: ” surla: ” da li to znaci da ces pisati o svojim analizama na svojoj stranici? ” Odgovor :Necu Prije sam bio slobodan cijelim danom.Sada vazi posao od 9-17:30 i nema vremena odrzavati jednu webstranu u tom pogledu. “sada nek fazan i drugi sto su bili prije mog dolaska na ovaj forum,nek oni vode diskusiju o Tehnickoj Analizi” ” To sam si nekako i mislio da si besposlen. A besposlen pop i jariće krsti. btw. kolega, vidim da ste naše stručnjake ekonomske popljuvali da nemaju pojma. A koje ste vi struke ako smijem pitati? Jer ove “analize” bolje piše moj automehaničar, a kugla i tarot su precizniji…[smiley]
asko
ja sam enregican covjek,otvoren za nove ciljeve i znanja i ja znam koliko moje znaje oko burze i analiza vrijedi….
Ja ne pljuvam na vase strucnjake…mozda znaju vise nego sto kazu…a onda to je prava slika njihovog ponasanja ili?
iskreno,
imam svoju do u tančine razrađenu strategiju ulaganja.
za buy i sell signal ewt mi nije potrebna.
ponekad ego preuzima vlast nad razumom pa griješim u postupcima (vidjeti temu ztnj).
ne mogu predvidjeti kada i na kojoj razini će grobex dotaknuti dno, osim prema temeljima ta i dow teorije.
no, zato mogu jako dobro procijeniti trenutak ulaska i izlaska iz bilo koje dionice.
i svakome, ukoliko to želi, napraviti to za njegove dionice.
vrlo brzo i besplatno.
Croman: ” vlad1111: ” @croman ako ne želiš pisati za one koje bi voljeli vidjeti tvoje analize, it’ ok (f.č.). tvoje pravo. no, onda ni tvoje javljanje ovdje nema previše smisla…. naime, tu smo da razmijenimo mišljenja i znanja. ti svoje više ne želiš dijeliti iz tebi znanih razloga. i to je to. sretno i puno uspjeha u životu. ” @vlad1111 Od sutra neces ni videti ni cut me tako nemaj brige. Buduci da danasnja S&P500 analiza je i za mene bila delomicno iznenadenje,stavio sam kontext na forumu. sretno i tebi ” Cromane mogu reći da si ti vrlo osjetljiv čovjek….dobro da se baviš dionicama, inače da si recimo političar bojim se da ti karijera ne bi bila blistava…. 🙂 Pozdrav
> xman
Da sam ja politicar nebi bilo korumpcije nego bolje malom covjeku
Ali ljudi dobiju politicare koje zasluze…kazu u svedskoj
xman:
”
Croman: ” vlad1111: ” @croman ako ne želiš pisati za one koje bi voljeli vidjeti tvoje analize, it’ ok (f.č.). tvoje pravo. no, onda ni tvoje javljanje ovdje nema previše smisla…. naime, tu smo da razmijenimo mišljenja i znanja. ti svoje više ne želiš dijeliti iz tebi znanih razloga. i to je to. sretno i puno uspjeha u životu. ” @vlad1111 Od sutra neces ni videti ni cut me tako nemaj brige. Buduci da danasnja S&P500 analiza je i za mene bila delomicno iznenadenje,stavio sam kontext na forumu. sretno i tebi ” Cromane mogu reći da si ti vrlo osjetljiv čovjek….dobro da se baviš dionicama, inače da si recimo političar bojim se da ti karijera ne bi bila blistava…. 🙂 Pozdrav
”
> xman
Da sam ja politicar nebi bilo korumpcije nego bolje malom covjeku
Ali ljudi dobiju politicare koje zasluze…kazu u svedskoj
Yep, slažem se!
iskreno, imam svoju do u tančine razrađenu strategiju ulaganja. za buy i sell signal ewt mi nije potrebna. ponekad ego preuzima vlast nad razumom pa griješim u postupcima (vidjeti temu ztnj). ne mogu predvidjeti kada i na kojoj razini će grobex dotaknuti dno, osim prema temeljima ta i dow teorije. no, zato mogu jako dobro procijeniti trenutak ulaska i izlaska iz bilo koje dionice. i svakome, ukoliko to želi, napraviti to za njegove dionice. vrlo brzo i besplatno.
ti pises “i svakome, ukoliko to želi, napraviti to za njegove dionice. vrlo brzo i besplatno”
zato mogu ja sada napisat zadnji kommentar i sa zadovoljstvom zavrsit moj visit na poslovnom
sretno ali ne zaboravite moguci scenari za S&P 500 (ali ima jos puno vremena do toga)
uzgred,
u ta koristim 8 temeljnih i 7 pomoćnih indikatora.
ulazak počinjem ulaganjem cca 25% nakon dobivanja 3 najznačajnija signala.
pojavljivanjem daljnjih signala (4.-8.) ulog povećavam do potpunog iznosa namjenjenog toj dionici.
izlazak je također stupnjevit, sukladan postepenom rastu broja prodajnih signala.
@vlad1111 ti pises “i svakome, ukoliko to želi, napraviti to za njegove dionice. vrlo brzo i besplatno” zato mogu ja sada napisat zadnji kommentar i sa zadovoljstvom zavrsit moj visit na poslovnom sretno ali ne zaboravite moguci scenari za S&P 500 (ali ima jos puno vremena do toga)
da.
i to radim svakodnevno nekolicini kolega s posla.